• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Evet nasıl tanıştım? Tesadüf eseri internette gördüm. Neden, nasıl buldum hatırlayamadım :)

Ama gerçekten teşekkür etmem lazım. Mune Mune ye Kazen Kazen e.... Bu site sayesinde ayrıldığım ilişkinin acısını atlattım. Ağırdı o süreç. Terapi gibi geldiniz. Okudukça buradaki kadınların sorunlarını kendimi toparladım. "dedim ne dertler varmış" "allah korusun beterinden".... Okudukça güçlendim, okudukça kinlendim okudukça atlattım acımı.
Şimdi ki derdim de saçma gerçi :) (dış kapının dış mandalı ama insan yazmak istiyor yinede)

Teşekkür ederim böyle bir site için. Bu kadar kadını da yönetmek zor olsa gerek adminler kolay gelsin. :)
İyi günler herkese.

Çocuk yapmaya karar verip yapamadığım zaman üye oldum. Çok iyi gelmişti o zaman burası ki hala öyle. Şimdi 1.5 yaşında kızım var. Burası sayesinde az stresli çocuk yapma ve gebelik aşamaları yaşadım. Seviyorum seni kk.

Sanırım 2011 de lisedeyken kısa saçlarımı uzatmak için formül ararken tanıştım :) başta nasıl bir yer olduğumu çözememiştim çözdükten sonrada uzun süre çok aktiftim. Şimdi ara sıra uğruyorum
Edit: 2010 yılında üye olmuşum :)

Kadın hastalığımla ilgili nette araştırma yaparken aynı rahatsızlığı yaşayanlar olduğunu gördüm ve üye olup aralarına girdim

Evet nasıl tanıştım? Tesadüf eseri internette gördüm. Neden, nasıl buldum hatırlayamadım :)

Ama gerçekten teşekkür etmem lazım. Mune Mune ye Kazen Kazen e.... Bu site sayesinde ayrıldığım ilişkinin acısını atlattım. Ağırdı o süreç. Terapi gibi geldiniz. Okudukça buradaki kadınların sorunlarını kendimi toparladım. "dedim ne dertler varmış" "allah korusun beterinden".... Okudukça güçlendim, okudukça kinlendim okudukça atlattım acımı.
Şimdi ki derdim de saçma gerçi :) (dış kapının dış mandalı ama insan yazmak istiyor yinede)

Teşekkür ederim böyle bir site için. Bu kadar kadını da yönetmek zor olsa gerek adminler kolay gelsin. :)
İyi günler herkese.

Bizlerde sizlere teşekkür ederiz, hepiniz varlığınızla, bilgileriniz ve tecrübelerinizle siteye çok şey kattınız.

Kocaman bir aileyiz iyi ki varsınız.

Bu konu bir yonetici tarafindan acilip konusulmustu gibi hatirliyorum.
Neyse yine yazalim.
Google aramasi sonucu tanistim sitenin forum kısmıyla.
Evlenecektim. Fazla bi yerini bilmedigim kendi memleketimde gelinlikci vs. ariyordum netten. Burada yapilan konusmalar cikti karsima. Once disardan okudum, sonra soracagim seyler artinca uye oldum. Evlendim, hamilelikti, bebek buyutmeydi derken kopamadim...

Google da neyi aratsam buraya yönlendiriyordu ayrıca pucca'nın kitabında bahsi geçiyordu öyle tıkladım
Çok değil üç dört yıl falan oluyor keşfedeli.

Saç rengi bulmak için nete yazmıştım:) öyle tanıştım...5 yıl oldu bence

Ben makyaj ile ilgili şeylere bakıp duruyordum sürekli bu sayfa çıkıyordu ,ilk başlarda sürekli makyaj ,saç baş bölümündeydim :)
Forumu üye olmadan önce 1 yıl falan takip etmiştim.2012 de falan yani buldum burayı :D

hatirlamiyorum sanirim googleda biseler araken yonlendirmeden tanistim

Nasıl tanıştım...

2016 'nın 11.ayıydı bebek istemeye başladık eşimle ve doktora gittim muane felan olduktan sonra bebek için neler yapabileceğimi araştırmaya başladım kadınlar kulübü dek geldi girip bir kaç birşey okuduktan sonra çıktım.

Aradan bir ay geçmişti ki doktora gittikce aklıma takılanlar felan oldukca araştırıyordum hep karşıma kadınlar kulübü çıkıyordu üye olmadan mesaj atılmicağı için bir şansımı deneyeyim dedim üye oldum ve devamı geldi...

Bu siteye açanlara teşekkür ederim bizlere yardımcı bir site kurdukları burada güzel bir arkadaşlık kurmamızda yardımcı oldukları için :))))

Teee 7 sene önce burada okuduğum cilt beyazlatma maskesi tarifinin işe yarayıp yaramadığını sormak için üye olmuştum :D

Ne ararsam google direk buraya yonlendiriyodu sonra birgun ablam bdv yi anlatti once uyelik olmadan takip etmeye basladim sonra benimde yorum yapmam lazim deyip zorda olsa üyelik aldim

Iyiki tanimisim KK yoksa yalnizliktan konusmayi unutacaktim :)

İnternette sürekli sorularima cevap ararken yönlendirip ara sıra sörf yaptığım bir siteydi ama özellikle ikiz hamile olduğumu öğrenince daha çok vakit geçirir oldum ve baktım böyle olmuyor sonunda üye oldum

Araştirdigim bir estetik konusunda buradaki yaptiran arkadaşlarla sohbet etme imkani buldum.Estetik yaptiran arakadaşlarla bilgi alisverisinde bulundum cok faydasinida gördüm. Bende cesaretlenip yaptirdim. İçimi döktüm

Back
X