Canım benim gittiğim doktor acıbadem hastanesinde anlaşmamız var o yüzden gidiyodum.
kadın güleryüzlü ilgili sorularına karşı güzel yaklaşıyo
ama doğum meselesi olunca özeller normal doğuma pek yanaşmıyomuş o nedenle korkum var
yani benim doğum normale yakın olsa bana çıkıp sezeryan olman lazım derse yok diyemicem sonuçta.
şöyle vicdanlı ve ilgili aynı zamanda güleryüzlü bi doktor şart.
şimdiden araştırmaya başladım.bikaç ay sonra gitmem lazım benim de
Biraz daha araştır canım,aslında devlet çok daha iyi ama çok fazla hasta var o yüzden istediğin zaman istediğini yapamıyosun.
Benim annem senelerce midem ağrıyo diye özel hastanelere gitti,her defasında endoskopi istediler.
Annem korktuğu için yaptırmadı.Onlar mide ilacını verip verip yolladılar özelden.
Bi gece annem sancıdan ağladı kadın.Apar topar numune acile gittik.
Hemen kan testi vs yaptılar çıkmayınca ultrasona aldılar ki safrada kocaman taş
yani bu kadın kaç sene gitti o doktora hiçbiri akıl edemedi mi bu kadını ultrasona sokmaya hayret bişey.
kadın midesi ağrıyo sanıyo ama değil.araştırma hastaneleri 1 numara aslında
benim maalesef sürekli gittiğim bir kadın doğumcu yok
en son 1,5 yıl önce gitmiştim, bende bu konuyu çok ihmal ettim
doğum olayına gelince görümcem kasım ayında kadıköy şifa da ddoğum yaptı
ve dr.u normal doğum yaptırmış
bence böyle bi konu için dr. gidilidğinde çaktırmadan kaç tane normal doğum yaptırdığı sorulmalı
çünkü bazı drlar gerçekten normal doğum yaptırmamamak için çabalıyorlar resmen
geçmiş olsun kuzum.öpüyorum anneciğini
Günaydın kızlar ooo bakıyorum da herkeşler rejime girmiş bile.
Dün eşim dediki "kelebek kız baya zayıfladın haaa"
Yalan söleme yağcılık yapma dedim yemin etti
Sanırım bu taktik işe yarıyo yehuuuuu
Gerçi pek hızlı veremiyorum ama göbek baya indi bacaklar da azcık inceldi.
Ah bi spor yapabilsem egzersiz falan ne güzel veririm de işte ona üşeniyorum :26:
Gunaydin hanimlar nasilisinz
bende iyi diyilim yaa bilgisayarim bozuldu da tele giriyorum.
İki ve uc gun icinde suzelir her halde.neyse ben diyete tam gaz devam..devam simdide yesil cay iciyorum.
rabis dun sormusdun yazamadin evet ilac kullaniyiedum ondanmiki kanamam var.adete benziyor.
cıks almak istemiyorum ama bu günlerde ne yersem yiyim kilo almıyorum bende bunu değerlendirip yiyorum :))
bir an önce düzelir inşallah ofeliya telden girmek zor oluyor ya
diyetler tan gaz devam tüm kızlarda maşallah
kelebem ben hizli rejime basladim aksam sade 1 tabak salata vr 1 dilim siyah ekmek yiyorum ama sanki daha cok kilomu yapiyo ne :44::44: hic zayiflamisim gibi durmuyorum
mandisim ben diyet ise yaramiyoraz yedikce daha cok sisiyorum sanki
kiz kilo almiyorumlara güvenme bak bende kendime cok güveniyordum noldu aldim 5 kilomu oturdum asagi
Ben de almam almam diyodum aaah şimdi veremem veremem diyorum
akşam salata güzel ama içine beyaz peynir koy ki tok tutsun canım.çabuk acıkırsın
bi de sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta muhteşem tok tutuyo.
ondan 2 tane yiyip bütün gün başka bişey yemesem acıkmam ben
Ben de almam almam diyodum aaah şimdi veremem veremem diyorum
akşam salata güzel ama içine beyaz peynir koy ki tok tutsun canım.çabuk acıkırsın
bi de sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta muhteşem tok tutuyo.
ondan 2 tane yiyip bütün gün başka bişey yemesem acıkmam ben
kelebem ben zaten yumurtasiz kahvalti yapmam yapsamda kahvaltimi anlamam2,3 tane haslanmis yiyorum
peynir degilde siyah zeytin ekliyorum salataya zeytin kilo yaparmi canim :44: ama 7,8 tane bisey fazla degil
Neyyyyy 3 tane mi?Maşallah canım dikkat et kolesterönler çıkmasın Allah korusun
Kız zeytini tuzsuz ye bari tuzlusundan yeme
Tuz vücutta su tuttuğu için kilon fazla çıkar o yüzden yani
rabiş korkum o zaten doğum edersem ardından nasıl kilo verecem hiç diyet yapamıyorum çok iradesizim ben
sirin haklısın doktorların secerelerini dökmek lazım
aslında benim düşüncem doğuma kadar bir kaç doktora gidip muayene olmak doğumuda devlette yapmak özele vereceğim parayı devlete versem daha fazla zamanı bana ayırırlar diye düşünüyorum illere göre fark ediyor tabiki burada yaptığım araştırmalar hepp bu yönde bir kapı komşum kadın doğum doktoru yapsın bir güzellik bana dimi
merhaba speedy
MERHABA SİPİdi nasılsın canım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ?
sizi görünce daldım direk buraya malesef yoğunum biraz
hosgeldin iyiyim bide su kilolari versem cok iyi olcamkiz bana acilen 10 günde 5 kilo nasil verilir söyle
yeme diycem ama olmuyor dimi.
5 günde 10 kilo zor ama bol bol su ve meyve ye bağırsakları çalıştır verirsin.
rejim işinden çok anlamam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende anlamazdim kilolari alinca böylece anladim iste
sabah kahvalti ve aksam bi tabak salata yiyorum diyet yaptikca daha cok sismanliyorum sanki :44::44:
rabiş korkum o zaten doğum edersem ardından nasıl kilo verecem hiç diyet yapamıyorum çok iradesizim ben
sirin haklısın doktorların secerelerini dökmek lazım
aslında benim düşüncem doğuma kadar bir kaç doktora gidip muayene olmak doğumuda devlette yapmak özele vereceğim parayı devlete versem daha fazla zamanı bana ayırırlar diye düşünüyorum illere göre fark ediyor tabiki burada yaptığım araştırmalar hepp bu yönde bir kapı komşum kadın doğum doktoru yapsın bir güzellik bana dimi
bana diyet dedin gittim dolaptaki kerevizimi aldım geldim yiyorum :2:
afiyet olsun sana bende aksama kadar salatami beklicem
kendini tanitirmisin ? evli bekar nisanli sözlü