ghs haftasonu benim fotolarımı çekti,alınca buraya koyarım bakarık yorum yaparık.6 senedir poz vermemiştim elimi kolumu koycak yer bulamadım valla
ya yeter gel acık görelim seni yaa
ay inşallah biz de öle oluruz,gerçi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi.
evlendiğim sene kabus gibiydi yaa
Amin yaaa inşallah canım ben de düşünüyorum bu odundan yumuşacık odun ekmeği olucakmı diye bekliyorum
Menüm çok az kalorili ve doyurucuydu
Kızlar ben birazdan çıkıcam çarşıya gidicem grşrüz hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
tmm cnm koyda görelim güzelliğini ................................Olursun cnm benim herşey karşılıklı ama
Görüşürüz tatlım yine gelKızlar ben birazdan çıkıcam çarşıya gidicem grşrüz hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
evet ilk sene birbirimizi anlamakta güçlük çektikkoy koy görelim
ilk sene için niye öyle dedin canım,de bakalım alışamama açısından falan mı?
merhaba
Kelebek eşim aradı şimdi,filmde kötü bişi çıkmamış.normal demiş doktor.
ama değerleri niye az veya yüksek onun için tam bir açıklama yapmamış.bu devletteki doktorlar da ne enteresan yahu
Görüşürüz tatlım yine gel
evet ilk sene birbirimizi anlamakta güçlük çektik
bide ben sinirlensem de susuyodum derdimi sölemiyodum
şimdi ağzıma geleni veriyom ama saygısızca değil derdimi açıkça anlatıyorum
yine aynı yere geliyoruz bazen ama azcık da olsa ilerleme var çok şükür
canım benim gözünüz aydın çok şükür bak bişiycii yokmuş
ağızlarından cımbızla laf alınıyo bazılarının yaa haklısın.
bazıları da çok şeker oluyo o anlatıyooooo sen dinliyosuun
merhaba
aynı şey bizde de var canım.hala bazı konularda anlaşamıyoruz ama sevgi,saygı öteye geçiyor
eğer yaptıkları benim canımı sıkıyorsa,özellikle ailesi konusunda oluyor bu,ben direk söylüyordum fikirlerimi.baktım olmuyor böyle ben de artık senin tersin olarak susuyorum
bişi sorucam utanıyorum da aslında bu konularda
kadın doğum doktoru için devlet hastasine mi gidiyorsunuz kızlar yoksa özel hastaneye mi?
devlette çok ilgisiz oluyorlar
bişi sorucam utanıyorum da aslında bu konularda
kadın doğum doktoru için devlet hastasine mi gidiyorsunuz kızlar yoksa özel hastaneye mi?
devlette çok ilgisiz oluyorlar
Canım benim gittiğim doktor acıbadem hastanesinde anlaşmamız var o yüzden gidiyodum.
kadın güleryüzlü ilgili sorularına karşı güzel yaklaşıyo
ama doğum meselesi olunca özeller normal doğuma pek yanaşmıyomuş o nedenle korkum var
yani benim doğum normale yakın olsa bana çıkıp sezeryan olman lazım derse yok diyemicem sonuçta.
şöyle vicdanlı ve ilgili aynı zamanda güleryüzlü bi doktor şart.
şimdiden araştırmaya başladım.bikaç ay sonra gitmem lazım benim de
Kelebek eşim aradı şimdi,filmde kötü bişi çıkmamış.normal demiş doktor.
ama değerleri niye az veya yüksek onun için tam bir açıklama yapmamış.bu devletteki doktorlar da ne enteresan yahu
aynı şey bizde de var canım.hala bazı konularda anlaşamıyoruz ama sevgi,saygı öteye geçiyor
eğer yaptıkları benim canımı sıkıyorsa,özellikle ailesi konusunda oluyor bu,ben direk söylüyordum fikirlerimi.baktım olmuyor böyle ben de artık senin tersin olarak susuyorum
çk sevindim senin adına , gözünüz aydın
ama değer oranlarıyal ilgili bi başka hekimle görüşün bence
sağlık ihmale gelmez,