• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

bnde internette biseyler ararken hep kk önüme geliyordu bnde buraları okurken üye oldum daha da birakamadim ara versemde kopmadim

İlk çocuğuma hamileyken 2012'de takip etmeye başladım. Ama geçen yıl üye oldum.

Hangi konuyu arastirirsan arastir muhakkak Kadinlar Klubunde de acildigi icin google'da ilk sirada goruyordum her zaman :D

Ama ben sac bakimi icin uye olmustum, sonra bdv favorim oldu tabii :)

Google de bir konuyla ilgili bilgi aratiyordum sayfalari actim bu sayfayida actim ilgimi çekti özellikle sadece kadınların olması konusunda oyle de kaldim:halay:iyikim rastgelmişim buraya hem içini dokuyorsun hem birilerine yardim ediyorsun onlarda sana yardım ediyor bir nevi dayanışma (only kk):KK200:

Google dan herhangi birsey araştırırken direk zaten K.k çıkıyor :)) yorumları vs okurken bende üye olayım dedimm.. 2013 ocak üyelik tarihim ama daha üye olmadan öncede bakınıyordum

Hamilelik döneminde tanıştım. Google da bir şeyler aratırken hep karşıma kk çıkıyordu :)

Sıkıntilarimi sorunlarimi ararken googleden kadinlar kulubune rastladim surekli hep yardim aldim iki sene falan takipten sonra uye olayim dedim :D
Ve bayildim erkekte oolmamasi cok guzel

Ne aratsam karşıma çıkıyordu. 2010da üye oldum. Aktif olarak yazmaya 2011de hamilelik grubu ile başladım.

2009 yılında. o zamanlar saçlarımı uzatmayla kafayı bozmuşum. o sayede üye oldum
yıllar geçti evlendim öncelikler değişti. hamilelik ve dua topiklerinden çıkamaz oldum. o kadar güzel kalpli dua eden insanlardan birinin duası bir gün kabul olur inşallah :KK46:

Son düzenleme:
Benim KK'yle tanışmam bilindik bir hikaye, sene 2005 Google'da kadınların olduğu bir platform arıyorum, birkaç site çıktı karşıma, ziyaretçi olarak okuduğumda karma siteler olduğunu fark ettim, karma olmaları bir yana yazışmalar rahatsız ediciydi hoşuma gitmedi, Google'a yeniden kadın site gibi kelimeler yazıp arattım, ilk sırada Kadınlar Kulübü çıktı tıkladım ve sonra bir anda kendimi üye olurken buldum, o gün bugündür bir daha buradan ayrılamadım:)))

Eşim bir üyenin mesajını gösterdi. Onun sayesinde öğrendim

Bir yerlere yazmisimdir belki ama hic hatirlamiyorum suan :)

tüp bebek için araştırma yaparken buldum burayı yaşanmışlıklar olumsuzluklar mutluluklar beni etkiledi ve bende kendimi burda tanımadığım insanlarla heycanlarımı gözşyaşlarımı paylaşırken buldum öle işte ...

Back
X