KK Bayanları Neden Acımasız ?

Canım bu dunyada ıyıler az kotuler cok ynı bu sıtede oyle gercek dunyadan ınsanlar var ıste..dışardakı hayattada vıcdansız cok cahıl cok bu sıtedede vardır bılenle bılmeyen bır olmaz.... oyuzden ıyılerle karşılaşmak umudu ile....

evet cnm çok haklsn , dileğine bende katılıyorum , dilerim hayat boyu iyilerle karşılaşırız hep...

kk yı çok sevdiğim halde sırf bu yüzden girmemeyi tercih etmiştim.Neden biliyor musun kişisel egolarını tatmin etmek isteyen çok. Malum kimse kimseyide görmediği için verip veriştiriyorlar..

Benım bugune kadar konusuna cevap ve yorum yazdıgım konu sahıbı hıcbırzman bana kötu yorum yapmadı teşekkur ettı demekkı gercek davranıorum kalpten ıyı nıyetle gercekten yardımcı olabılecegım ınsanlara yazıyorum ve o kısıye faydam oluyorkı bana gerı donusu pozitif oluyor,konu sahıbı zaten dertlı bıde sız çıldırtırsanız adamı herhalde defolda yazar herşeyı yazar. ben bıle şaşırıyorum acımasızlara anlamıyorsanız burnunuzu sokmayın cahıl cesaretı gostermeyın!

kk yı çok sevdiğim halde sırf bu yüzden girmemeyi tercih etmiştim.Neden biliyor musun kişisel egolarını tatmin etmek isteyen çok. Malum kimse kimseyide görmediği için verip veriştiriyorlar..

aynen kesinlikle ! bana yazılmasa bile , başkalarına yazılan o çirkinlikleri okuyunca ben bi garip oluyorum üzülüyorum , kimbilir konu sahibi ne oluyodur yani ...

Hayır benim anlamadığım , herkes her konuya cvp vermek zorunda mı burda ? kafana uyumuyosa yada saçma bulduysan kapa kardeşim sayfayı geç başka konuya yani , neden illa cvp vermek zorundaymış gibi davranılıyor ki...

aynen canım yaa.ben de bi konu açtım.zaten mağdur haldeyim.herkese anlatamıyorum durumumu.ve pişmanlığımı da anlattığım halde suçlandım. http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...liski-sonrasi-nasil-anlasilir-korkuyorum.html bu da konum.ama güzel tarafı duyarlı davranıp yol gösterenler de oldu.bunun yanında bi kişi bile ayıplasa kınasa insanın canı yanıyo.güzel bi konuya değinmişsin canım

Hayır benim anlamadığım , herkes her konuya cvp vermek zorunda mı burda ? kafana uyumuyosa yada saçma bulduysan kapa kardeşim sayfayı geç başka konuya yani , neden illa cvp vermek zorundaymış gibi davranılıyor ki...

Dertlıye merhem olmak lazım degılmı damara basmaya gerek yok..zaten o acı çekıyor yuregı yanıyor daha cok ızdırap vermeye gerek yok...sevgı ile guzellıkle ıle bız kadınlara bu yakışır.....ben çok şahit oluyorum ama yapıcak bişey yok cadaloz çok!

bırak şimdi. sana gösterilen tepkilerin nedeni adetli iken havuza gireceğim diye tutturman

tabi sen burada "girebilirsin ne olacak canım" tarzı yorumlar beklerken gerçeklerin söylenmesi işine gelmedi.

aha bitane daha. ben sadece o güne denk gelirse ne yapacağımı sormuştum. o halde havuza giricem diye tutturmadım. bi arkadas önermişti onuda

okudum cnm konunu , yorumlarıda biraz okudum ama ters yada dalga geçenlerle hemen karşılaşmam zor olmadı tabiki , insanların hangi kafada bunları yazdıklarını anlamak zor işte ,

bu arada dilerim korkun başına gelmezzzz :/

aha bitane daha. ben sadece o güne denk gelirse ne yapacağımı sormuştum. o halde havuza giricem diye tutturmadım. bi arkadas önermişti onuda

demin görmüştüm o muhabbeti ama şimdi bulamadım sayfayı ama adetliyken havuza gircem diye tutturmuşta olabilirsin , bu olayın derdi kimi ilgilendirir ,

işte demek istediğim tamda buydu ! önyargı önyargı ! belkide senelik iznini ancak şimdi kullanabiliyor tatile şimdi çıkmak zorunda ve adet oldu , napsın ? bütün sene 1 haftalık izni beklerken şimdi girmesin mi havuza , ne olduğunu yada neden girmek istediğini bilmeden neden eleştiri yapılıyor ya !

inşallah canım.çok teşekkür ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/457403-tatile-gidecegim-engelim-var.html
bak canım konum bu

haklısın canım. gördüğün gibi pedle giricem diye tutturmadım

tabi sen burada "girebilirsin ne olacak canım" tarzı yorumlar beklerken gerçeklerin söylenmesi işine gelmedi.

haklısın canım. gördüğün gibi pedle giricem diye tutturmadım

gördüm gördüm :)

hayır bide yaşının küçük olması sebebiyle , tampon u bilmiyor olabilirsin yada o an aklına gelmemiş olabilir insanlık hali , hemen dalga geçmeler ezmeye çalışmalar falan çok çirkin ve ayıp şeyler gerçekten , kaale almamak lazım diyorum bazen ama bazende gerçekten kırıyorlar insanı....

üzülen kim canım? kendileri yardıma ihtiyacı olan birine bunları dedikleri için düşünmeliler. senide tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…