:81::81:
bravo arkadaşım çok güzel bi konuya parmak bastın. bazen öyle olaylara karşı öyle acımasız davranılıyoki ya zaten kimse bni eleştirin bana hakaret edin diye konu açmaz. derdi vardır derman bulmak için konu açar dertleşmek içn konu açar. Ama bazılarımız eqolarını tatmin etmek için mi ne diyim artık bilemiyorum sürekli iğneleyici kelimeler sürekli bi laf sokma çabasındalar.Biri buna dur demeliydi ve inş. senin açtıqın bu konu bu olaya 'DUR' der
Geçen gün arkadaşım bi derdini anlattı yazalım foruma dedim sonradan 'bir sürü azar işitcez boşver' dedm. bnm qbi düşünüpde konu açmaya derdini anlatmaya cekinen çok insan olduquna inanıyrm
sadece konu sahibine de degil bu tarz davranislar
konuyla ilgili farkli bir düsünceye sahip olanlarada ayni sekilde
öfke dolu bir saldiris var nedense
sadece konu sahibine de degil bu tarz davranislar
konuyla ilgili farkli bir düsünceye sahip olanlarada ayni sekilde
öfke dolu bir saldiris var nedense
Yani bu konuyu da dine getirip "o haram, bu günah" diye kategorize etmiş ya bazı kadınlar...
Artık önlerinde eğilip alkışlıyorum...Ne diyim!
Yahu;bahsettiğiniz insanlar belli bir yaşa gelmiş insanlar.
Bu yaştan sonra tercihlerini size mi sorcaklar "günah mı" diye...
Mübarek dinayet sitesi sanki burası...Bir dini siz biliyorsunuz değil mi...Bir siz namuslusunuz!
Kusura bakmayın ama dedikodu yapmanın "bir ölü eti yendiği" kadar günah olduğunu biliyorsunuz.
Şehitlerin bile bir tek "kul hakkı" bağışlanmadığını biliyorsunuz...
Peki söylermisiniz; cinsellik bunun neresinde??? Ne kadar günahında! Bırakın Allah aşkına ya...
Bir arkadaşında dediği gibi... Dedikodunu yap;her türlü fitneliğini yap,fesatlık yap, eltine hasetlen, devlet işlerinde her türlü rüşvet yürüsün; hakkıyla bileğiyle değil,dayısı olan bir yerlere gelsin (tabi bunlar kul hakkı değil(!) di mi...)
Tüm bunlar namus,ar,insanlık,ahlak meselesi değil;kadının cinsel tercihi günah,ahlak dışı...Öyle mi?
Hakkaten çok sığ düşünüyorsunuz. Bir de bu konuyu bile harama,günaha vuruyorsunuz...
Kimsenin hakkı değildir bir insanın günahlarını yargılamak! Kimsiniz siz, tanrı mı?
Önce siz bu günahınızdan ve egolarınızdan arının önce,insanlara onca ahlak peşkeş çekeceğinize...
Kaldı ki, bu ülkede bir tek müslamanlar yaşamıyor...
Bu forumda da ermenisi,yahudisi,katoliği,hristiyanı var...Yeri gelir ateistide olur!
Herkesin herkes kadar akli melekesi yerinde, kalkıpta millete kendinizce din-ahlak dersi vermeyin.
Ben hakkaten çok kızıyorum bu forumda bu tarz yorumlar görünce.
Geçenlerde de birisi çıkmış; namaz kılın diye fetva veriyor kendileri...
Efendim sitenin eksiği bir din köşesi olmamasıymış!!!
Yahu git o zaman dini forumlara istediğin paylaşımı orada yap...
Sen buraya islam başlığı açarsan; hristiyanında kendi inançlarını yazma hakkı var o zaman! Bir sen mi kulsun?
Kusura bakmayın uzun oldu...Ama hakketen sinirleniyorum!
Bu tarz cevaplara bende karsiyim tabiki. Evlilik disi cinselige karsiyim ama yapanida onyargi yapmak hos birsey degil. Kendimi yanlis ifade etti isem kusura bakmayin. yesil ile isaretlediklerime elbette bende sinir oluyorum. Olanlar olmus, bence olayi abartmadan sonuca veya cozumune yogunlasmak daha iyi bir fikir olur tabikide. Ama herkes bunu algilayamiyor ve "iyi" yapayim derken civiyi dahada batiriyor.
Ana fikirlerimiz bir olmasada sonuc olarak son cevaplarimiz birlesiyor.. tesekkur ederim demekki anlasmak mumkunmus
:81::81:
bravo arkadaşım çok güzel bi konuya parmak bastın. bazen öyle olaylara karşı öyle acımasız davranılıyoki ya zaten kimse bni eleştirin bana hakaret edin diye konu açmaz. derdi vardır derman bulmak için konu açar dertleşmek içn konu açar. Ama bazılarımız eqolarını tatmin etmek için mi ne diyim artık bilemiyorum sürekli iğneleyici kelimeler sürekli bi laf sokma çabasındalar.Biri buna dur demeliydi ve inş. senin açtıqın bu konu bu olaya 'DUR' der
Geçen gün arkadaşım bi derdini anlattı yazalım foruma dedim sonradan 'bir sürü azar işitcez boşver' dedm. bnm qbi düşünüpde konu açmaya derdini anlatmaya cekinen çok insan olduquna inanıyrm
evet katılıyorum
açık konuşayım yaklaşık 2 haftadır uğraştığım bir sorunum varki yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
birileriyle paylaşmaya o kadar çok ihtiyacım olduki çok istedim burda paylaşıp rahatlamayı ama
şimdi herkes bilip bilmeden laf diyecek ahkam kesecekler bir sürü şey belki daha çok moralim bozulacak düşüncesiyle açmadım derdimi
olsada açmam açmıştım bütün üyeler kaynanayı sevenler yazmış beni sinir etmek için mi bilemedim?evet aynen.. derdi sirf paylasmaktan bile ceknikiyor
bugün bir itiraf sitesine "birisinin hakkında kötü bir şey düşündüğümü ve bunun yanlış olduğunu kendi kendimi de suçladığımı" yazmıstım ama faaliyet falan yok yani, yahu itiraf ayol, ona 75 tane mesaj geldi millet basmış küfürü, millet delirmiş iyice itiraf sitesine bile itiraf edemiyorsun .. onu hatırladım birden,,
en iyisi üslubu bozuk insanlara hiç cevap ve değer vermeyip görmemezlikten gelmek, böylece kendi kendine düzelir bazı şeyler.
onların isteği kavga zaten.
bi konu daha bu yüzden kapatıldı arkadaşlar.
bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim bende bunun farkındaydım hatta santaj konu başlıktaki bayan yardım edin tehdit ediliyorum demiş ama insanlar yardımdan çok kadının ahlakını sorgulamışlar yok sen terk edilmeyi hakediyorsun yok ben böyle birşey yapmam kesinlikle ama büyük konuşmamak lazım insanın başına neler gelceği belli olmaz tamam yaptığı yanlış doğru bu kendi bileceği bir iş yaptığının da yanlış olduğunu söylenmek isityorsa nazik bir üslüpta söylenmesi gerekir diye düşününlerdenim ve beni o konuyu okuduğumda bayanın yaşadıklarından çok yazılan yorumlar etkilemişti herkez düşüncelerini söylemekte özgür ama kırıcı olmayalım lütfen.....
bugün bir itiraf sitesine "birisinin hakkında kötü bir şey düşündüğümü ve bunun yanlış olduğunu kendi kendimi de suçladığımı" yazmıstım ama faaliyet falan yok yani, yahu itiraf ayol, ona 75 tane mesaj geldi millet basmış küfürü, millet delirmiş iyice itiraf sitesine bile itiraf edemiyorsun .. onu hatırladım birden,,
en iyisi üslubu bozuk insanlara hiç cevap ve değer vermeyip görmemezlikten gelmek, böylece kendi kendine düzelir bazı şeyler.
onların isteği kavga zaten.
doğru yapana doğru yanlış yapana yanlış denmesi en doğru.ancak bu gurur kırıcı hakaret edici boyutlarda olmamalı tabiki.herkes hata yapabilir.kimse hayatında dört dörtlük değil.örneğin ben bi konu açsam ve haksızsam uyarılmayı isterim tabiki tatlı dille.kimse beni uyarıyo diyede hakaret etmem.yanlış şeyler yapanında şakşakçısı olmak doğru değil.
bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim bende bunun farkındaydım hatta santaj konu başlıktaki bayan yardım edin tehdit ediliyorum demiş ama insanlar yardımdan çok kadının ahlakını sorgulamışlar yok sen terk edilmeyi hakediyorsun yok ben böyle birşey yapmam kesinlikle ama büyük konuşmamak lazım insanın başına neler gelceği belli olmaz tamam yaptığı yanlış doğru bu kendi bileceği bir iş yaptığının da yanlış olduğunu söylenmek isityorsa nazik bir üslüpta söylenmesi gerekir diye düşününlerdenim ve beni o konuyu okuduğumda bayanın yaşadıklarından çok yazılan yorumlar etkilemişti herkez düşüncelerini söylemekte özgür ama kırıcı olmayalım lütfen.....
kk da konu açıp tartışmak sabır isteyen bir şey.
ben açmam açmayı da önermem
sen bir konu analatırsın
kocam şunla görüşüo beni aldatıo falan diye
biri gelir
neden aldatıo
kadın ne dio
sen ne diosun o bu şu ...
bunlar olayın dedikodu kısmıyla ilgilenen çözümle ilgilenmeyen kısım
millete dert anlatmaktan kendine çözüm bulamıo ki insanlar.
he bi de sizin dediğiniz gibi saçma sapan yorum yapan kültür seviyesi yerlerde olan
karşıdaki insanın yerine kendini koyamayan
yorumumu yapaqr siniri bozar giderim diyenler var
işte asıl bunlar çileden çıkartıor insanı
oyüzden derdim var kısmına girmiyorum çoğunlukla
çünkü okuduğüum mesajların %80 i bu anlattığım iki sınıf insana ait
elle tutulur bir mesaj arada sırada tek tüktür.
bunu bilmeyenlerde genel de yeni üye oluyor zaten
2000 5000 mesajı olan buarada dedim var konusu açmaz
konuyu açanlarda pişman olup ikinciyi açmazlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?