- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
Rica ederim bende kendimi tanıtıyodum )iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :) teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim bende kendimi tanıtıyodum )iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :) teşekkür ederim
Rica ederim bende kendimi tanıtıyodum )
Aminnn inşallah :) Ben bitirtmem ya, ilgi arsızıyım gidip gelip yapışırımsevsin diyeaa daha tazecik cicim ayları yani ne güzel hiç bitmesin cicim ayları inş :)
Sigara alkol yok bende ana kuzusu dilara Tipik bi boğayım Bu gün tam bir yıl oldu evleneli Çalışıyorum çok yoğun bi hayatım var bebek yok Öyleee şu an memleketimden uzak bi şehirde eşimle betaber çalışıyoruz aynı firmada Hayattaki eğlencelerimden biri de kk Akşamları buralardayım iştee
Maşallah, beraber çalışmanız da iyiymiş sürekli gözünün önünde :) Valla bu ara benimde öyle süreklisitedeyim :)Sigara alkol yok bende ana kuzusu dilara Tipik bi boğayım Bu gün tam bir yıl oldu evleneli Çalışıyorum çok yoğun bi hayatım var bebek yok Öyleee şu an memleketimden uzak bi şehirde eşimle betaber çalışıyoruz aynı firmada Hayattaki eğlencelerimden biri de kk Akşamları buralardayım iştee
Aminnn inşallah :) Ben bititirmem ya, ilgi arsızıyım gidip gelip yapışırımsevsin diye
Aa gerçekten mi? Ben isterim kesinlikle. Gösteriyo, yoğun çalışıp göstermediği zamanda gidip alıyorum ben ilgimi :) Onun keyfinimi bekliycem mutlu olmak için. Öyle takıntılarım yok ben oturayım o gelsin sevsin sevilme vaktim gelince gidip sevdiriyorum kendimi :)aa ne güzel ben de ilgiden sıkılırım huysuzum bu konuda :)
eşin de yeterince ilgi gösteriyordur umarım :)
Ay ne güzel Mesleğimde başarılar ilişkinde mutluluklar diliyorum o xaman bende 25 imdeyim inşaat mühendisiyim toz toprakla baya haşırneşirimbende de sigara alkol yok :) tipik bir başağım :) evliymişsin maşallah benim de 5 yıl 7 aylık bir ilişkim var 22 yaşımdayım hukuk mezunuyum taze mezunum stajyerim :)
Evet dibindeyim sürekli bazen sinir bozucu olsada iyi oluyo) en iyisi kafa dağılıyo sohbet muhabbetMaşallah, beraber çalışmanız da iyiymiş sürekli gözünün önünde :) Valla bu ara benimde öyle süreklisitedeyim :)
Aa gerçekten mi? Ben isterim kesinlikle. Gösteriyo, yoğun çalışıp göstermediği zamanda gidip alıyorum ben ilgimi :) Onun keyfinimi bekliycem mutlu olmak için. Öyle takıntılarım yok ben oturayım o gelsin sevsin sevilme vaktim gelince gidip sevdiriyorum kendimi :)
Ay ne güzel Mesleğimde başarılar ilişkinde mutluluklar diliyorum o xaman bende 25 imdeyim inşaat mühendisiyim toz toprakla baya haşırneşirim
Kesinlikle doğru düşünüyorsun, öyle ikinizde mutlu huzurlu oluyorsunuz, gereksiz zıtlaşmalar yaşanmıyor. Tamam ben sana tüyolar veririm :)en güzelini yapıyorsun ya ben de evlenince beklemem diye düşünüyorum mesela o gelsin diye istiyorsam konuşmak, öpmek, sarılmak gider sarılırım bunda gurur yapacak bir şey yok ki :)
seni tuttum senden tavsiyeler alayım :)
teşekkür ederim mühendis hanım :) ben mühendis olacak kadar matematikle uğraşamam ya mühendislik matematiği çok ağır değil mi
yok değilsin, 15 yaşında kız vardı geçen konu açmıştı :)topiğin en miniği benim galiba
Ya aslında evet kaç türlü matematik dersi alıyorsun ama bilmem ki ben hep sevmişimdir matematiği mesleğimi de isteyerek tercih listeme yazmıştım ve geldi şimdi de severek çalışıyorum bazen kafa kalmıyo hesap kitao yoruyo beni ama olsun Bana da o koca koca hukuk kitapları hep ürkütücü gelmiştir ezberim pek yoktur daaaen güzelini yapıyorsun ya ben de evlenince beklemem diye düşünüyorum mesela o gelsin diye istiyorsam konuşmak, öpmek, sarılmak gider sarılırım bunda gurur yapacak bir şey yok ki :)
seni tuttum senden tavsiyeler alayım :)
teşekkür ederim mühendis hanım :) ben mühendis olacak kadar matematikle uğraşamam ya mühendislik matematiği çok ağır değil mi
Kesinlikle doğru düşünüyorsun, öyle ikinizde mutlu huzurlu oluyorsunuz, gereksiz zıtlaşmalar yaşanmıyor. Tamam ben sana tüyolar veririm :)
Bazı küçükler tuhaf konular açıyor yaayok değilsin, 15 yaşında kız vardı geçen konu açmıştı :)
yok değilsin, 15 yaşında kız vardı geçen konu açmıştı :)
Ya aslında evet kaç türlü matematik dersi alıyorsun ama bilmem ki ben hep sevmişimdir matematiği mesleğimi de isteyerek tercih listeme yazmıştım ve geldi şimdi de severek çalışıyorum bazen kafa kalmıyo hesap kitao yoruyo beni ama olsun Bana da o koca koca hukuk kitapları hep ürkütücü gelmiştir ezberim pek yoktur daaa
Bak şimdi zaten bir anda eşya alınca maddi olarak zor oluyor, şimdiden ufak tefek birşeyler alıp ödemeye başlayın. Nişanı da uzun tutma bizim gibi 1 hafta da yapamasanda en fazla 3 aylık tut. Ailen biliyor, onun ailesi biliyor, kadın size gelecek daha ne olsun. Tabi ki hakkında hayırlısı olsun.sen düğün işini bir haftada halletmişsin ya oradan nasıl tavsiye alacağım :) çok korkuyorum ben evlenemezsek diye hayırlısı bizim için böyle olsun istiyorum
Düz mantık diyorsun doğruu hepimiz bu şekilde seçiyoruz zaten mesleklerimizi Hep bişeylerden kaçıp başka bir yere sığınmıyormuyuz Ezber yapmayım diye 4 yıl rakamlarla güreştimaslında bu topiği kastetmiştim sadece sen ben harbikız lucky dilara arasında :)
mat 1 iyi de mat 2 yegelince ı ıhhh sevmiyorum o nedenle zaten böööyle matematik filan olmayan bir bölüm seçtim gerçi kalın kalın kitaplar anamı ağlattı ama :) olsun işlem yapmaktan iyidir
Hadi konu açsınlarda, anlatıyosun kabullenmiyolar o biraz geriyo bazen :)Bazı küçükler tuhaf konular açıyor yaa