- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm tatlım tanıtayım ben MANİSADANIM 32 yaşındayım evliyim 2 tane oğluşum var büyük 11 küçük ,7 yaşında cnm ev hanımıyım geziyorum peki ya siz?
afiyet olsun ne gibi şeyler yicen merak ettim ben de seni özledim bebem görüşek yine
mantarlı tavuk sote
ığğğğ o ne yaaa mavi yeşil ne alaka
selam sülümanın hürrem iyiyim şekerim
hünkarını sefere gönderdin mi
Allah bağışlasın canım.
Ben şöyle; istanbuldanım,yaş 27 ,bankada çalışıor, 2,5 senelik evli ama çocuksuz
hepiniz benden küçükmüşsünüz daha sizin evlilikleriniz çok cici ne güzel ben 13 yıllık evliyim
ben gizem :) fotografcıyız . 24 yasındayım. 2 senelik evliyim cocuk yok henüz dusuncede yok öyle işte tatlım.
hemen vereyim yutikelebek ne yedin bakalım hesap ver tavuk mu
hepiniz benden küçükmüşsünüz daha sizin evlilikleriniz çok cici ne güzel ben 13 yıllık evliyim
yeni evli olmak ayrı güzel,13 yıl olup iki çocuk sahibi olmak ayrı güzel
ben de balıkesirliyim bu arada manisaya çok yakın
hemen vereyim yuti
2 parça ızgara tavuk
yanına karışık haşlanmış yağsız sebzeler(brokoli,karnabahar,biber,mısırlı bişey)
yarım portakal,1 bardak su
nasıl ama ?
eneeeem 13 sene yaa.13 sene sonra evlilikler nası oluyor ben kendimi merak ediyorum şahsen
2,5 sene sonra böleyse 13 sene sonra kafa göz dalarım ben bu adama
hemen vereyim yuti
2 parça ızgara tavuk
yanına karışık haşlanmış yağsız sebzeler(brokoli,karnabahar,biber,mısırlı bişey)
yarım portakal,1 bardak su
nasıl ama ?
eneeeem 13 sene yaa.13 sene sonra evlilikler nası oluyor ben kendimi merak ediyorum şahsen
2,5 sene sonra böleyse 13 sene sonra kafa göz dalarım ben bu adama
ben yine az temizlik yapammm
sağol cnm sende kardeşim yaşındasın tatlım istiyomusun çocuk çalışmalar varmı ?ay utandımmı ne:26::18:
Valla çocuk istiyorum çok aşırı derecede olmasa da bu sene sonuna doğru hamile kalma planlarım var Allah nasip ederse.
zaten eşim de şu an istemiyo,bu yazın sonunda çalışmalar başlicak sanırım öyle anlaştık şimdilik
ne güzel herşeyin fotoğrafını çekiyorsundur güzel meslek bende severim ama çektirmeyi..........boşver gez tadını çıkar evliliğin çocuk sonra olur
ya yeter gel acık görelim seni yaaben yine az temizlik yapammm
ay inşallah biz de öle oluruz,gerçi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi.walla bizde güzel gidiyo tatlım ama tabi başkalarını bilemem daha iyi oluyo birbirini daha iyi anlıyosun bikere olgunlaşıyosun tanıyosun ne bileyim yani güzel niye dalcan kıs adama bence sarsarmala
menün güzelmiş,yarasın kelebem
ben bir sene sonramızı bile düşünüp eşime soruyorum acaba hala böyle sevicez mi birbirimizi diye bakalım Allah ne göstericek
ben yine az temizlik yapammm
hadi bakalım kolay gelsin hayırlısı olsun tatlım allah gönlüne göre versin inşallah
ghs haftasonu benim fotolarımı çekti,alınca buraya koyarım bakarık yorum yaparık.6 senedir poz vermemiştim elimi kolumu koycak yer bulamadım valla
ya yeter gel acık görelim seni yaa
ay inşallah biz de öle oluruz,gerçi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi.
evlendiğim sene kabus gibiydi yaa
Amin yaaa inşallah canım ben de düşünüyorum bu odundan yumuşacık odun ekmeği olucakmı diye bekliyorum
Menüm çok az kalorili ve doyurucuydu
Amin sağol canım Allah tüm isteyenlere versin