- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Valla internette ne aratsam kadınlar kulübü çıkıyor :) herşeyde bir fikri var bu kulübün :) sayfayı inceleyince kaydoldum..iyiki burdayım..Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Merak ettiklerime bakiyordum hep bu sitede.en sonunda uye oliyim bari dedim :)Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Ben yabancı uyruklu bayanım ,Turkiyede evlendim ,burda kimsem yok ,paylaşıp sohbet ettiğim kimsem yok ,çok çaresizlik kalınca burda bir az derdimi anlatırım ,sorarım paylaşıyorum,şimdilik moralim iyi değil .Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Peki siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?