- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi Darkdreams
Üzüm suyuydu o üzüm suyuPromile göre değişir, bu kaç adın ne sorularına doğru cevap verenlere kısa süreli ban veririz, 5 ikaz sonrası ehliyete pardon üyeliğe el koyarız hahahahahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüm suyuydu o üzüm suyuPromile göre değişir, bu kaç adın ne sorularına doğru cevap verenlere kısa süreli ban veririz, 5 ikaz sonrası ehliyete pardon üyeliğe el koyarız hahahahahahaha
Paşa geliyor demek =)Evet amin inşallah.Oğlumuz geliyor inşallah Ağustos ayında. Allahisteyen herkese nasip etsin inşallah
Var İnşallahtaŞimdi hiç bişeye hevesim kalmadı
![]()
Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
İnşallah canım. Sağlıklı bir şekilde gelir inşallah. Pek kilo alamadık karnım küçücük.Ama paşamızın gelişimi sağlıklı.Insallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur.Hamişlerin duası kabul olurmusPaşa geliyor demek =)
Amin inşallah..
Doğum hikayeleri bölümünde
hikayeni okuruz ağustos'da inşallah..
![]()
Çok az kalmış doğuma Allah sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin.Google amcadan ne zaman birşey merak edip arattirsam ilk sirada hep KK'nün konu hakkındaki yorumları çıkıyordu :) 2015 yılında üye oldum merak edip. Ama daha oncesinde de uyeliksiz takip ediyordum.
Iyice muptelasi evlendikten ( Temmuz 2016) 4 ay sonra kışı gecirmek için kv kisisinin( adı batasıca nefret ediyorum kendisinden sesini duymak bile tüylerimi diken diken ediyor) yanıma gelmesiyle oldum![]()
Çok az kalmış doğuma Allah sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin.
ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca araştırma yaparken tanıştım.Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?