Bu konu tam isabet olmus. Yillardir forumdayim, herkese cevap vermeye yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadariyla, ama birkere olsun agzimdan kirici bir söz cikmamisdir en sacma konularda bile. Bende anlayamiyorum bazi insanlari. Kendimden örnek vereyim, bir konumda depresyonda oldugumu belirttim, annemin agir bir hastalik gecirdigini, dedeminde buna cok yakin bir rahatsizliktan yakin zamanda vefat ettigini, evli oldugumu ama anneme baktigimi, üniversite hayatimda artik yetersiz oldugumu vs. Arkadasin biri bunlari depresyona girmek icin yeterli sebepler bulmamis. Resmen derdimin kücümsendigini hissettim ve cok kirildim cok. Yaziktir ya yapmayin böyle seyler. Nezamandan beri vefat ve hastalik kücümsenecek bir dert oldu?
çok ayıp işte bu bende buna kızıyorum öyle acımasızlar oluyo işte hastalık ve ya eş aile sorunları küçümsenemez ve hakaret vari konuşulamaz canım ya sen haklısın bende sinir oluyorum öyle konuşanlara sadece ben saçma sapan konularda normal normal yorum yapanlara sinir olouyorum ama o ayrı tabi