- Konu Sahibi BenOzgurce
-
bende hemen ispiyonlardım neticede bi çok özelimizi paylaşıyoruz burda kocacıma söylemediğim şeyleri bile yeri geliyo anlatıyorum hiç gözünün yaşına bakmam...
Hahhahaha ben hepsini önce msn de test ettim!!
Bayan mı erkek mi diye?3 soru,3 anında cevap..Veremeyen erektir by by
*En çabuk ahngi saç boyası akar...Hemen cevap
*spiral nedir....Hemen cevap
*sir ağda mı iyidir? su ağda mı iyidir? Hemen cevap..
Kem küm eden erkektir..Hahhahahahahahah hiç kem küm eden çıkmadı karşıma..
görüşmeye devam ederim.başka bir adresten görüşürüm.(özgürce yoksa sen erkekmisinnaniknanik):içelim::dance::Roflol:lülülülülülü
görüşmeye devam ederim, ne de olsa çok iyi arkadaşım.
:1shok: Bu soruların cevabını hemen öğrensem iyi olacak
hemen yönetime söylerim burası kk ver erkeklere yer yok. tabiki onunla görüşmeye devam ederim ama kkda değil çünkü yönetim banlamış olur
Hahhahaha ben hepsini önce msn de test ettim!!
Bayan mı erkek mi diye?3 soru,3 anında cevap..Veremeyen erektir by by
*En çabuk ahngi saç boyası akar...Hemen cevap
*spiral nedir....Hemen cevap
*sir ağda mı iyidir? su ağda mı iyidir? Hemen cevap..
Kem küm eden erkektir..Hahhahahahahahah hiç kem küm eden çıkmadı karşıma..
Aaaaa, çok hoşuma gitti bu! Yani kadınların arasına sızmış erkek fikri:) Hemen onun yakasına yapışır, beynini okurdum büyük bir merakla. Onun açısından ilginç bir deneyim olmalı. Ama var yaaaa, bu konuyu açanın aklına da nerden gelmiş bu soru merak ettim. Tek hınzır düşünen ben miyim canım. Şu kulüpte doğrusu hiç bir yazıyı okurken böylesi hınzır bir gülümseme konmamıştı yanaklarıma, gözlerime...:)
biraz geç mi kaldınız ne benim başıma geldi burdaki konuşmalarımdan içeride bayan gibi davranıp konuşan ,bana aşık olan biriyle tanışıp ortaya çıkardım vede onun sayesinde içeri sızan başka bir erkeğide ortaya çıkarmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?