Kk kapatmak yada kapatamamak?

Bazen ihtiyaç olmadan da beğendiğin bluz, sweat, pantolon alırsın.İç çamaşırı ayrı tutuyorum dolapta hiç kullanılmamış tutarsın, olmalı da ama pijama stoğu bana anlamsız geldi
Bu arada standart pamuklu bir pijamanın zaten max.400 belki o bile değil.Etikette 800 yazdıklarına bakmayın. English home çok yapıyor bunu. Misal bir çerçevr en fazla ederi zaten 100 liradır. Onun etiket fiyatı 800- 900 yazarlar ve yaz kış durmadan yaptıkları %50+%50+%20 indirimle satarlar. Siz de aa bu fiyata düşmüşken kaçırmayayım der ihtiyaç yokken alırsınız. Bu tongaya düştükçe içinde bulunduğunuz girdaptan çıkamazsınız üzgünüm

Banka kartı kullanın ben de nakit kullanmayı hiç sevmiyorum eşimden geçti bu tik sanırım. Çalışıyorsanız ekstra zor kendinizi tutmak ben mesela Calısmıyorum ve Ek kart kullanıyordum. Bazen bende abartıyordum Bu yüzden özel harcamalarım için kendi hesabıma havale ediyor her ay belli bir ücrette anlastık. Bunu Nakit de almıyorum çünkü neden kendi paramdan gitsin nakit lazm olunca ekstra nakiti de ondan alıyorum tabi . Böylelikle aşmıyorum . Tamamen özel harcamaları karttan yapıyorum. Ev için gün içinde yaptığım alışverişleri de onun kartıyla

O zaman bence dolaplarınızı ayırın. Herkesin kendi eşyası olsun. İsterseniz yine birbirinizden giyinin. Belki bu dolaplarınızda kıyafet görürseniz almanızı durdurur. Bundan sonra bi pantolon ya da kazak yıpranmadan yenisini almamaya çalışın. Çalışıyorsunuz bi de bu kadar çok yıkanacak katlanacak kıyafet, düzenlenecek eşya sizi de zora sokar. Yorulursunuz

Çoğu insan bu düşünce ile alış veriş yapıyor zaten
Çok severim netten alış veriş etmeyi, mobilyadan beyaz eşyaya, her şeyimi netten almışımdır
Ama son iki yılda artık netten almanın pek avantajı kalmadığından geri duruyorum
Giyim eşyası, ev eşyası ne beğendiysem önce favorilerime atıyorum gidip gelip bakıyorum ama almıyorum :)))))
Gerçek indirimleri takip ediyorum mesela Eylül ayında bir deterjan firmasının ciddi bir indirimi oldu Trendyol da bir yıllık deterjanımı yedekledim. Kasım indirimlerinden iğne bile almadım, indirim değildi çünkü. Bir de şu açıdan bakmak lazım yedeklediğiniz eşyayı çokta ucuza almış olmuyorsunuz, dolar olarak hesap yapın aslında hep aynı fiyata alıyorsunuz o halde yedeklemenin mantığı yok.
Kredi kartı bir tür güvencedir zor durumlar için, ben zamanında hastanelerde o kadar çok kullandım ki o yüzden asla limitlerimi düşürmem acil işler olabilir diye, kendimizi frenlemek zorundayız. Market alışverişlerinde nakite döndüm uzun zaman önce, aylık ödeme planı yaparım oraya bir miktar yazarım yiyecek için atıyorum beş bin diyelim, toplu olarak aylık marketi yaparım bir kısmını da nakit olarak ayırırım ilave ihtiyaçlar için, kartla yiyecek alış verişi asla yapmıyorum. Sigarayı kartonla alıyorum çünkü ne zaman sigara almak için markete girsem yanında bir dünya şey alıyorum, ay başında kartonla alıp kurtuluyorum o yüzden. Zor bir devirdeyiz daha da zor olacak o yüzden para biriktirmeye bakın, giyimi minimuma indirdim, dolaplar eşya dolu sürekli almaya gerek yok mesela üç tane montum var eşim bir kaşe kaban görmüş alalım bunu sana dedi fiyatına baktım 6 bin gerek yok dedim var şimdi giyiyorum yeterli. Böyle böyle harcamaları derli toplu tutuyorum, maaşlı çalışanlar için bir kural vardır, maaşının dörtte birini birikime atamıyorsan boşa çalışırsın buradan yola çıkarak kendinizi frenlemeye çalışın, kolay kazanmıyorsunuz çula çaputa heba etmeyin kendi emeğinize acıyın

Etiket fiyatı olsa iyi indirimli fiyatı 800
Benden çıkmadan alayım diyorum, o markanın ürünlerini seviyorum ama dediğinizde doğru. Bu ay o, sonra ki ay başka şeyler derken işin içinden çıkamıyorum artık, ipin ucunu kaçırdım

Daha yılbaşı muhteşem indirimleri var kısa bir aradan sonra şubat indirimleri başlıyor

Ben sıkışık olduğumda her ay asgariyi yuvarlayıp ödüyorum ve odedigim kadar limit düşüruyorum.
Kendinize aylık bir harcama limiti koyun,liste yapın ve liste dışı harcama yapmayın.

Ben sıkışık olduğumda her ay asgariyi yuvarlayıp ödüyorum ve odedigim kadar limit düşüruyorum.
Kendinize aylık bir harcama limiti koyun,liste yapın ve liste dışı harcama yapmayın.
Evet ödemeyi yapınca limiti minimumda tutmayı düşünüyorum, umarım 16/20 gün sonra limiti artırıp yine kendimi kaybetmem

22 bine kadar olan limitlerde asgari yüzde 20 fakat 22 bin üzeri limitlerde yüzde 50 dir asgari

Kontrollü kullanamıyorsanız tabi ki kapatın.

Ben Allah'tan netten alışveriş sevmiyorum,dokunarak gezerek almayı seviyorum,onda da her zaman çıkamıyorum.
Takip ettiğiniz kişileri takibi bırakmayı da deneyebilirsiniz

Kredi karti sknti
Banka kartida ayni isi goruyor oldugu kadarini harcamak her zaman daha iyidir
Benim 72 bin esimin 65 bin kredi karti vardi eylul ayinda ikisinde kapattik 2 bin tl olan krdi karti kaldi onu da ellemiyoruz 2 bin icinde duruyor

Ben Allah'tan netten alışveriş sevmiyorum,dokunarak gezerek almayı seviyorum,onda da her zaman çıkamıyorum.
Takip ettiğiniz kişileri takibi bırakmayı da deneyebilirsiniz
Evet onuda düşündüm yaa sanki bütün linklere girip almak zorundaymışım gibi, aman indirim kaçmasın diye diye iki ay önceden harcıyorum maaşı

Kredi karti sknti
Banka kartida ayni isi goruyor oldugu kadarini harcamak her zaman daha iyidir
Benim 72 bin esimin 65 bin kredi karti vardi eylul ayinda ikisinde kapattik 2 bin tl olan krdi karti kaldi onu da ellemiyoruz 2 bin icinde duruyor
Bende limiti iyice düşürdüm, birazdan bir iki ihtiyaç için gratise gideceğim, inşalah yolda limiti yükseltmem

Evet onuda düşündüm yaa sanki bütün linklere girip almak zorundaymışım gibi, aman indirim kaçmasın diye diye iki ay önceden harcıyorum maaşı

Paylastim Stoklar tukendi filan diye paylasim yapiyorlar ya ben de yalan atiyorlar herhalde herkeste onlari mi bekliyor girip aliyorlar mi cidden diye inanmiyordum ama cidden varsiniz demek.
Daha bi defa paylastiklari linklere dahi tiklamadim öyle sayfasi linkten gecilmeyen feno da takip etmiyorum zaten o ayri.

Ben sadece Cem Özkök ve CBB takip ediyorum. Onlara da güvenirim hani şimdiye kadar aldığım hiç bi şeyden pişman olmadım ama… cüzdanım için aynı şeyi söyleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…