Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende hemen her şeyimi anlatırım valla artık anlatmıyorum yakın arkadaşıma bile bazı şeyler netleşmedenO an heyecandan anlatıyoruz iste karşındaki iyi niyetli mi kötü niyetli mi bilmiyosun ki. Bide ben herkesi kendim gibi sanarım. Eşim çok kızar bana hemen herkesle samimi olma diye. Benimde yapımda yok cok cana yakınım. Artık yaş büyüdükce anlıyosun bazı seyleri. Bakalım 30 dan sonra bi güncelleme gelecek mi
Ay haftaya pazartesi başlayacam ben kendimi o güne şartladım ahsen daha uyumadı bu ilk bi yandan valiz hazırlıyorum hala sığamadık bisweetgirlcandy şekerciğim kitap okuyacakmıyız
Bizimde aynısı oldu, ben de anlatırdım her şeyimi baktım ki en yakın çevremdeki insanlar bile iş gerçekleştikten sonra anlatıyor ben de böyle yapmaya başladım.Bende artık öyleyim tutmaya çalışıyorum kendimi. 2 kere ev almaya çıktık kesin gibi bir şeydi ama sağır sultan duydu resmen ikisi de olmadı nasip dedik
Evet bide öyle bir durum var. Benim de anında anlattığım kişiler gizliyor sonradan anlatıyorlarBizimde aynısı oldu, ben de anlatırdım her şeyimi baktım ki en yakın çevremdeki insanlar bile iş gerçekleştikten sonra anlatıyor ben de böyle yapmaya başladım.
Gizemli güç demek idi yanlış hatırlamıyorsam. Buraya ilk geldiğim sıralar ruhsal olarak hiç iyi değildim. Kendimi bu günlerin bir süreç olduğuna ikna etmeye çalışıyordum. Nikten başladım yoksa duygusal serseri vs yapardım kesin bakıp bakıp ağlardım ahahhaDur bakalım.
Orenda ne demek
Burdayım canım pek giremedim bu ara
Duygusal serseri yapsana yaGizemli güç demek idi yanlış hatırlamıyorsam. Buraya ilk geldiğim sıralar ruhsal olarak hiç iyi değildim. Kendimi bu günlerin bir süreç olduğuna ikna etmeye çalışıyordum. Nikten başladım yoksa duygusal serseri vs yapardım kesin bakıp bakıp ağlardım ahahha
Alıştım ta buna dhdhs boşver içimdeki güce tutunuyorumDuygusal serseri yapsana ya