Kk ile nasıl tanıştınız?

Polikistik ovèr adet düzensizliği başlayınca nette bu konu ile araştırma yaparken tanıştım. O zamanlar Üniversite öğrencisiydim zaman ne hızlı geçiyor. Topiklerde gerçekte kim olduklarını bilmediğim nice gönlü güzel insanlarla tanıştım ve bu insanlatdan feyiz aldığım çok şey oldu . Özellikle bicim rumuzlu arkadaşımı asla unutamam manevi dostum benim.

Teşekkürler kadınlar kulübü

Nasıl daha kolay hamile kalırım, soğan kürü, gebelik testi diye Google amcaya sorarken hep burası çıkıyordu o sebeplen üye olmuş oldum. :)

İşlerin bir arkadaşım okuyup okuyup gülerdi isyerinde merak ettim neye gülüyor bu kadar diye o vesileyle öğrenmiş oldum

Ramazanda sahura kadar uyanık kalabilmek için bdv deki entrika aşk ihtiras ihanet dolu konuları okuyor duygudan duyguya geçiş yapıp katarsis yaşıyordum. sonra üye oldum, kk da büyüdüm şekillendim desem yeridir, burayı seviyorum

Son düzenleme:
Ilk kadinlara ozel sitelerin oldugunu bir dizide duymustum, dizinin adini hatirlamiyorum ama Berguzar Korel in oynadigi bir diziydi sanirim. Aradan epey zaman gectikten sonra terk edilmislik ve bosanma donemi travmalarini yasarken konusmaya ihtiyac duyup da konusacak kimseyi etrafimda bulamadigim bir gun aklima gelip google'a "bir derdim var" yazmistim. Sadece konusacak birilerini ariyordum. Ilk onume cikan bdv kosesi oldu. Bir baktim ki sanki tum kadinlar orada. Oyle tanistim sizlerle. Iyi ki de var kadinlar kulubu. Kadinlar kulubunu, calisanlarini ve uyelerini seviyorum. Bana cok sey katti.

Benmi hic sormayin desifre olmak istemiyorum.. dusmanimin sayesinde tanistim.. belkide acaba buraya konu acacakmi diye beni test etmek amacli bu siteyi onerdi bana..

Vajinismus hakkında araştırma yaparken. Kadınlar kulübü çıktı karşıma. O günden beri vazgeçilmezim oldu. İyiki varsınız.

bebişle ilgili konuları googke amcaya sorduğumda hep burası cıkıyrdu dedım bi şansımı denım bi girdim bidaha ayrılamadım burdan cok iyi dostlar edındım cok sey ogrendm

Benim ki komik bilen bilir
Ablam evleniceği zaman nişanlıyken kk daki cinsellik konularına bakıyordu sonra geçmişi silmeyi bilmediğinden sil diye bana veriyordu bende kk yı sadece cinsellik konulu bir yer sanıyordum
Sonra bir bakayım falan dedim meğer ne ararsan varmış. .
Ve en güzel dostlarımı kk sayesinde buldum
İYİKİ VARSIN KK

3 sene öncesi benim için zor geçen bir dönemdi.
O zaman benimle ilgili benzer sorunlar yaşayanlar var mı diye araştırırken keşfettim.
Sonra buradaki dayanışma çok hoşuma gitti ve üye oldum.

Arama motorunda hep görürdüm aradım bişeyin altında kk il ilgili bi yazı varsa okurdum sonra bi gün üye oldum ama nasıl kullanıcağımı bilmiyordum sonra hamileyken oğlumun böbreğinde büyüme olduğunu öğrendim konu açtım ve kk ile böyle başladık )

Internette gezinirken keşfettim..
Hamilemiyim sorusu soran bir uyeye ilkmiydi ikincimiydi neydi ,yorumumda banlandım .Zönk diye kaldım iki gün sürdü .Ama itiraf ediyorum çok güzel yorumdu yaaaa.
Hakkımı yidiler .

Üyeliksiz sürekli takipteydim artık bende oraya ait olmalıyım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…