Kk kapatmak yada kapatamamak?

165 bin limit vermişler sağ olsunlar 45,e düşürdüm. Maaşımın kaç katı limit mi olur? Taksit bile yapmıyorlar
En azından düşürmüşsün,ben kredi kartı kullanmıyorum eşim de aynı sekilde. Cebimde varsa alırım yoksa susarım. Ama siz asgarisini ödeyip donduruyoruz derseniz çok da yüksek bir limit değil. Maasinizin altına dusurebilirseniz daha iyi olur hem birikim yaparsınız belki.

Yok genelde asgari değil, tüm maaşımı karta yatırıyorum kapatırım bi daha harcama yapmam diyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum

Ben de kadınlar kulübünü kapatacaksın sandım

Yok genelde asgari değil, tüm maaşımı karta yatırıyorum kapatırım bi daha harcama yapmam diyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum
Bu da çok riskli bana göre. Bütün maaşı ona verdin ,bir gazla da kapattın kartı 1 ay ne yapacaksin sen en iyisi limiti maaşının altına çek hem ödemesi kolay olur hem harcarken iki kere düşünürsün.

Bu arada bilmediğimden soruyorum asgari ödeme devri de bitti mi ,en son abim de sizin gibi taksit yapılmıyor vs dedi ona da söyledim taksit imkanı yoksa benim kredi kartı kullanma amacım ne ?

Kart limiti mi düşürüyorum ben gerçekten ihtiyacım varsa alırım ama stok filan bana göre değil insan tutamıyor kendini gerçekten anlayabiliyorum .

uygulamadan kartınızı alışverişe kapatın :) böylelikle almamış olursunuz 20 bin oluyor 30 bin

Kart limiti de dusurmeyin, kartta kapatmayin. Bir sekilde hakim olmanin yoluna alisin kart limiti dusurenler sonra cok pisman olacak

165 bin limit vermişler sağ olsunlar 45,e düşürdüm. Maaşımın kaç katı limit mi olur? Taksit bile yapmıyorlar
Ay evet ya bankalar kafayı yemiş benim de yapmışlar o civarda hemen aradım indirdim 2 hafta sonra mesaj atıyorlar genel merkez uygun görürse arıtılacak limit diye uygulamadan hemen girdim kapattım limit artışının

Ben alış veriş yapıyorum, akşamına eşim hesabıma girip yatırıyor. Hal böyle olunca benim para azalıyor ve fazladan alamıyorum yoksa sürekli alış veriş isteği var. Psikolojik birşey, Şimdi arada yurt dışından alıyorum. Gelene kadar süre geçiyor, limitte olunca çok alamamış oluyorum...

Size tavsiye taksit yapmayın, aldığınızı eşim gibi akşamına ödeyin. Kasım indirimlerine de kanmayın. Bindirip indirdiler.

Asgari ödeme oranı yüzde yirmi. Ancak faiz oranı yüksek. Taksitlendirme olmuyor eskisi gibi. Bende hep bütün maaşı çektiğim araç kredisi ve karta veriyorum ama hiç birikim yapamıyorum. Limiti düşüreceğim evet, bu ay ödemesini yapayım ilk iş limiti düşürmek. Sonra bu kadar açılmam umarım.

Hadi inşallah

İşte o Kasım indirimleri! Sayesinde açtım konuyu

Aaa evet bunu düşünmemiştim. Hemen yapıyorum.

şöyle yapsan maasi aldigin gibi seni yormayacak, maasinin 4te 1i edecek rakamla 2 gram altin+kalaniyla dolar alin. sonra kalan maasi sanki sizin maasiniz o kadarmis gibi yine gönlünüzce harcayin.
en azindan kenarda kosede birikmisiniz olur.

Ben de çok alışveriş yapıyorum ama stokçu değilim.
Kendimi durdurmak için aman bunu kim temizleyecek şimdi diye düşünüyorum.
Kendimde alacağım ürünü temizleyecek, toplayacak gücü bulursam kesinlikle alıyorum.
Bulamazsam ne gerek var deyip almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…