- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben iyi akreplerdenim :) Ben akrebim demesem kimse anlamıyor zaten, bi çoookk kıskançlığım var onuda kocam düşünsün :)aa akrep misin bn akreplerle pek anlaşamam ama senle iyi sohbet ettik :)
Meraba hayırlı olsun
Sosyete olurmuyum bilmem ama konu güzel olmuş
Önce bir erkek arkadaşından geliş amacını öğren, sonrada anneni çek kenara söyle planlarınızı. Demez ki neden desin senin kararını önemser :)
Ben iyi akreplerdenim :) Ben akrebim demesem kimse anlamıyor zaten, bi çoookk kıskançlığım var onuda kocam düşünsün :)
Kesinlikle öyle önden iyice bi ayar çek annene, Aslında adamına göre muammele yapıyorum :) Bazen hiç yapıcı olasım gelmiyor, bir sözüne bi davranışına takılıyorum iğneleyip duruyorum. Ama çoğunlukla değilim ya uysalım :)hmm annemle önceden konuşsam onu hazırlasam iyi olur aslında değil mi?
annem de demişti bir sor sevgiline annesi neden geliyormuş diye
aksi değilsin sanırımgenelde ters ters konuşmalarından belli ederler kendilerini
:) O da vardı demi ben unuttum o konuyu :) Kız değildir o be, Böyle bir konuşma mı varAranizda kogför elinden puhaca yemek isteyen var miiiii
Kesinlikle öyle önden iyice bi ayar çek annene, Aslında adamına göre muammele yapıyorum :) Bazen hiç yapıcı olasım gelmiyor, bir sözüne bi davranışına takılıyorum iğneleyip duruyorum. Ama çoğunlukla değilim ya uysalım :)
Olmaz mi var aramizda oyle tipler. Cehalet ne kötü sey..:) O da vardı demi ben unuttum o konuyu :) Kız değildir o be, Böyle bir konuşma mı var
Yok canım neyine takılcam gayet hoş kızsın, cana yakınsın :)tamam o zaman öncelikle sevgilimle bir konuşayım :)
demek ki benim bir şeyime takılmadın
Bilerek yapıyo o ya, böyle bir konuşma yok ki yazma olsun :)Olmaz mi var aramizda oyle tipler. Cehalet ne kötü sey..
Yok canım neyine takılcam gayet hoş kızsın, cana yakınsın :)
Rahat ol istediğini söyleyebilirsin, göstermiyorum zaten yaşımı. Çok güzelim, çok zayıfımsağol tatlım iltifat alacağım diye nasıl da uğraşıyorum görüyor musun
tatlım filan dedim yaşın da benden büyük ama :)
Aranizda kogför elinden puhaca yemek isteyen var miiiii
Bdv nin selam konusuna bak :)hiç sosyetik bi hatun değilim ben ya bu muhabbetten de haberim yok
Merabaaameraba dilaraginossss :)
Rahat ol istediğini söyleyebilirsin, göstermiyorum zaten yaşımı. Çok güzelim, çok zayıfımVar ya aramızda böyle tipler de
Bdv nin selam konusuna bak :)
Yeni evliyim canım 9 ay oldu bugün :)27 de evlendim demiştin şimdi yaş kaç acaba :)
ben de hiç göstermiyorum yaşımı şimdilik hiç hoş değil tabi herkes lise kaç?? diye soruyor filan :)
ahahah tamam
Merabaaa) nasılsın pembelokum adında çok tatlı
Yeni evliyim canım 9 ay oldu bugün :)
Sigara alkol yok bende ana kuzusu dilara:) Bol bol çay sigara içer, bunu önermiyoruz27 yaşındayım, evliyim, Akrep burcuyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum :) Sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?