• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

2010 yiliydi bir fal bakan bir ablanin cafesi degismis ,onu sorarken cikti karsima :-)

Lisedeydim o zaman,saç bakımı için aratmıştım burası çıktı karşıma,üye oldum 4 sene oldu galiba 4 senedir burdayım

Bebek sahibi olmayı çok istiyordum, Google'de hamile kalmayı kolaylaştıran yollar yazınca hep burası çıkıyordu. Bende sonunda üye oldum :)

Yıllar önce bir arkadaşım yeni evlenmişti. KADINLAR KULÜBÜ diye bir site var. Başından ayrılamıyorum diyordu. O zaman hesap açmıştım ama pek takılmıyordum. Şimdi ben de yeni evlendim. Birden aklıma geldi, artık ben de başından ayrılamıyorum :D

2013 Ağustos annelerini takip ediyordum,onun için üye oldum, çok faydasını da gördüm.
Şimdi de bdv ye takılıyorum :KK49:

Birçoğuyla aynı şekilde

Googleda kadınları ilgilendirecek konularla ilgili ne varsa hepsi bu siteye yönlendiriyordu

Artık bakım, makyaj, alışveriş vb ne derseniz

Ben de öyle üye oldum :KK53:

Ben ilk vajinismus ile ilgili konuları internetten araştırırken kendimi burda bulmuştum bundan 4 yıl önce falan sonra o geçti hamile miyim o geçti 2014 temmuz anneleri falan derken hastasıyızzz buraların dedeeeeee:)
Ben de vajinismus diye baktım. Şimdi gebeliğe hazırlık kısımlarında takılıyorum :)

Yaz tatiline gidecektik, özel günüme denk geliyordu, günümü geciktirmek için ilaç kullanmayı düşündüm google a yazdım burası çıktı burayı okudum öyle başladı bir 5 yıl oluyor sanırım

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
walla benim çooook uzun zaman önceydi..teee öğrenciydim o zamanlar..saç rengimi değiştirmek istiyordum nette saç boyaları ve renklerini araştırırken tanıştık kendisiyle sonra da zaten her derdimi paylaşır oldum..Gizli dert ortağım benim :KK200:

Internette bir seyler ararken (epilasyonla ilgiliydi galiba) uzun yillar once tanismistim, o zamanlar linkleri ilk siralarda oluyordu.
Ilk uyeligimin adini sifresini hatirlamayinca uyeliksiz takipteydim, sonrada uye oldum zaten.

google hastalığın hakkında araştırma yaparken kk çıkıyordu ilk dışardan izledim sonra üye oldum

aradığım bir şeyi google sorunca cevabı hep kadınlar kulübü veriyordu.
artık kayınvalidem olan sevgilimin annesi ile tanışacaktım, etrafımdaki kimseye soramamıştım. dedim kk bilir o gün üye oldum :) hayatımda pek çok şey değişti elbette o günden bugüne... derdim, sıkıntım, mutluluğum... pek çok şey paylaştık hiç tanımadığımız yada tanımadığımızı sandığımız insanlarla...
hatta bir dönem ilk hesabımı kapatmış ancak sonra ulaşamamıştım. yeni bir hesapla yeniden devam etmiştim.

Ücretsiz olması kadınlar olması ve arama motorunda yazdığım her konuda karşıma çıkıp beni kendine çekmesi
Özetle arama motoru sayesinde tanıştım veeeeee aranızdayım iyi ki gelmişim iyi ki üye olmuşum muazzam bir özen ve disiplin anlayışı hakim ve birbirinden Harika insanlar var içinizde en büyük En Büyük KK hepinizi ayrı ayrı seviyorum :KK200:

Hep birşeyler araştırırken filan kk çıkıyordu karşıma en sonunda uzaktan bakınmakla kalmayıp 2015 te üye oldum bebeğim olsun diye dua gruplarına katıldım güzel paylaşımlarda bulunduk teşekkür kadınlar klübüm ♥

Back
X