• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Makyaj parfüm bakarken tanıştım baya bi süre de anonim takıldıydım, o zamanlar forumlar bloglar pek revaçtaydı hey gidi dertsiz tasasız günler :KK53:

benimde 10 sene olmuştur, saç rengi ve boyama ile ilgili bilgi ararken buldum, sonra üyelik şifremi, ismimi kaybettim, ya da forum yenilenince gitti galiba, tekrar üye oldum

:)))) evet bu konunun bu zamana kadar açılmaması eksiklikti bence de, zira gelirdi hep aklıma

Kıvırcık saçlarımla başa çıkamayıp brezilya fönü yaptırmaya karar verdiğim zamanlarda, kuaförün birinden yediğim kazık sonucu araştırırken buldum kendimi bu mereti, nedir bunu bukadar pahalı kılan evde kendim yapamaz mıyım falan filan....

Aaaa baktım birisi benden önce bunu düşünmüş kadınlar kulübü denen bir sitede yazmışta yazmış, üstelikte kendi kendine evde yapmış maliyetini de 4/5 oranında düşürmüş :))

Hem bu sayede bir dost kazandım KilicBaligi KilicBaligi mı, hem de kk yı tanıdım hem dee zamanında benim gibi bu konuda tedirginlik yaşayanlara yol gösterme fırsatım var artık

Google a sorduğum her sorunun cevabı mutlaka kk da vardı :) önce misafir olarak okudum sonra uye oldum

Googleye ne sorsam bu site çıkıyordu karşıma guzel yorumlar paylaşımlar olunca artık google de degil kk de aramaya basladim bir takım seyleri.. Üye olmadan uzun süre takip ettim daha yeni üye oldum sayılır..:))

Sene 2012,1 yıllık evliydim.
Bebek düşüncemiz vardı, napmak lazım, doktora gidip bir muayene mi olmak lazım vs derken denk geldi.
Tüm forumlar dikkatimi çekti sonra...

Hâlâ var severek takip ettiğim bölümler ama bdv nin sıkı takipçisi oldum çıktım nedense.
Cahilligime verin bdv ne :))

Araştırdığım konularda en çok yorum ve tecrübenin bu forumda olduğunu gördüğümden beri kadınlar kulübünden çıkmıyorum

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Bebeğim sayesinde

Google amcama ne sorsam bana Kk dan misal çıkarıyordu, bende merak ettim veee sonunda buraya üye oldum

Lens kullananlar topiği görmüştüm ordan oraya okurdum neden bende yorum yapıp öneri almıyayım derken muhabete başlayalı,10 yıl olmuş... Uygulamasınıda 2 senedir telefonuma ındırdım nickim değişti tabi hayatımın bi mesgalesı gibi whatsap faceden daha çok kullandığım dogrudur fink atıyorum şimdi:nazar: çünkü kk li olmak bunu gerektirirEn Büyük KK

Ne zaman internet birşey araştırsam hep bu site karşıma çıkıyodu. Ve gerçekten çokda güzel bi site her aradığım sorunun cevabı var tekip ediyodum yeni üye oldum iyiki olmuşum

Saç bakımı, papatya suyu falan fişman diye googleda aratırken sürekli buraya yönlendiriyordu. Konular ilk sırada çıkıyordu. İlk başlarda kayıt olmadan hep bakım konularında aktiftim. sonradan diyet forumuna girinceee kayıt olmak gerekti :dondurma:

İnternette bir şeyleri araştırırken kadınlar kulübünden bazı seyler çıkıyor genelde. Her konuyu içerdiği için ne araştırırsan hemen kk yorumu buluyorsun. Bende bir gün araştırma yapıyorum kadınlar kulübune rastladım. Çok hosuma gitti üye oldum.

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Google rüzgarları beni buraya sürükledi :)

Back
X