Anket kk´ne sizden baska hangi akrabaniz üye oldu?

kk´ne sizden baska hangi akrabaniz üye oldu?

• Ankete Katılan
    35
bende kızkardeşim'i üye yaptım benden 5 gün sonra önçe ben bi
kefşettim sonra kardeşimi üye ettim
ama onun pc si olmadığından pek giremiyor
ança ev sahibesinin gelininin pc sinden giriyor
onuda telde izah ediyorum ayrıntıları dolaşabiliyor
işte o kadar:enbuyukkk:

evet kızlar haklısınız ne işleri var kk da eltilerin görümcelerin filan:roflol:
neyse herkesin paylaşması gereken yer niklerinizi bilmesinler yeter:roflol:

Benimde kuzenim üye imiş. :roflol:
Ama sesimi bilem çıkarmadım. Ne gerek var dimi

deli deyzem

ona öyle bir anlatım ki kk'yı hemen üye oldujeyyar...

benim bildiğim kimse yok :sm_confused:
şimdi iyi bakın bakem benim akrabammısınız yada olmak istermisiniz naniknanik

İş yerinden bir arkadaşım sayesinde üye oldum, ayriyette 1 ay öncede tesadüf eseri kuzeniminde üye olduğunu öğrendim.

haydec varya haydec azimle beni ,ablamı ve kızkardeşimi kk ya üye yaptı,önceleri sıkılırım zannediyodum.şimdi ayrılamıyom yaaaaaaa....allah razı olsun ondan...yeni dostlar kazandım sayesindea.s.a.s.a.s.

Benim hic bir akrabam ve hic bir tanidigim burda üye degil, böyleside daha iyi zaten, cok daha rahat sohbet oluyor ... sengözlerimebaksanab

önce ben üye oldum sonra ablamı üye olmaya ikna ettim sonra diğer kardeşim şimdide en küçük kardeşim yani 4 kızkardeşte üyeyiz bütün damatlar kızıyorlar banajeyyar

önce ben üye oldum sonra ablamı üye olmaya ikna ettim sonra diğer kardeşim şimdide en küçük kardeşim yani 4 kızkardeşte üyeyiz bütün damatlar kızıyorlar banajeyyar

masaallah masaallahŞeniz

bizde suan 3 kizkardes üyeyiz eger diger 3 de üye olsalar 6 olacaz....:sm_cool:
ama digerleri pek ugrasmiyorla nette o yüzden gelmiyorlar ama bir gün onlarida getirmesini bilirim benjeyyarjeyyar

BENİM sadece lise arkadaşım k.k ya üye .
DiĞER şıktakileri istemem zaten salladım gitti :roflol:

bu arada kızkardeşler tamamda kızımda üye birde ablamın kızıda üye etti 6 :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…