KK Bayanları Neden Acımasız ?

Merhaba

Bende bu sitede çok az yorum yazanlardanım. Aslında kırgınım da diyebilirim.Sıkıntısı olan bir arkadaşın konusuyla ilgili ,yapıcı olmaya çok özen göstererek bir yorum yazdım.Çünkü kimseye birlikte olduğun kişiden ayrıl nasihati veremem.(Kendi özel yaşantımda da ön yargıdan kaçarım)Duruma farklı bir açıdan bakıp,biraz sabır göstermesini ve iyi niyetli düşünmesini söyledim,çünkü ortada elle tutulur kanıtı olan birşey yoktu.Yorum yapan arkadaşlardan biri öyle bir cevap yazdıki gözlerime inanamadım.Beni erkekleri müdafaa etmekle suçladı (sanki düşmanmışızda ben guruba ihanet etmişim gibi) Kendisini kullandığı ifadelerden ötürü biraz daha düzgün yazmaya davet ettim ama bu sefer kibarlığımla dalga geçti.Hatta özelden hakaret içeren bir mesaj aldım.Kötü içerik bildirdim hatta yazdıklarını ilettim yöneticilere sonra ne oldu bilmiyorum.O tarihten beri siteye bile uğramıyorum doğru dürüst.Bugün biraz boşluk buldum.Konuda içimi dökmeye uygundu.Yazmak istedim.Maalesef bazen seviye çok düşüyor.Artık derdi olanlara yorum yazamıyorum çünkü sinirlerim cidden bozuldu.Sadece okuyorum artık.Kalın sağlıcakla

en ıyısını yapıyorsun..
bende uzun zamandır yorum yapmaktan kacınıyordum...hatta eskı uyelıgımı bıle yorum yapmıyım dıye kapattırmıstım..
ama bugun yıne hata ettım yorum yaptım..yıne pısman oldum..
bır daha yorum yapmak mı?bıtmıstır benım ıcın..bu da son yazısım ınsallah..

aman boşver sen yinede yaz her kafadan ses çıkacak, demokrasinin kuralı

cok olgun dusunuyorsun, sevdim gecekten.
Ben her derdi okumuyorum, okuduklarimi seciyorum diyebilirim.. ama yorum yazacagim zmn iki kez dusunuyrm bazen de kiziyorum kendime neden boyle yazdim diye..
cok haklisin..
Bence yorum yapmaktan uzaklasmak degilde soyleme sekli ve kullanilan dil'de onemli. Bir tavsiye de bulundugunuz zaman "soyle ya da boyle" tavsiye edinebilir, "BENCE", "BENiM FIKRIM BU" gerisini sen dusun gibi ifadeler kullansak daha iyi olur. "BUNU YAP", "AYRIL NE ISIN VAR ONLA" gibi yikici ve uzaklastirici sozcukler elbette iyi degil. Turkceyi dogru bir sekilde kullanip ta dusunceleri dile getirmek lazim bence.. yada bazen sizin yapmak istediginiz gibi susmak

Son düzenleme:

işte arkadaşlar sonuç bu....ben yorumun acı gelsin gelmesin düşüncelerin olduğu gibi söylenmesini uygun bulan arkadaşlara karşı değilim.tabi ki olacak sertlik,acımasız yorumlar.ama gördüğünüz gibi herkes aynı karaktere sahip değil.kimimiz gerçekten çok kırılgan oluyoruz.(ben de kırılganlardan biriyim bu arada.)kısacası herkes bir değil.farklı farklı kişiliklere sahibiz.burada sadece hassas olanlar ezilen ve üzülen taraf oluyor.işte bu yüzden eleştirilerimize dikkat edelim.ama sanırım bunu anlamakta geciktiğimizde, geçen her saniye böyle şeker arkadaşlarımızı kaybetmemize sebep oluyor.çok üzgünümmm

çok haklısınız sizinle aynı fikirdeyim,aynı durum benim başıma da geldi özel mesajla taciz olayı...ondan sonra bayağa bi uzak kaldım siteden,üyeliğimi de iptal ettirdim...o gün bugundur uzak kalıyorum bir derdim var gibi forumlara yorum yazmaktan...

konuya ilk defa bakıyorum dert topiklerine fazla girmem girsemde gözlemlerim yorum yazmam pek..nedeni de konuya yorum yapanlarla tartışmaya girmek bazı üyelerimiz var ki biri birşey desede yerden yere vursak tavrını takınıyor bunu hiç sevmiyorum işte

yazdıklarınız içimdekilere tercüman olmuş kızlar :81:

klavye delikanlilari tabiri vardirya burdada onlardan cok var normalde asosyal asosyal yasarlar burda ahkam keserler..

kesinlikle çok güzel bir konu olmuş..bir süredir bende takip ediyorum ama özellikle gene bugün rast geldim kızcagız ilk görüşmede elimi tuttu diye konu acmıs..
yok sen ne diye arabasına bindin yok sen niye sunu soylee yaptın
cocuk kzıı opmeye kalkmıs bunu yazıyor belliki rahatsız ama hoslanıyor napcagını bilmiyor kıza bi küfür etmedikleri kalmış bi kişi bile olumlu birşey yazmazmı anlamadım

sanki herkes sütten çıkma akkaşık olmuş herkes kendi mutsuzlugunu karsısındakınden cıkarmaya egosunu tatmın etmeye calısıyor halbukı yazık oraya yazan kişi belki paylascak bitane bile dostu yok yazık değilmi ya
vallahi gerçekten kadınların tehlikeli oldugunu dusunmeye basladım bende

insanlar burda dertleşmek , üzüntülerini paylaşmak için yazıyorlar ama aramızdaki bazı kişiler, günlük yaşamdaki sinirlerini burda paylaşımda bulunanlardan çıkartıyor.

Konumuz unutulmuş.... Ama hala aynı tavırda olan bayanlar var , ramazanda yapmayın bari ya yazık günah arkadaşlar....

aynen ;ben de çok kızıyorum dertleşmek amacıyla konu açılıyor...sonra bi ara yorumlara bakıyorum senin kocan senden kaçmakta haklıymış Allah sabır versin ona...hım kocan seni aldatmış adam haklı...ya da birisiyle yorumlarda tartışma içine girmişse hemen "geçmiş konularınıza baktım dazaten neleriniz varmış "diye eski dertlerini olmadık bi yerde gündeme getirip kendi egosunu tatamin etmek için gelip geçmiş dertlerini yüzüne vurmaya çalışanlar...dertleşmek için konu açıp açacağına bin pişman oluyor derdi 1 iken bine çıkabiliyor bu tarz yorumlarla..ve hemen de deyiveriyor kimisi "buraya konu açtıysan herşeye katlanmak zorundasın "diye.olamaz ya..bir kadın dertleşmek istiyor ama yine bir kadın derdine çomak sokuyor...kimisi de dengesini aşıp hakaretvari mesajlarda da bulunabiliyor ki artık onun terbiyesini gösteriyor .... lütfen;eğer konu sahibesine katılmıyorsanız uygun bir dille katılmadığını söylemek isterseniz söyleyin bi kaç öneriyle kapatın yorumunuzu..yani yazmak mecburiyetinde de değilsiniz..kimse konu açanları desteklemek zorunda da değil elbet ama katılmıyorsan derdini çoğaltacak şekilde de yorumlama kardeşim......ve kadıncağız kocası hakkında olumsuz bişi demiştir kimisi hemen "boşan boşan "der ya ona da hayranımbir yuva nelerle kuruluyor hele bişr de çocuk varsa...hele bir de kadının gidecek bir ailesi kimsesi deyoksa..ve malesef ekonomik özgürlüğü tahsili de yoksa "öyle bir adamı çekmektense boşanırım şunu yaparım bunu yaparım daha iyi o zamana siz devam edin çekmeye size müstahak " gibi yorumları bile okudum hatta dayanamadım "iyi o zaman boşansın bebeğine siz bakın parasız bu kadın da çalışsın ,bebeğini bırakacak baktıracak kimsesi yok kim ister çekmeyi?" diyorum...bekara karı boşamak kolay diyorlar ama evliler yapıyor bunu en fazla...boşansı kimsesi işi okumuşluğu yoksa çocukla 600 /700 tl le hem kira hem fatura hem yiyecek yakacak vs şeyleri aşağılayarak "sen çek ozaman boşanmadığın için; böyle ezik kadınları anlamıyorum "diyen ezik olmayanlar karşılasın bi zahmet!!!

Son düzenleme:

kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle ...

evet bu topic iyi olmus :)
bu sitede en buyuk problem, evliligi, flortu, nisanlilik donemi kotu giden ve cozum arayisi icinde olan birine, bosan, ayril, yol ver, arkana bakma gibi cozumler sunulmasi..
ozellikle soz konusu evlilikse cok sasiriyorum bunu diyenlere..
aldatma siddet gibi bi olayda tamam ama en ufak bi zorlukta; esim kavgada annesini hakli buldu, esim calismiyo, esim cok daginim fln gibi sorunlarda bile bosan diyenler var..
iyi gunde kotu gunde diye soz verilen evlilik kurumunu bu kadar basitlestirenler var ve ben cok uzuluyorum bunlari gordukce..
ama tabiki burda o kadar cok uye varki her insan ayri bi dunya..
bu tarz seyleride kendimizce tolere edicez mecbur..

pardon ama buraya biri yaptığı bişiyi yazsa yanlışda olsa biz ona ayy çok iyi yaptın diye peh pehlememiz mi lazım bu mudur doğru olan?hiç etik değil bence asıl olan yalan söylemek değil düşünceni söylemek bende burda konu açıp sonra doğruyu söyleyince alınıp ağzına geleni saydıranlar şaşırıyorum mesela niye eleştiriye açık değilsin değilsen neden konuyu açıyosun ha diğer haksız yeere üstüne gidilenleri demiyorum tabiki kimisininde çok üstüne gidiliyo ailevi konularıda demiyorum onlara haksız yere suçlanan çok oluyor tabiki ama kimiside çok saçma sapan bişiler yazıyo mesela spermle ilgili hamiilelikle ilgili onada eyvallah iyi ki yapmışsın yazılmaz kimse kusura bakmasın:26:

Son düzenleme:

Kimse kimseyi pohpohlasin denmiyor ki zaten burda. Ama elestirmenin de bir yolu vardir. Hakaret edilmesi, kucumsenmesi gerekmez bir insani elestirmek icin. Bunu diyor konu sahibi ve arkadaslar.

Ne demisler, kadinin en buyuk dusmani kadindir. E haliyle site "kadinlar" kulubu olunca oyle guzel ornekler goruluyor ki bu duruma. Bir kere konu acilmisti buraya bu lafa katiliyor musunuz diye, kimse katilmamisti Goruyoruz iste.

Bu konu tam isabet olmus. Yillardir forumdayim, herkese cevap vermeye yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadariyla, ama birkere olsun agzimdan kirici bir söz cikmamisdir en sacma konularda bile. Bende anlayamiyorum bazi insanlari. Kendimden örnek vereyim, bir konumda depresyonda oldugumu belirttim, annemin agir bir hastalik gecirdigini, dedeminde buna cok yakin bir rahatsizliktan yakin zamanda vefat ettigini, evli oldugumu ama anneme baktigimi, üniversite hayatimda artik yetersiz oldugumu vs. Arkadasin biri bunlari depresyona girmek icin yeterli sebepler bulmamis. Resmen derdimin kücümsendigini hissettim ve cok kirildim cok. Yaziktir ya yapmayin böyle seyler. Nezamandan beri vefat ve hastalik kücümsenecek bir dert oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…