KK Bayanları Neden Acımasız ?

:81::81:

bravo arkadaşım çok güzel bi konuya parmak bastın. bazen öyle olaylara karşı öyle acımasız davranılıyoki ya zaten kimse bni eleştirin bana hakaret edin diye konu açmaz. derdi vardır derman bulmak için konu açar dertleşmek içn konu açar. Ama bazılarımız eqolarını tatmin etmek için mi ne diyim artık bilemiyorum sürekli iğneleyici kelimeler sürekli bi laf sokma çabasındalar.Biri buna dur demeliydi ve inş. senin açtıqın bu konu bu olaya 'DUR' der

Geçen gün arkadaşım bi derdini anlattı yazalım foruma dedim sonradan 'bir sürü azar işitcez boşver' dedm. bnm qbi düşünüpde konu açmaya derdini anlatmaya cekinen çok insan olduquna inanıyrm

sadece konu sahibine de degil bu tarz davranislar
konuyla ilgili farkli bir düsünceye sahip olanlarada ayni sekilde
öfke dolu bir saldiris var nedense

Teşekkürler canım , evet haklısın burdan gelcek hakaretleri düşünüp konu açmaya çekinen bi çok insan vardır bencede...

Evet evet evet kesinlikle haklısın , konu sahibini onaylayan bi düşünce yazıldı mesela , sonra hem konu sahibine hemde o kişiye direk bi isyan başlıyor yazık valla ...

bu saldiris degilde dusuncelirin seklini iyice anlasilmasi icin bir paylasim desek daha hafif olmazmi?
hakarete girecek cumleler yok okudugum kadariyla.

Son düzenleme:

kusur falan yok, rica ederim. dusuncelerimizin bir yerde kesismesine sevindim :86: ortak paydamiz var yani

din konusunun forum disinda olmasi bana gore yerinde bir karar.
dusunun ki mesela turbandan konu acilsa...
o konuda millet bir birine girer...
biri cikar Allah'in emrine uymayip turban takmayan cehennemde yanacak cehenneme gideceksiniz der ve takmiyorum diyenlere satasir,
oteki gelir turban sizin uydurmaniz kardesim turban degil bas ortusu takilmali der,
digeri cikar gunumuzdeki bas ortusu aslinda din adamlari tarafindan yanlis yorumlaniyor, baska bir cok profesore ve din adamina gore aslinda Allah'in emrettigi bas ortusu gogsu basi kapatmak icin ama sac gozukse gunah degil yok oyle bir sey der.
al sana kavga...
din, Allah ve kul arasindadir diye kim demis, bu laf nereden alintidir bilemiyorum fakat bu soze tamamiyle katiliyorum.
dini inanclarin cok kisisel ve tartismaya acik olmayan konular oldugunu dusunuyorum.

Son düzenleme:

evet katılıyorum
açık konuşayım yaklaşık 2 haftadır uğraştığım bir sorunum varki yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
birileriyle paylaşmaya o kadar çok ihtiyacım olduki çok istedim burda paylaşıp rahatlamayı ama
şimdi herkes bilip bilmeden laf diyecek ahkam kesecekler bir sürü şey belki daha çok moralim bozulacak düşüncesiyle açmadım derdimi

konuya yorum yapan insanlardan farklı bi yorum yaparsanız sanki tüm her şeyin suçlusu sizmişsiniz gibi yüklenmiyorlar mı aklım almıyor valla.
herkes aynı kalıptan çıktı ya aynısını düşünmek zorunda sanki

evet aynen.. derdi sirf paylasmaktan bile ceknikiyor

bugün bir itiraf sitesine "birisinin hakkında kötü bir şey düşündüğümü ve bunun yanlış olduğunu kendi kendimi de suçladığımı" yazmıstım ama faaliyet falan yok yani, yahu itiraf ayol, ona 75 tane mesaj geldi millet basmış küfürü, millet delirmiş iyice itiraf sitesine bile itiraf edemiyorsun .. onu hatırladım birden,,
en iyisi üslubu bozuk insanlara hiç cevap ve değer vermeyip görmemezlikten gelmek, böylece kendi kendine düzelir bazı şeyler.
onların isteği kavga zaten.

e işte yuh , itiraf sitesinde bile oluyorsa burda hayli hayli olurr....

bi konu daha bu yüzden kapatıldı arkadaşlar.

aa hangi konuymuş gene tüh

doğru yapana doğru yanlış yapana yanlış denmesi en doğru.ancak bu gurur kırıcı hakaret edici boyutlarda olmamalı tabiki.herkes hata yapabilir.kimse hayatında dört dörtlük değil.örneğin ben bi konu açsam ve haksızsam uyarılmayı isterim tabiki tatlı dille.kimse beni uyarıyo diyede hakaret etmem.yanlış şeyler yapanında şakşakçısı olmak doğru değil.

bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim bende bunun farkındaydım hatta santaj konu başlıktaki bayan yardım edin tehdit ediliyorum demiş ama insanlar yardımdan çok kadının ahlakını sorgulamışlar yok sen terk edilmeyi hakediyorsun yok ben böyle birşey yapmam kesinlikle ama büyük konuşmamak lazım insanın başına neler gelceği belli olmaz tamam yaptığı yanlış doğru bu kendi bileceği bir iş yaptığının da yanlış olduğunu söylenmek isityorsa nazik bir üslüpta söylenmesi gerekir diye düşününlerdenim ve beni o konuyu okuduğumda bayanın yaşadıklarından çok yazılan yorumlar etkilemişti herkez düşüncelerini söylemekte özgür ama kırıcı olmayalım lütfen.....

kesinlikle size katılıyorum ve evet bende okudum sanırım aynı konudan söz ediyoruz , bende o yorumları gördüm gerçekten içler acısı , bazen düşünüyorum o kişiler gerçek hayatlarındada böyleler mi acaba , gerçekten ilginç...

Ay inanmiyorum ya. Itiraf sitesinde bile oyle ise burda nasil olur.. Ohakaretleri yazan site uyelerin hic empati yada anlayisi bilen akilli insan mi yok?

evet, doglari veya tavsiyelerin dile getirmenin bir adabi olmali..

tamamen katılıyorum..
uzun zamandır bu siteye uyeyim..fakat mesaj sayımı görürseniz çok az..
derdim var başlığına ugramayali çok uzun zaman oluyor..sırf bu saydığınız sebeplerden ötürü..
insanları eleştirmek,kusur bulmak..bu o kadar kolaydır ki..bunu yapmak değil maharet..maharet destek olmakta..
ama bu sadece kk icin geçerli bir şey değil..normal hayatlarımızda da bu tarz insanlar var..ama normal hayatlarımızda,o insanları eleme şansımız var..burada o yok..tek fark bu:)
o yüzden bize sadece kk da bu tarz insanlar varmış gibi geliyor..
halbu ki alsalar aynayı,baksalar kendilerine...ama gercekten baksalar..
kimsenin kendilerinin bile kusursuz olmadıgını görecekler..ama bakmak islerine gelmiyor..
o tarz yorumlar göredugumde de kendi kendime; acaba bu yazdıklarının aynılarını yüzüne söyleyebilir mi? diye geçiriyorum aklımdan..bilgisayar basindayiz hepimiz,birbirimizi tanımıyoruz..atıp tutmak kolay buradan..gel bi de yüzüne söyle?madem dobrasin?(bunu dobralik olarak nitelendiriyorlar ya) ama yook söyleyemez..

neticede; haklisin canım haklisin da.....bu insanlar bilgisayar basında sahte dobraliklarini sürdürmeye devam edecekler maalesef..

düşüncelerime tercüman olmuşsunuz..
arada bir bakıyorum
sürekli yorum yapan bir kaç kişi var destek olmak yerine köstek oluyorlar
konuyu açan kişi zaten sıkıntıda yardım istiyor akıl danışıyor
..ben olsam..la bi başlıyor cümleler durdurabilene aşk olsun.
gerçek hayatlarında mükkemmel,hiç hata yapmayan insanların yanı sıra
yardım eden doğruyu söyleyen bir çok da üye var ne güzel bişey....
dediğin gibi lepi bir kere konu açan 2. pek açmıyor nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…