KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kiz azaltim yine önceden 4,5 tane yiyordum

tuzsuzmu dedin :18: yapamamki edememki tuzu bol bol katmadan tat almiyorum yedimden

benim metobolizma bozulmus bence

hamile kal ben sana yardim ederim canim abur cubur yedirmem

olur anlaştık eğer yedirirsen rabiş hep hatırlatırım bunu hee

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ?

sizi görünce daldım direk buraya malesef yoğunum biraz

sidim hoşgeldin ne zamandır görüşemedik hep gel kuzum

hosgeldin iyiyim bide su kilolari versem cok iyi olcam kiz bana acilen 10 günde 5 kilo nasil verilir söyle

kaldı 9 gün

haklısın canım istanbulun hastaneleri felaket arada benim yolum düşüyor oralara biliyorum en iyisi evde doğum hee

daha cok yeni evliymissin bebek icin henüz erken evliligin tadini cikar bence gez toz bebek olunca bunlarin hicbirini yapamassin

ama evin kredisinide bitmesinide bekleme 10 yil cok fazla peki yas kac canim ?

bu 9 gün nedemek hep rejimden konuscam demek siz benim cenemden yüzünden yillik izine ayrilirsiniz simdi

hamile kaldinda basindayim mandisim kaynanani aratmicam söz

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ?

sizi görünce daldım direk buraya malesef yoğunum biraz
İyiyim şekerim iyi yaptın ben de acık yoğunum ama idare ediyoz işte stres atıyoz burda
kizlar diyet bölümünü okudumda 56 kilo verenlermi 40 kilo verenlermi bense bi 5 kiloyu veremiyorum yaziklar olsun bana
vayyyy 56 kilo versek ne güzel oluruz ben sanırım 1 kilo ile yaşamaya devam edicem

benden bi tane daha ben de 10 sene kredi ödicem,kirada otururken ev alana kadar bebek yok dedim şimdi millet soruyo kredi bitene kadar bebek yok diyorum
yuuuh 10 sene beklicen mi diolar

Evde doğum videolarını seyretmiştim meraktan.kadın pıt diye doğurdu.
En güzeli evde veya tarlada
ananem öle yapmış gayet memnun halinden :111:

sidim hoşgeldin ne zamandır görüşemedik hep gel kuzum

vallahi canım ya uzun zamandır görüşemiyrz gelirim artık müsait oldukça

daha cok yeni evliymissin bebek icin henüz erken evliligin tadini cikar bence gez toz bebek olunca bunlarin hicbirini yapamassin

ama evin kredisinide bitmesinide bekleme 10 yil cok fazla peki yas kac canim ?

nedense biz bayanlar böyleyiz.
önce aman ne evleneceksin nişanlılığın tadını çıkar ?
sonra ne bebeği dur daha çok erken artık gülüyorum

henüz yapma çalışmamız falan yok ama 5*6 ay sonra falan ancak olur kredi bekleyemeyiz 10 yıl gerek yok.
maddi açıdan sıkıntımız yok ama krediyi biraz daha hafifletmek istiyoruz herşey kader kısmet canım. kul kurar kader gülermiş..
yaşımda 23 16 gün sonra dooğğmm günüm

artık müsait oldukça taklırım...

kaderdaşım ya nisanda 1. yılımız bitecek kalacak 9 yıl işte ne umutluyum dimi
bize de soranlara aynen onu diyorum. kredi borcum var diye.. ama bi süre sonra baktık böyle olmayacak 5*6 aya kadar beklediğimiz 1/2 bişey var.
eşimin şef olması gibi eğer olursa hiç beklemem yaparım diyorum. yada ne biliyim az daha öderim öyle yaparım kader bakalım neler olacak

bu 9 gün nedemek hep rejimden konuscam demek siz benim cenemden yüzünden yillik izine ayrilirsiniz simdi

hamile kaldinda basindayim mandisim kaynanani aratmicam söz

uuu benim kaynanamın sesi çıkmazki öyle başıma dikilmez

minnak sendemi ev aldın bende sizdenim 10 yılcık var daha bir yıl bitmedi

Evde doğum videolarını seyretmiştim meraktan.kadın pıt diye doğurdu.
En güzeli evde veya tarlada
ananem öle yapmış gayet memnun halinden :111:

evet yaa eşimide annesi tarlada fıydırmış bana diyor senide aynı tarlaya götüreyim

dedigin gibi kul kurar kader gülermis,benimde ne planlarim vardi hepsi suya düstü

yasin daha cok genc bekle bence 2,3 sene genclinin evlilinin tadini cikar

kiz dogum gününde burda ol pastalar benden

dedigin gibi kul kurar kader gülermis,benimde ne planlarim vardi hepsi suya düstü

yasin daha cok genc bekle bence 2,3 sene genclinin evlilinin tadini cikar

kiz dogum gününde burda ol pastalar benden

2*3 sene daha beklemeyi düşünmüyorum. ama dediğin gibi kısmet.
bizimde istediklerimiz olmaz ise ancak 2013e kadar bekleriz herhalde. aman ne kadar plan yapsakta su akıyor yolunu buluyor seninde
gönlündekiler hemen olur inşallah

dooommm günümü unutma pastamı da isterim bilesin hediyemi de tabi............

Son düzenleme:

hediyeni kelebem alcakmis senden pastalar hediyler benden dedi

atip tuttumu görmesin

yok canım değilim ama istiyorum eğer hamile kalırsak özel hastanemi devletmi diye sordu sirin oradan devam ediyoruz konuya canım Allahmı söyletti acaba hamişlik yakınmı ki inşallahhhh

benim arkadaşımda böyle istiyormş. kıza hamile misin dedim o gün test yaptı hamile olduğunu çıktı.
ama çok dua ederim bebek isteyen herkese Allah kimseyi aratmasın inşallah. yumurtalar tembelleşiyor ya onun içn olmuyordur hemen. stres yapma olacak
en güzeli özel bence de. devlete ancak dr 'a güvenirsem giderim herhalde

yok canım değilim ama istiyorum eğer hamile kalırsak özel hastanemi devletmi diye sordu sirin oradan devam ediyoruz konuya canım Allahmı söyletti acaba hamişlik yakınmı ki inşallahhhh

mandis sen bebekmi istiyorsun canim nezaman düsünüyorsun ? kelebekle seni istemiyor diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…