- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
bana diyet dedin gittim dolaptaki kerevizimi aldım geldim yiyorum :2:
kiz azaltim yine önceden 4,5 tane yiyordum
tuzsuzmu dedin :18: yapamamki edememki tuzu bol bol katmadan tat almiyorum yedimden
benim metobolizma bozulmus bence
hamile kal ben sana yardim ederim canimabur cubur yedirmem
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ?
sizi görünce daldım direk buraya malesef yoğunum biraz
hosgeldin iyiyim bide su kilolari versem cok iyi olcamkiz bana acilen 10 günde 5 kilo nasil verilir söyle
Ben de hamile kalmadan 5 kg vermem lazım mandiş yoksa çuval gibi olucam
İstanbulda devlet hastanelerinde çok zor maalesef canım.Ordan oraya ordan oraya sürüyolar seni.
Benim teyzem devlette 1 gün sancı çekti de zar zor aldılar sezeryana
Kadın acıdan mahfoldu gördüm tanıyamadım.O kadar kalabalık ki özen gösterilemiyo
Doğumhanede onlarca kadın sancı çekip koro halinde bağırıyolarmış :18:
YEŞİLçay içebilirsin bak iyi geliyormuş..
5 haziran da evlendim henüz 9,5 aylık evliyim. istanbuldaım. çalışıyorum.
bebek istiyorum ama cesaretim yok. 10 yıllık ev kredimiz var maddi açıdan bekliyoruz
böyle işte
olur anlaştık eğer yedirirsen rabiş hep hatırlatırım bunu hee
kaldı 9 gün
haklısın canım istanbulun hastaneleri felaket arada benim yolum düşüyor oralara biliyorum en iyisi evde doğum hee
İyiyim şekerim iyi yaptın ben de acık yoğunum ama idare ediyoz işte stres atıyoz burdamerhaba kızlar nasılsınız bakalım ?
sizi görünce daldım direk buraya malesef yoğunum biraz
vayyyy 56 kilo versek ne güzel oluruzkizlar diyet bölümünü okudumda 56 kilo verenlermi 40 kilo verenlermi bense bi 5 kiloyu veremiyorum yaziklar olsun bana
YEŞİLçay içebilirsin bak iyi geliyormuş..
5 haziran da evlendim henüz 9,5 aylık evliyim. istanbuldaım. çalışıyorum.
bebek istiyorum ama cesaretim yok. 10 yıllık ev kredimiz var maddi açıdan bekliyoruz
böyle işte
olur anlaştık eğer yedirirsen rabiş hep hatırlatırım bunu hee
sidim hoşgeldin ne zamandır görüşemedik hep gel kuzum
kaldı 9 gün
haklısın canım istanbulun hastaneleri felaket arada benim yolum düşüyor oralara biliyorum en iyisi evde doğum hee
sidim hoşgeldin ne zamandır görüşemedik hep gel kuzum
daha cok yeni evliymissinbebek icin henüz erken evliligin tadini cikar bence gez toz bebek olunca bunlarin hicbirini yapamassin
ama evin kredisinide bitmesinide bekleme 10 yil cok fazlapeki yas kac canim ?
vayyyy 56 kilo versek ne güzel oluruzben sanırım 1 kilo ile yaşamaya devam edicem
İyiyim şekerim iyi yaptın ben de acık yoğunum ama idare ediyoz işte stres atıyoz burda
benden bi tane dahaben de 10 sene kredi ödicem,kirada otururken ev alana kadar bebek yok dedim şimdi millet soruyo kredi bitene kadar bebek yok diyorum
yuuuh 10 sene beklicen mi diolar
bu 9 gün nedemek hep rejimden konuscam demeksiz benim cenemden yüzünden yillik izine ayrilirsiniz simdi
hamile kaldinda basindayim mandisim kaynanani aratmicam söz
İyiyim şekerim iyi yaptın ben de acık yoğunum ama idare ediyoz işte stres atıyoz burda
vayyyy 56 kilo versek ne güzel oluruzben sanırım 1 kilo ile yaşamaya devam edicem
benden bi tane dahaben de 10 sene kredi ödicem,kirada otururken ev alana kadar bebek yok dedim şimdi millet soruyo kredi bitene kadar bebek yok diyorum
yuuuh 10 sene beklicen mi diolar
Evde doğum videolarını seyretmiştim meraktan.kadın pıt diye doğurdu.
En güzeli evde veya tarlada
ananem öle yapmış gayet memnun halinden :111:
nedense biz bayanlar böyleyiz.
önce aman ne evleneceksin nişanlılığın tadını çıkar ?
sonra ne bebeği dur daha çok erkenartık gülüyorum
henüz yapma çalışmamız falan yok ama 5*6 ay sonra falan ancak olur kredi bekleyemeyiz 10 yıl gerek yok.
maddi açıdan sıkıntımız yok ama krediyi biraz daha hafifletmek istiyoruz herşey kader kısmet canım. kul kurar kader gülermiş..
yaşımda 23 16 gün sonra dooğğmm günüm
dedigin gibi kul kurar kader gülermis,benimde ne planlarim vardi hepsi suya düstü
yasin daha cok genc bekle bence 2,3 sene genclinin evlilinin tadini cikar
kiz dogum gününde burda ol pastalar benden
uuu benim kaynanamın sesi çıkmazki öyle başıma dikilmez
mandalin hamile misin canım ? anlamadım konuuy
2*3 sene daha beklemeyi düşünmüyorum. ama dediğin gibi kısmet.
bizimde istediklerimiz olmaz ise ancak 2013e kadar bekleriz herhalde. aman ne kadar plan yapsakta su akıyor yolunu buluyorseninde
gönlündekiler hemen olur inşallah
dooommm günümü unutma pastamı da isterim bilesin hediyemi de tabi............
mandalin hamile misin canım ? anlamadım konuuy
valla ben dikilcem mandisim ilk 5 ay gram almak yokdogumdan sonrada fistik gibi cikarsin hastaneden
gerci 2 hafta göbüs hala kaliyor hamile gibi naparsan yap
yok canım değilim ama istiyorum eğer hamile kalırsak özel hastanemi devletmi diye sordu sirin oradan devam ediyoruz konuya canım Allahmı söyletti acaba hamişlik yakınmı ki inşallahhhh
hediyeni kelebem alcakmissenden pastalar hediyler benden dedi
atip tuttumu görmesin
yok canım değilim ama istiyorum eğer hamile kalırsak özel hastanemi devletmi diye sordu sirin oradan devam ediyoruz konuya canım Allahmı söyletti acaba hamişlik yakınmı ki inşallahhhh