KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hepiniz benden küçükmüşsünüz daha sizin evlilikleriniz çok cici ne güzel ben 13 yıllık evliyim

tmm tatlım tanıtayım ben MANİSADANIM 32 yaşındayım evliyim 2 tane oğluşum var büyük 11 küçük ,7 yaşında cnm ev hanımıyım geziyorum peki ya siz?

Allah bağışlasın canım.
Ben şöyle; istanbuldanım,yaş 27 ,bankada çalışıor, 2,5 senelik evli ama çocuksuz

gönderdim şekerim ama akşama gelir...........gelsin bugözle bekliyom onu cnm benim kocişimmmmmmmmmmmmm

Allah bağışlasın canım.
Ben şöyle; istanbuldanım,yaş 27 ,bankada çalışıor, 2,5 senelik evli ama çocuksuz

sağol cnm sende kardeşim yaşındasın tatlım istiyomusun çocuk çalışmalar varmı ?ay utandımmı ne:26::18:

hepiniz benden küçükmüşsünüz daha sizin evlilikleriniz çok cici ne güzel ben 13 yıllık evliyim

yeni evli olmak ayrı güzel,13 yıl olup iki çocuk sahibi olmak ayrı güzel
ben de balıkesirliyim bu arada manisaya çok yakın

ben gizem :) fotografcıyız . 24 yasındayım. 2 senelik evliyim cocuk yok henüz dusuncede yok öyle işte tatlım.

ne güzel herşeyin fotoğrafını çekiyorsundur güzel meslek bende severim ama çektirmeyi..........boşver gez tadını çıkar evliliğin çocuk sonra olur

kelebek ne yedin bakalım hesap ver tavuk mu
hemen vereyim yuti
2 parça ızgara tavuk
yanına karışık haşlanmış yağsız sebzeler(brokoli,karnabahar,biber,mısırlı bişey)
yarım portakal,1 bardak su
nasıl ama ?

eneeeem 13 sene yaa.13 sene sonra evlilikler nası oluyor ben kendimi merak ediyorum şahsen
2,5 sene sonra böleyse 13 sene sonra kafa göz dalarım ben bu adama

yeni evli olmak ayrı güzel,13 yıl olup iki çocuk sahibi olmak ayrı güzel
ben de balıkesirliyim bu arada manisaya çok yakın

ewet cnm bencede ben çok mutluyum herşey çok güzel gidiyo sevgi saygı içinde iyiki kocamla evliyim dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim cnm benim .Ewet tatlım yakın bize balıkesir

walla bizde güzel gidiyo tatlım ama tabi başkalarını bilemem daha iyi oluyo birbirini daha iyi anlıyosun bikere olgunlaşıyosun tanıyosun ne bileyim yani güzel niye dalcan kıs adama bence sarsarmala

menün güzelmiş,yarasın kelebem
ben bir sene sonramızı bile düşünüp eşime soruyorum acaba hala böyle sevicez mi birbirimizi diye bakalım Allah ne göstericek

sağol cnm sende kardeşim yaşındasın tatlım istiyomusun çocuk çalışmalar varmı ?ay utandımmı ne:26::18:

Valla çocuk istiyorum çok aşırı derecede olmasa da bu sene sonuna doğru hamile kalma planlarım var Allah nasip ederse.
zaten eşim de şu an istemiyo,bu yazın sonunda çalışmalar başlicak sanırım öyle anlaştık şimdilik

hadi bakalım kolay gelsin hayırlısı olsun tatlım allah gönlüne göre versin inşallah

ne güzel herşeyin fotoğrafını çekiyorsundur güzel meslek bende severim ama çektirmeyi..........boşver gez tadını çıkar evliliğin çocuk sonra olur

ghs haftasonu benim fotolarımı çekti,alınca buraya koyarım bakarık yorum yaparık.6 senedir poz vermemiştim elimi kolumu koycak yer bulamadım valla

ben yine az temizlik yapammm
ya yeter gel acık görelim seni yaa
walla bizde güzel gidiyo tatlım ama tabi başkalarını bilemem daha iyi oluyo birbirini daha iyi anlıyosun bikere olgunlaşıyosun tanıyosun ne bileyim yani güzel niye dalcan kıs adama bence sarsarmala
ay inşallah biz de öle oluruz,gerçi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi.
evlendiğim sene kabus gibiydi yaa

menün güzelmiş,yarasın kelebem
ben bir sene sonramızı bile düşünüp eşime soruyorum acaba hala böyle sevicez mi birbirimizi diye bakalım Allah ne göstericek

Amin yaaa inşallah canım ben de düşünüyorum bu odundan yumuşacık odun ekmeği olucakmı diye bekliyorum
Menüm çok az kalorili ve doyurucuydu

ben yine az temizlik yapammm

yap yap,kolay gelsin.

ben de sabahtan süpürge açıp,toz aldım aşırıya kaçmadan
bu hafta sonu eşimin baba tarafı sülalece bize gelceklermiş,hesaplıyorum da bizle beraber nerdeyse iki düzine insan olucak evin içinde.tek oturma grubum var artık tünesinler sandalye tepesine napim onlar gelmeden şöyle güzelce bir temizliğimi yaparım.

tmm cnm koyda görelim güzelliğini ................................Olursun cnm benim herşey karşılıklı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…