• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Evet amin inşallah.Oğlumuz geliyor inşallah Ağustos ayında. Allah :KK200:isteyen herkese nasip etsin inşallah
Paşa geliyor demek =)
Amin inşallah..
Doğum hikayeleri bölümünde
hikayeni okuruz ağustos'da inşallah..

;)

6 yıl önce nişanlım ile merak ettiğimiz şeylere bakarak keşfettik. Hemen üye oldum. O da şaşırıyordu her şey bu sitede var nasıl bir site diye.
6 yıldır üyeyim ama üyeliğim çalındığı için aynı nickle başka üyelik aldım.
Bu arada o nisanlimla ayrıldım o sene

Hamileyken kafama takılan şeyleri google amcaya soruyordum. Ordan bikaç kez burası çıktı. Girdim bakıyordum ordan trend konulardan bdv yi buldum. Hayalet bi şekilde takip ederken bi konuya yorum yapmak için üye oldum. .

Güzellik bakım kıl tüy vs için araştırma yaparken hep kk sitesi önüme çıkardı:KK49:
Bi iki üç beş derken bu kadar tesadüf olamaz diyiverdim :dondurma:
Derken efendime söyliyim ;Kendimi üye olmuş,konular açmış , yorumlar yapmış halde buldum :kahve:
O gün bugündür tanışıyoruz iyikide tanışmışız:KK50:
Sayısız şeyler öğrendim burada resmen hayat sitesi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hamileliğim sırasında keşfettim burayı.
Hamileydim ve her şeyi araştırıyordum. Bir baktım her kapı buraya çıkıyor.
Muhabbet de iyiydi, üye olayım bari dedim. :KK53:

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?

Google amcadan ne zaman birşey merak edip arattirsam ilk sirada hep KK'nün konu hakkındaki yorumları çıkıyordu :) 2015 yılında üye oldum merak edip. Ama daha oncesinde de uyeliksiz takip ediyordum.

Iyice muptelasi evlendikten ( Temmuz 2016) 4 ay sonra kışı gecirmek için kv kisisinin( adı batasıca nefret ediyorum kendisinden sesini duymak bile tüylerimi diken diken ediyor) yanıma gelmesiyle oldumEn Büyük KK

Paşa geliyor demek =)
Amin inşallah..
Doğum hikayeleri bölümünde
hikayeni okuruz ağustos'da inşallah..

:KK66:
İnşallah canım. Sağlıklı bir şekilde gelir inşallah. Pek kilo alamadık karnım küçücük.Ama paşamızın gelişimi sağlıklı.Insallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur.Hamişlerin duası kabul olurmus :dua:

Google amcadan ne zaman birşey merak edip arattirsam ilk sirada hep KK'nün konu hakkındaki yorumları çıkıyordu :) 2015 yılında üye oldum merak edip. Ama daha oncesinde de uyeliksiz takip ediyordum.

Iyice muptelasi evlendikten ( Temmuz 2016) 4 ay sonra kışı gecirmek için kv kisisinin( adı batasıca nefret ediyorum kendisinden sesini duymak bile tüylerimi diken diken ediyor) yanıma gelmesiyle oldumEn Büyük KK
Çok az kalmış doğuma Allah sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin.

Googleda bitkisel kürlerle ilgili araştırma yaparken hep bu siteye yönlendiriyodu. merak ettm takip ettim ama üye olmadım hamile kalmak için yapılan şeyler kürler vs derken üye oldum ve ilk kez bir yere yorum yazdım denk geldi. Ondan sonra ordan hiç ayrılmadım iki kez hamile kaldm ilkini kaybettim şuan yine hamileyim hepsi destekçim oldu zor günümde yanımda oldular benimle ağladılar güldüler bir sürü arkadaşm oldu facede instgrmda ekli özellikle whatsapta hep görüşüyoruz farklı hayatlar farklı şehirler ama kalpler bir iyiki buraya üye olmuşum bana çok uğurlu geldi ♡♡

Sene 2011 -2012 ydi makyaj ile ilgili aklıma takılanlari artınca bu site çıkıyordu bir dönemler de komşularla ilgili sorunumuz vardı annemle ne yapabiliriz diye araştırırken denk gelmiştim dışarıdan takip ediyordum sürekli sonra bdv yi keşfettim hatta zipzip in uzaktan takipçisiydim hep üye olup onunla tanışmak isterdim :):) böyle böyle alışkanlık oldu

2015 te 6 aylık hamileyken google de ne arasam şuram agrıdı buram AĞRIDI ne yemeliyim baksam burası açılıyordu bende üye oldum ama o hesabı kayıp etiim bir tane de teni açtım ve şuanda 3 aylık hamileyim ;)

Kadinsal konularda arama motoruna yazdigim bir cok konu hakkında farkli gorusler iceren bi siteydi kendileri.Bende boylelikle uye olup devam etmek istedim,

Bende evlilik hazırlıklarında eşya hakkında yorumlara bakarken kendimi burda buluyordum ..alışkanlık oldu artık :halay:şimdi hamilelik ile ilgili bölümleri takip ediyorum derken derken hep hayatımda olacak sanırım:KK200:

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca araştırma yaparken tanıştım.
ilk başta sarmadı gibi ama sonra sevdim :)

Bir çok kişi gibi benimde araştırmak için ne yazdam kk çıkıyordu karşıma ama üye olmam şafak topiği sayesinde oldu. Erkek arkadaşım askere gitmişti ve kafamda çok sorular vardı baktım ki yalnız değilmişim... o topik sayesinde bir sürü güzel insan tanıdım. Bir daha da kopamadım zaten :KK68:

Back
X