- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
Hadi geçmiş olsun canım hayırlı haber alırsınız inşallah
Benim eşim sevmez tavuğu.Dün yaparken ne güzel kokuyo dedi içinde kekik var ya.
Tabağımdan al bi çatal dedim öğğ yemem dedi
Sadece şinitzel bi de nugget yer.Ben de çok severim tavuğu.Bankada hergün tavuk yiyorum özlem gideriyoruz
kizlar kizlarr gelemm mi
kizlar, bugün ne yesem??
siz neler yiceksiniz bir fikir verin aciktim ama aklimda bir fikir yok, ne pisirsem??
selammmmmmm kızlar merhaba nassınız? ofeliyacım nbr cnm ?
Fıstık yeşili far,oje,saat ve mavi gömlekbu nasıl kombin haber spikeri yapmış ilgimi çekti.
iyiyiz canım sen nasılsıııın
iyiyim tatlım bende bi bakayım dedim size topiğiniz güzelmiş hayırlı olsun cnm
biraz önce bizimde dikkatimizi çektii çok tuhaftı gerçekten
ben iyiyim tşkler,sen nasılsın? hoşgeldin bu arada
tuhaftı aynen ben öyle sürünsem dışarı çıksam düşünemiyorum kendimi
TEŞEKKÜR EDERİZZZZZ.............. tatlı dilliler toplanıyoruz böyle işteeeeeeeeesende gel kuzucukkkk
sağolasın şekerim ne güzel olmuş bak tatlı tatlı toplanmışsınız geleyimmi cnm ?tşekkür edrim güzelim
tanıt bakalım kendini nerdensin napıosunnn
tmm tatlım tanıtayım ben MANİSADANIM 32 yaşındayım evliyim 2 tane oğluşum var büyük 11 küçük ,7 yaşında cnm ev hanımıyım geziyorum peki ya siz?
afiyet olsun ne gibi şeyler yicen merak ettimbende diyet bişeyler yiyim sevgiliiiiiiiiiiii kelebegemmmmmmmmmmmmmmmmm seni özledim kuzum
mantarlı tavuk sotekizlar, bugün ne yesem??
siz neler yiceksiniz bir fikir verin aciktim ama aklimda bir fikir yok, ne pisirsem??
ığğğğ o ne yaaa mavi yeşil ne alakaFıstık yeşili far,oje,saat ve mavi gömlekbu nasıl kombin haber spikeri yapmış ilgimi çekti.
tmm tatlım tanıtayım ben MANİSADANIM 32 yaşındayım evliyim 2 tane oğluşum var büyük 11 küçük ,7 yaşında cnm ev hanımıyım geziyorum peki ya siz?