• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

hmm tamam :) mesela şöyle yapar annem minik minik kıymalı börekler (şekil olarak gül böreği) yapar üzerine yoğurt ve sos döker aynen mantı gibi olur işte farklı bir yemek olur :)

sonra çöp şişe sebze dizer, pilavları nohutlu yapar, tavuklu yapar filan

biz pek et yemeyiz ondan et yemeği yazmadım pek :)
Ben yemekte sıkıştığım zaman hemen seni bulurum artık :) Yarın için börek güzel fikirmiş tuttum :) Sen evlenince zorluk çekmezsin

Ben yemekte sıkıştığım zaman hemen seni bulurum artık :) Yarın için börek güzel fikirmiş tuttum :) Sen evlenince zorluk çekmezsin

ya ben yemek yapmayı bilmiyorum ama :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
evlenince ilk başlarda anneme filan yaptırıp ben yaptım diye yutturmayı düşünüyordum :KK45:

Konu hala birkatigim yerde :KK47:

Nerde bu sitenin sosyetik hatunlariiiiii :KK62:

İsiniz gucunuz bdv olmusss :KK62: :KK70:

Selaammmm :KK49: nasilsin kuş lokumuu :)

Hadi yaa. uff isi gucu birakip forumda yasamak istiyorum. Daha yeni geldim işten. Herseyi kacirdim desene :KK61:
:) Ben özet geçeyim sana, Geçen bi kadın vardı ya kv ölsede miras bize kalsa diye konu açmıştı, sonrada anormal bir cümleyle banlandı. Gidiyorum diye konu açmış. Millette coştu :) Pek bir seveni varmış

konu başlıklarına bittim ben zaten :KK45:
Ya konu açıyor konusunda öyle şeyler söylüyor ki millet hak vermeyip kızınca gidip başlığı değiştiriyo, konuyu değiştiriyo, trip atıyo falan sanki kv biziz ev almıyoruz. Allah var benim gelinim olacaktı ki zırnık koklatmazdım :)

Back