• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Bircok seyi arastirirken hep kadilar kulubu cikiyordu sonra bebek icin bakarken bircok kisi varmis cocuk icin ugrasan benim gibi deyip hemen uye oldum

bende 8 yil once kesfettim burayi.cocuk sahibi olamiyordum En Büyük KKsayesinde cooook sey ogrendim.buradski arkadaslarin tecrubrlerinden okadar faydalandim ki derdini tanidik deyilde boyle sanal alemde anlatinca cokdaha rahat oluyosun ve inanilmaz yardimci olan seninle ayni dertte olan bir suru kadin taniyosun.daha once hamile kalamayan lar bolumunden cikmiyordum.6 yil bebegim olmadi buraya anlattim burada agladim 2012 de uye oldum ve evvel Allah sonra buradan aldigim bilgiler le bebegime kavustum yine bebegimi buyuturken annelerin tecrubeleri bana cook yardim etti.kimseye ihtiyac hissetmiyorum artik zaten herkes in derdi menfaat dostluk mu kaldi.
simdi vakit buldukca bdv ye takiliyorum ve ikinci kizimi bekliyorum kisaca En Büyük KK yi coook seviyorum iyiki varsin En Büyük KKailesi:KK9::KK9::KK9:

Ben üye olmadan bakıyodum. Bişeyler aratırken google amcada :) ama merak ediyodum.. Snracıktan üye oldum.

Ahhh ben hep hastalik araştırırken buraya yonendiriliyordum sonra hemen üye olmam gerektigini anladim taze uyeyimmmm :KK55:

Özellikle hamilelik, regl konularında arama motoruna yazdığım uzuuun cümleden sonra önüme çıkan sayfa k.k:)
böyle böyle alışkanlık yaptı üye olmadan hep takp eder okurdum hikayeleri
Sonra dertler çoğalınca hadi bende içimi dökiyim paylaşıyım dedim
Ve iyi hissettiriyor burası teşekkürler emeği geçenlere...

Bende burayi teyzem sayesinde ogrendim bilmek istedigim hersey orada yaziyor dedi bende 2 senedir anonim takilip uye olanlardanim

Hiç hatırlamıyorum siyaset ile tanışmışımdır büyük ihtimal

Bayağı zaman oldu ama galiba bebeğimle ilgili nette araştırma yaparken KK yı buldum .
O günden beri sürekli bakınırım . Çok faydasını gördüm .

Karnım burnumdayken bir keresinde anacığım beni çok üzmüştü,sabaha karşı nette dolanırken bdv bölümüne girdim ve ben de yazdım,Allah razı olsun o gün destek verenler sayesinde kendime geldim. Seviyorum seni kk:KK8:

Kucuk forumlara takilirdim erkekler kizlar hep sevgili oluyorlardi bi sure sonra :D
Kadinlar icin forum yazdim burayi buldum. 9-10 yil onceydi galiba.
Sonra küstüm biraktim yine geldim yine birak yine gel yine derken hala burdayim :p

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Valla internette ne aratsam kadınlar kulübü çıkıyor :) herşeyde bir fikri var bu kulübün :) sayfayı inceleyince kaydoldum..iyiki burdayım..

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Merak ettiklerime bakiyordum hep bu sitede.en sonunda uye oliyim bari dedim :)

Oğluma hamileyken bazı problemler yaşıyordum.Nette sıkıntımla ilgili birşeyler ararken kadınlar kulübüne rastladım ve üye oldum.Hatta sıkıntımla ilgili konu açtım .O günden beri kkda aktif üyeyim..En Büyük KK

Miyom belası hayatimi cehenneme cevirince internetten arastiriyim dedim google beni buraya yonlendirdi,en yakin arkadasimida dert ortagimida onun sayesinde buldum,iyiki burdayim

3 yıl olmus ozellıkle saç rengı konularını arastırırken görürdüm dert köşelerini okuyunca bagımlılık yaptı üyesi oldum :)

Çok bebek istiyodum neette araştırıyodum hep sonra burayı buldum bi yıl falan okudum öyle yazılanları sonra üye oldum bebegimdr olduu 1 yaşında ço şükür :anneadayı:

Peki siz ?
Ben yabancı uyruklu bayanım ,Turkiyede evlendim ,burda kimsem yok ,paylaşıp sohbet ettiğim kimsem yok ,çok çaresizlik kalınca burda bir az derdimi anlatırım ,sorarım paylaşıyorum,şimdilik moralim iyi değil .

Back
X