Anket kk´ne sizden baska hangi akrabaniz üye oldu?

kk´ne sizden baska hangi akrabaniz üye oldu?

• Ankete Katılan
    35

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
kk´ne hangi akrabaniz yada arkadasiniz üye oldu?

katilmak isterseniz buyrunŞeniz

benim iki kizkardesim.....üye oldular....Şeniz

Son düzenleme:
emine bende kızkardeşlerimi üye yaptım
öyle bir anlattım öyle bir anlattımki anlatamam sana
onlarda üye oldular ama benim kadaar çok sık girmiyorlar
ablamda üye oldu ama çok karış pek girmiyorum o yüzden dedi
aslınd basit ama ona zor gelmiş işte a.s.

kimseye söylemeye niyetim yok,şurda dertleşecek bir yer bulmuşum,birilerine söyleyim de nette derdini anlatıyor diye beni ifşa mı etsinler...kimseye söylemem,kk benim özelim olsun...benim yakınımdan biri gelmse de olur...dimi ama...

:roflol:aynen bende öyle yaptim kizkardeslerime öyle anlattimki ama dogruyu anlattim cünkü ben cok seviyorum burayi onlarada anlattim ikisi üye oldular ama pek fazla girmiyorlar.....bu son günler daha cok gelmeye basladilar.....Şeniz
benden sonra olan kizkardesime söylüyorum aman abla diyor ben nasil ne yapcam diyor anlamiyorum internetten diyor a.s.onada zor geliyor....iste...

sende haklisin canim....Şeniz
ben kizkardeslerime söyledimyerimseniben
onlar benim özellerime cok önem verirler ve beni bilirler zatenŞenizama görümceme vermezdim yani duymasinda tabiitatlicadiarzu

kardeşim üye olmuş ama ben ona herhangi bir şey söylememiştim. kendi tesadüfen bulmuş. .....

benim yakınlarımdan hiç kimse bilmiyor
bilmesinde zaten

Benim de hiç bir tanıdığım üye değil!:dance:
Lütfen üye olmasınlar zaten:1no2:

benim de hiçbir yakınım üye değil.
laaleye katılıyorum. bence de olmasınlar :icecream:

wallaa burada ben derdim varsa onu anlatıyom yeri geliyo en özeli kendime bile itiraf edemedigim sırlarımı burada paylaşıyorzzz kimseye söylememm aslaaa.. umarım ben tanıyan kimsede giriyordurrr :))))

bende yakınlarıma söylemedim.hele bi yengem var ferhunde aynı laelaelaelaelaeduysa aleme rezil olurum :roflol:
ama arkadaşlarımı anlata anlata en sonunda üye yaptım haa.:sm_cool:

amca kızı ve yengecim.......

daha birçok kişiyi de üye yaptım....

sadece is yerinden bir arkadasim uye ama ikimizde tesadufen ogrendik ama nickleri bilmiyoruz oyuzden bazen yazarken acaba bu x mi? diye dusunuyorum....
ayrica kimseye soylemiyorum tanidigim insanlar olsa bu kadar rahat olamazdim....a.s.

ben ablami üye yaptim,
bazen basindan kalkmiyor,
gerci bende bazen cikamiyorum ama neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…