KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Kızlar ben birazdan çıkıcam çarşıya gidicem grşrüz hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm

koy koy görelim
ilk sene için niye öyle dedin canım,de bakalım alışamama açısından falan mı?

tmm cnm koyda görelim güzelliğini ................................Olursun cnm benim herşey karşılıklı ama

Herşey karşılıklı olsaaaaa bu adamın benim ayaklarımı yıkaması lazım canım ya
Ahh neler yapıyorum ne fedakarlıklar,anlayana sivrisinek saz

Kelebek eşim aradı şimdi,filmde kötü bişi çıkmamış.normal demiş doktor.
ama değerleri niye az veya yüksek onun için tam bir açıklama yapmamış.bu devletteki doktorlar da ne enteresan yahu

Kızlar ben birazdan çıkıcam çarşıya gidicem grşrüz hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
Görüşürüz tatlım yine gel
koy koy görelim
ilk sene için niye öyle dedin canım,de bakalım alışamama açısından falan mı?
evet ilk sene birbirimizi anlamakta güçlük çektik
bide ben sinirlensem de susuyodum derdimi sölemiyodum
şimdi ağzıma geleni veriyom ama saygısızca değil derdimi açıkça anlatıyorum
yine aynı yere geliyoruz bazen ama azcık da olsa ilerleme var çok şükür

merhaba speedy

ama değerleri niye az veya yüksek onun için tam bir açıklama yapmamış.bu devletteki doktorlar da ne enteresan yahu

canım benim gözünüz aydın çok şükür bak bişiycii yokmuş
ağızlarından cımbızla laf alınıyo bazılarının yaa haklısın.
bazıları da çok şeker oluyo o anlatıyooooo sen dinliyosuun

aynı şey bizde de var canım.hala bazı konularda anlaşamıyoruz ama sevgi,saygı öteye geçiyor
eğer yaptıkları benim canımı sıkıyorsa,özellikle ailesi konusunda oluyor bu,ben direk söylüyordum fikirlerimi.baktım olmuyor böyle ben de artık senin tersin olarak susuyorum

Aslında susmayı istemiyorum ama kırmamak için yüzgöz olmamak için susuyorum
Çünkü sinirliyken konuşursam ses tonum yüksek çıkıyo

bişi sorucam utanıyorum da aslında bu konularda
kadın doğum doktoru için devlet hastasine mi gidiyorsunuz kızlar yoksa özel hastaneye mi?
devlette çok ilgisiz oluyorlar

kadın doğum doktoru için devlet hastasine mi gidiyorsunuz kızlar yoksa özel hastaneye mi?

Canım benim gittiğim doktor acıbadem hastanesinde anlaşmamız var o yüzden gidiyodum.
kadın güleryüzlü ilgili sorularına karşı güzel yaklaşıyo
ama doğum meselesi olunca özeller normal doğuma pek yanaşmıyomuş o nedenle korkum var
yani benim doğum normale yakın olsa bana çıkıp sezeryan olman lazım derse yok diyemicem sonuçta.
şöyle vicdanlı ve ilgili aynı zamanda güleryüzlü bi doktor şart.
şimdiden araştırmaya başladım.bikaç ay sonra gitmem lazım benim de

buralarda devlettekiler daha ilgili açıkcası devlete sadece tahlil yaptırmak göstermek fikir almak için gidiyorum muayeneye özele gidiyorum ama devletten daha memnunum hamiş olursamda devlette yaparım sanırım özeller müşteri gözüyle bakıyorlar

burda da iki tane özel var.birindeki doktorlar erkek ve çok yaşlılar hiç karar veremedim.diğeri de bana çok uzak.
devlette de seçenek çok ama tanıdığım yok sorabileceğim.bir de üstün körü ilgileniyorlar malum hasta çok mecburlar sanırım.
bir karar vermem lazım pehh

çk sevindim senin adına , gözünüz aydın
ama değer oranlarıyal ilgili bi başka hekimle görüşün bence
sağlık ihmale gelmez,

benim evliliğimin ilk yıllarıda kabus gibiydi
zaman geçtikçe biraz daha oturdu ama hala anlaşamadığımız konular var

çk sevindim senin adına , gözünüz aydın
ama değer oranlarıyal ilgili bi başka hekimle görüşün bence
sağlık ihmale gelmez,

evet haklısın gelsin söylücem.çünkü 1 senedir bu değerler aynıymış.
daha itinayla bakıcak bir yere çıkmamız lazım.

Biraz daha araştır canım,aslında devlet çok daha iyi ama çok fazla hasta var o yüzden istediğin zaman istediğini yapamıyosun.
Benim annem senelerce midem ağrıyo diye özel hastanelere gitti,her defasında endoskopi istediler.
Annem korktuğu için yaptırmadı.Onlar mide ilacını verip verip yolladılar özelden.

Bi gece annem sancıdan ağladı kadın.Apar topar numune acile gittik.
Hemen kan testi vs yaptılar çıkmayınca ultrasona aldılar ki safrada kocaman taş
yani bu kadın kaç sene gitti o doktora hiçbiri akıl edemedi mi bu kadını ultrasona sokmaya hayret bişey.
kadın midesi ağrıyo sanıyo ama değil.araştırma hastaneleri 1 numara aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…