• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

O an heyecandan anlatıyoruz iste karşındaki iyi niyetli mi kötü niyetli mi bilmiyosun ki. Bide ben herkesi kendim gibi sanarım. Eşim çok kızar bana hemen herkesle samimi olma diye. Benimde yapımda yok cok cana yakınım. Artık yaş büyüdükce anlıyosun bazı seyleri. Bakalım 30 dan sonra bi güncelleme gelecek mi
Ay bende hemen her şeyimi anlatırım 😂 valla artık anlatmıyorum yakın arkadaşıma bile bazı şeyler netleşmeden

Tüm evi topladım, sildim, süpürdüm, toz aldım.
Mutfak lavabosunun altından su akıyordu, eşim yeni boru aldı 2 gündür uğraş uğraş deli olduk. Tabi bir sürü bulaşık birikti.
Bulaşık makinesine ek, birsürü kap kacakta elde yıkadım. Artık rutin uyku saatim 02.00 oldu, çok yoruluyorum. Topluyorum, arkamı dönüyorum yine aynı.
21 aylık bebekle ne kadar yapabilirsem o kadarını yapıyorum.
Beni en rahatlatan şey akşamdan toplanmış oturma odası ve temiz bırakılmış mutfak ✨

Bende artık öyleyim tutmaya çalışıyorum kendimi. 2 kere ev almaya çıktık kesin gibi bir şeydi ama sağır sultan duydu resmen ikisi de olmadı nasip dedik
Bizimde aynısı oldu, ben de anlatırdım her şeyimi baktım ki en yakın çevremdeki insanlar bile iş gerçekleştikten sonra anlatıyor ben de böyle yapmaya başladım.

Bizimde aynısı oldu, ben de anlatırdım her şeyimi baktım ki en yakın çevremdeki insanlar bile iş gerçekleştikten sonra anlatıyor ben de böyle yapmaya başladım.
Evet bide öyle bir durum var. Benim de anında anlattığım kişiler gizliyor sonradan anlatıyorlar

Günaydın ❤️

1000056774.jpg

Dün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Çöpü çıkardım
3 posta çamaşır yıkadım serdim
Bulaşık makinesini boşalttım
Akşam yemeğini hazırladım
(Fırında köfte patates
Pirinç pilavı)
.
Daha sonra doktora gittik önce benim kontrolüme sonra eşim için geldik yemek yedik mutfağı olduğu gibi bırakıp yattım

Dur bakalım.
Orenda ne demek 😀😀
Gizemli güç demek idi yanlış hatırlamıyorsam. Buraya ilk geldiğim sıralar ruhsal olarak hiç iyi değildim. Kendimi bu günlerin bir süreç olduğuna ikna etmeye çalışıyordum. Nikten başladım 🫠 yoksa duygusal serseri vs yapardım kesin bakıp bakıp ağlardım ahahha

Gizemli güç demek idi yanlış hatırlamıyorsam. Buraya ilk geldiğim sıralar ruhsal olarak hiç iyi değildim. Kendimi bu günlerin bir süreç olduğuna ikna etmeye çalışıyordum. Nikten başladım 🫠 yoksa duygusal serseri vs yapardım kesin bakıp bakıp ağlardım ahahha
Duygusal serseri yapsana ya 😀😀😀

Back