Kk kapatmak yada kapatamamak?

Bende kapatabilirim inşallah.

Türkiye'deyken banka maaş kartım vardı. Hiç kredi kartı kullanmadım. Gıda alışverişi dışında harcama yapmazdım. Kuaföre gitmeme gerek yoktu çünkü kendi işimi kendim hallettim hep saçlarımı bile kendim keserim halâ. Kıyafetlerimi zaten annem babam alırdı. Gereksiz şeylere asla para harcamayız. Burada eşim yapıyor market alışverişimizi evden çıkamıyorum hamileliğim zorlu geçiyor maalesef. Eşim de tutumlu benim gibi ama ben ona karışmıyorum çünkü kazanmadığım paranın hesabını sorma hadsizliğinde bulunamam. Gerçekten ihtiyacım olmayan hiçbir şeyi almam. Birikim yaparım hep. Stokçuluğu da sevmiyorum. Bittikçe alırım ne gereği var yani..

Yaa bayılıyorum böyle tutumlu kadınlara keşke bende böyle olabilsem

buda bri hastalık oluyor benım eski sevgilimde vardı 150 yakın gömlek 100 çift spor ayakkabı sincap gibi doldururdu yardım al falan dedim ama asla eger kendınızı durdurmakta zorluk çekiyorsanız yardım alın cidden her mutsuz oldugunuzda alacaksınız çünkü

Sincaplara olan aşkım bu yüzden mi acaba
Off limiti düşürdüm az önce, netten alışverişe de kapattım kartımı, ama bunları eskiye çevirmek birkaç saniye, haklısınız sanırım, buna artık ciddi önlem almam gerekiyor.

ahahha bence ilgini başka şeylere yönlendirsen belki durum değişir hangı durumlarda telefon elinden düşmüyor bi bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…