KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Canım benim gittiğim doktor acıbadem hastanesinde anlaşmamız var o yüzden gidiyodum.
kadın güleryüzlü ilgili sorularına karşı güzel yaklaşıyo
ama doğum meselesi olunca özeller normal doğuma pek yanaşmıyomuş o nedenle korkum var
yani benim doğum normale yakın olsa bana çıkıp sezeryan olman lazım derse yok diyemicem sonuçta.
şöyle vicdanlı ve ilgili aynı zamanda güleryüzlü bi doktor şart.
şimdiden araştırmaya başladım.bikaç ay sonra gitmem lazım benim de

benim maalesef sürekli gittiğim bir kadın doğumcu yok
en son 1,5 yıl önce gitmiştim, bende bu konuyu çok ihmal ettim
doğum olayına gelince görümcem kasım ayında kadıköy şifa da ddoğum yaptı
ve dr.u normal doğum yaptırmış
bence böyle bi konu için dr. gidilidğinde çaktırmadan kaç tane normal doğum yaptırdığı sorulmalı :KK52::KK52::KK52:
çünkü bazı drlar gerçekten normal doğum yaptırmamamak için çabalıyorlar resmen

Biraz daha araştır canım,aslında devlet çok daha iyi ama çok fazla hasta var o yüzden istediğin zaman istediğini yapamıyosun.
Benim annem senelerce midem ağrıyo diye özel hastanelere gitti,her defasında endoskopi istediler.
Annem korktuğu için yaptırmadı.Onlar mide ilacını verip verip yolladılar özelden.

Bi gece annem sancıdan ağladı kadın.Apar topar numune acile gittik.
Hemen kan testi vs yaptılar çıkmayınca ultrasona aldılar ki safrada kocaman taş :KK52:
yani bu kadın kaç sene gitti o doktora hiçbiri akıl edemedi mi bu kadını ultrasona sokmaya hayret bişey.
kadın midesi ağrıyo sanıyo ama değil.araştırma hastaneleri 1 numara aslında

geçmiş olsun kuzum.öpüyorum anneciğini :KK54:

benim maalesef sürekli gittiğim bir kadın doğumcu yok
en son 1,5 yıl önce gitmiştim, bende bu konuyu çok ihmal ettim
doğum olayına gelince görümcem kasım ayında kadıköy şifa da ddoğum yaptı
ve dr.u normal doğum yaptırmış
bence böyle bi konu için dr. gidilidğinde çaktırmadan kaç tane normal doğum yaptırdığı sorulmalı :KK52::KK52::KK52:
çünkü bazı drlar gerçekten normal doğum yaptırmamamak için çabalıyorlar resmen

Ben KK da araştırdım biraz da, genelde doktorlar güleryüzlüyken bile normal doğum yapmak istediğini anlayınca tavırları değişiyomuş.
Medicalparkta kadıköyde mehtap yazıcıoğlu varmış ondan memnun kalanlar çok ama normal mi sezeryan mı doğurmuşlar bilmiyorum.
ama dediğin gibi normal doğum kaç tane yaptırmış dosyalarını karıştırıp bakmak lazım.:KK1:
gerçi şimdi normal doğum yapmak isteyen de çok az :KK52:

geçmiş olsun kuzum.öpüyorum anneciğini :KK54:

sağol tatlım görüşürüz yemeni yap gel :KK1:

Günaydın kızlar ooo bakıyorum da herkeşler rejime girmiş bile.:KK53:
Dün eşim dediki "kelebek kız baya zayıfladın haaa":KK19:
Yalan söleme yağcılık yapma dedim yemin etti
Sanırım bu taktik işe yarıyo yehuuuuu :KK76:

Gerçi pek hızlı veremiyorum ama göbek baya indi bacaklar da azcık inceldi.
Ah bi spor yapabilsem egzersiz falan ne güzel veririm de işte ona üşeniyorum :26:

kelebem ben hizli rejime basladim aksam sade 1 tabak salata vr 1 dilim siyah ekmek yiyorum ama sanki daha cok kilomu yapiyo ne :44::44: hic zayiflamisim gibi durmuyorum :KK14:

Gunaydin hanimlar nasilisinz
bende iyi diyilim yaa bilgisayarim bozuldu da tele giriyorum.
İki ve uc gun icinde suzelir her halde.neyse ben diyete tam gaz devam..devam simdide yesil cay iciyorum.
rabis dun sormusdun yazamadin evet ilac kullaniyiedum ondanmiki kanamam var.adete benziyor.

ilacdanda olabilir canim,bilgisayar bozuklunu kac defa yasadim evde yoklugu cok koyuyordu bana :KK52::KK52:

cıks almak istemiyorum ama bu günlerde ne yersem yiyim kilo almıyorum bende bunu değerlendirip yiyorum :))

bir an önce düzelir inşallah ofeliya telden girmek zor oluyor ya
diyetler tan gaz devam tüm kızlarda maşallah

mandisim ben diyet ise yaramiyor :KK52: az yedikce daha cok sisiyorum sanki :KK35:

kiz kilo almiyorumlara güvenme bak bende kendime cok güveniyordum noldu aldim 5 kilomu oturdum asagi :KK60::KK60::KK60:

kelebem ben hizli rejime basladim aksam sade 1 tabak salata vr 1 dilim siyah ekmek yiyorum ama sanki daha cok kilomu yapiyo ne :44::44: hic zayiflamisim gibi durmuyorum :KK14:
mandisim ben diyet ise yaramiyor :KK52: az yedikce daha cok sisiyorum sanki :KK35:
kiz kilo almiyorumlara güvenme bak bende kendime cok güveniyordum noldu aldim 5 kilomu oturdum asagi :KK60::KK60::KK60:

Ben de almam almam diyodum aaah şimdi veremem veremem diyorum :KK52:
akşam salata güzel ama içine beyaz peynir koy ki tok tutsun canım.çabuk acıkırsın
bi de sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta muhteşem tok tutuyo.
ondan 2 tane yiyip bütün gün başka bişey yemesem acıkmam ben :KK1:

akşam salata güzel ama içine beyaz peynir koy ki tok tutsun canım.çabuk acıkırsın

kelebem ben zaten yumurtasiz kahvalti yapmam yapsamda kahvaltimi anlamam :KK52::KK52: 2,3 tane haslanmis yiyorum

peynir degilde siyah zeytin ekliyorum salataya zeytin kilo yaparmi canim :44: ama 7,8 tane bisey fazla degil :KK70:

kelebem ben zaten yumurtasiz kahvalti yapmam yapsamda kahvaltimi anlamam :KK52::KK52: 2,3 tane haslanmis yiyorum

peynir degilde siyah zeytin ekliyorum salataya zeytin kilo yaparmi canim :44: ama 7,8 tane bisey fazla degil :KK70:

Neyyyyy 3 tane mi? :KK60: Maşallah canım dikkat et kolesterönler çıkmasın Allah korusun

Kız zeytini tuzsuz ye bari tuzlusundan yeme :KK1:
Tuz vücutta su tuttuğu için kilon fazla çıkar o yüzden yani :KK1:

rabiş korkum o zaten doğum edersem ardından nasıl kilo verecem hiç diyet yapamıyorum çok iradesizim ben

sirin haklısın doktorların secerelerini dökmek lazım

aslında benim düşüncem doğuma kadar bir kaç doktora gidip muayene olmak doğumuda devlette yapmak özele vereceğim parayı devlete versem daha fazla zamanı bana ayırırlar diye düşünüyorum illere göre fark ediyor tabiki burada yaptığım araştırmalar hepp bu yönde bir kapı komşum kadın doğum doktoru yapsın bir güzellik bana dimi

Son düzenleme:
Neyyyyy 3 tane mi? :KK60: Maşallah canım dikkat et kolesterönler çıkmasın Allah korusun

Kız zeytini tuzsuz ye bari tuzlusundan yeme :KK1:
Tuz vücutta su tuttuğu için kilon fazla çıkar o yüzden yani :KK1:

kiz azaltim yine önceden 4,5 tane yiyordum :KK60::KK60:

tuzsuzmu dedin :18: yapamamki edememki tuzu bol bol katmadan tat almiyorum yedimden :KK60::KK60:

benim metobolizma bozulmus bence :KK60::KK60:

rabiş korkum o zaten doğum edersem ardından nasıl kilo verecem hiç diyet yapamıyorum çok iradesizim ben

aslında benim düşüncem doğuma kadar bir kaç doktora gidip muayene olmak doğumuda devlette yapmak özele vereceğim parayı devlete versem daha fazla zamanı bana ayırırlar diye düşünüyorum illere göre fark ediyor tabiki burada yaptığım araştırmalar hepp bu yönde bir kapı komşum kadın doğum doktoru yapsın bir güzellik bana dimi

hamile kal ben sana yardim ederim canim :KK34: abur cubur yedirmem :KK52::KK52:

kizlar diyet bölümünü okudumda 56 kilo verenlermi 40 kilo verenlermi bense bi 5 kiloyu veremiyorum yaziklar olsun bana :KK52::KK52:

hosgeldin iyiyim bide su kilolari versem cok iyi olcam :KK52::KK52: kiz bana acilen 10 günde 5 kilo nasil verilir söyle :KK60::KK60:

:KK1::KK1: yeme diycem ama olmuyor dimi.
5 günde 10 kilo zor ama bol bol su ve meyve ye bağırsakları çalıştır verirsin.
rejim işinden çok anlamam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK56::KK56::KK56:

:KK1::KK1: yeme diycem ama olmuyor dimi.
5 günde 10 kilo zor ama bol bol su ve meyve ye bağırsakları çalıştır verirsin.
rejim işinden çok anlamam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK56::KK56::KK56:

bende anlamazdim kilolari alinca böylece anladim iste :KK60::KK60:

sabah kahvalti ve aksam bi tabak salata yiyorum diyet yaptikca daha cok sismanliyorum sanki :44::44:

Ben de hamile kalmadan 5 kg vermem lazım mandiş yoksa çuval gibi olucam :KK52:
İstanbulda devlet hastanelerinde çok zor maalesef canım.Ordan oraya ordan oraya sürüyolar seni.
Benim teyzem devlette 1 gün sancı çekti de zar zor aldılar sezeryana
Kadın acıdan mahfoldu gördüm tanıyamadım.O kadar kalabalık ki özen gösterilemiyo
Doğumhanede onlarca kadın sancı çekip koro halinde bağırıyolarmış :18:

afiyet olsun sana bende aksama kadar salatami beklicem :KK1::KK1:

kendini tanitirmisin ? evli bekar nisanli sözlü :KK9::KK9:

YEŞİLçay içebilirsin bak iyi geliyormuş.. :KK9::KK9:

5 haziran da evlendim henüz 9,5 aylık evliyim. istanbuldaım. çalışıyorum. :KK14:
bebek istiyorum ama cesaretim yok. 10 yıllık ev kredimiz var maddi açıdan bekliyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

böyle işte :KK3::KK3:

X