• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Bundan 3 yıl evvel sevdiğim adamla nasıl daha güzel ilişkim olur, erkekler nelerden hoşlanır gibi konularda taktik almak üzere burayı keşfettim. Sonra bdv deki aldatılan hanımları görüp şaşırırdım nasıl bu derece kötü insanlar olabiliyor ki diye. Fakat 3 yıl sonra aldatıldığımı anlayınca, belayı çokda uzakta görmemek lazım dedim. Nacizane klasik bir konu açarak üyeliğe başladım . :)

Gebe kalmakla alakalı araştırma yaparken
bütün sayfalar kk'ya çıkıyodu, öyle tanıştık kendisiyle :D
ben de üye olayım dedim
Ve baktım, benim gibi bir çok kişi var yalnız değilim bu yolda dedim,
yoldaş olurlar, ki olmaya da devam ediyolar (hepsinden allah razı olsun)

Infertılıte arastırmalarımın basında tanuıstım ılk kez dktra gtmıstım rahım fılmı deyınce meraktan arastrmaya basladım en cok yorum buradaydı uye olmadan aylarca buradan arastrdım her doktor asamasında buraya kostum snra buradakı bayanlara soru sormak ıcın uye olmustum :)

eyvah alkolden ban geliyor :KK70:
Site girişine alkolmetre koyduk, daha şifreyi yazarken üflmeye başlayacaksınız :KK70::KK70:
IMG_0682.webp

Bu pucca flocke'mi acaba :KK14:
2010 da üye oldum. çocuk istiyordum kanal tıkanıklığı Vs.diye aratınca burası çıktı o dönemler çok vakit geçirdim.sevdiğim insanlar gidince daha girmek gelmiyordu içimden. Şimdi yeniden giriş yaptım konuları okuyup çıkıyorum. Çok yorum yapmıyorum.teşekkürler kazen ve mune çok güzel vakitler geçirdim burda.:ruh:

Son düzenleme:
Gebe kalmakla alakalı araştırma yaparken
bütün sayfalar kk'ya çıkıyodu, öyle tanıştık kendisiyle :KK70:
ben de üye olayım dedim
Ve baktım, benim gibi bir çok kişi var yalnız değilim bu yolda dedim,
yoldaş olurlar, ki olmaya da devam ediyolar (hepsinden allah razı olsun)
Sizinle aynı şekilde tanıştım kk ailesi:anneadayı: ile

Back
X