• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

Bu konu tam isabet olmus. Yillardir forumdayim, herkese cevap vermeye yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadariyla, ama birkere olsun agzimdan kirici bir söz cikmamisdir en sacma konularda bile. Bende anlayamiyorum bazi insanlari. Kendimden örnek vereyim, bir konumda depresyonda oldugumu belirttim, annemin agir bir hastalik gecirdigini, dedeminde buna cok yakin bir rahatsizliktan yakin zamanda vefat ettigini, evli oldugumu ama anneme baktigimi, üniversite hayatimda artik yetersiz oldugumu vs. Arkadasin biri bunlari depresyona girmek icin yeterli sebepler bulmamis. Resmen derdimin kücümsendigini hissettim ve cok kirildim cok. Yaziktir ya yapmayin böyle seyler. Nezamandan beri vefat ve hastalik kücümsenecek bir dert oldu?

çok ayıp işte bu bende buna kızıyorum öyle acımasızlar oluyo işte hastalık ve ya eş aile sorunları küçümsenemez ve hakaret vari konuşulamaz canım ya sen haklısın bende sinir oluyorum öyle konuşanlara sadece ben saçma sapan konularda normal normal yorum yapanlara sinir olouyorum ama o ayrı tabi:53:

Yorumlara Eyvallah, Kimin Ne Yazdığı Beni İlgilendirmez..
Peki Ya !!
Konu Sahibine Yorum Yapan Arkadaşların, Yorumlarına Atlayan Yorumcular ??

Bence Bunlar Daha Çirkin..

Sonuna kadar haklısın canım
Benim de dün başıma geldi
İçimi sıkan bi' konuda paylaşmak ve görüş almak istedim
Ama dalga geçenler, laf sokmaya çalışanlar vs.
Ayıp bence. İnsanların sıkıntılarıyla bunu yapmak
Senin verdiğin örneklerden gideceğim yazık mesela kimbilir o konularda nasıl bi' sıkıntı içerisindeler, bi' de biz üstlerine gidersek o kendi sebeplerince kaçmış kız, boşanacak ya da bebeğini aldıracak kadının morali daha da bozulmaz mı?
Hepimiz belki ben de dahil daha hoşgorülü olmalıyız.

Son düzenleme:
çok güzel bir konu olmuşş gerekten katılıyorum. İnsanlar yaşamadıkları şeyler hakkında hemen yargıya varabılıyorlar. Oysaki insanız her an bızımde başımıza yanlıs seyler gelebılır hata da yapabılırız. hayatta hıc yapmam, oyle davranmam dememek lazım cünkü hayat bu belli olmazzz... birini yargılamak çok yanlış. Empati çok önemli diye düşünüyorum

aynısı bana oldu. "tampona" tıpa dedim diye demediklerini bırakmadılar. ve o gün yola çıkacaktım tatile gidecektim acelem vardı doğru düzgün bi kaç arkadas cevap yazdı sağolsunlar

aynısı bana oldu. "tampona" tıpa dedim diye demediklerini bırakmadılar. ve o gün yola çıkacaktım tatile gidecektim acelem vardı doğru düzgün bi kaç arkadas cevap yazdı sağolsunlar

bırak şimdi. sana gösterilen tepkilerin nedeni adetli iken havuza gireceğim diye tutturman

tabi sen burada "girebilirsin ne olacak canım" tarzı yorumlar beklerken gerçeklerin söylenmesi işine gelmedi.

BİZ istediğimiz kadar konuşalım arkadaşlar boyle ınsanlar kendilerini değiştirmek için uğraşmazlar bile..çünkü hep kendi doğruları ile yaşarlar ama en kötüsü ise YARIN ne olacaklarını bilemezlerrr....

bazı konularda tam isabetli yorumlar yapılıyor bence.
burada konu açıp dertlerini anlatanlardan bazıları acımasız olmayı gerektiriyor.
fakat haksızlık yapılanlarda var ama o da yorum yapanların vicdanına kalmış artık.
her türden insan var burda o yüzden konu açarken herşeyi göze almak gerek.
zaten kim haddini aşarsa cezasını çekiyor.

buraya konu açıyorsanız hakaret harici eleştiriyi göze alcaksınız.
"aman yadırgamayın" , " aman haddinizi bilin" ne bu böyle çoluk çocuk işleri ya..
ne saçma! geçen bi konuda başıma geldi benimde konu sahibi başladı hakaretlere, hakaret ediyor ediyor en sonunda da çık git konumdan diyor. haddini bil diyor.
allahtan KK yanımdaydı:16:
editörler o kızı banladıda akıllanmıştır biraz heralde

Bazı kk üyelerinde "haddini aşmak" var.

Benimde bi konuda başıma gelmişti. Ben sorunum ile ilgili yardım isterken arkadaşın biri çıkmış bana ahlak dersi veriyordu. Bende kibarca konumu terk etmesini istedim. Tartışmaya gerek yok. Yarcımdı olamıyorsan boşuna yorum yapmayacaksın!

Ayıca eleştirmek başka bişey ahlak dersi vermek bambaşka bişey. Bunu ayıramayan çok bayan var malesef:68:

Ama bazen konu sahipleri de çok tahammülsüz olabiliyor, mesela geçenlerde hangi konu hatırlamıyorum,birisi yorum yazmış gayet nazik bir şekilde böyle yapsan daha iyi, şöyle yapmamalısın benden bir tavsiye vs. Bir baktım konu sahibi saydırmış, saygısız, sen ne bilirsin ki, defol konumdan vs.

Yada konu sahibi rahatsız olmuyor, tam tersine teşekkürlerini sunuyor. Bu defa diğer kraldan çok kralcılar arıza çıkarıyor. Sen bunu yazdın ama o öyle olmaz bak yazdıklarına dikkat et:27:

Ama bazen konu sahipleri de çok tahammülsüz olabiliyor, mesela geçenlerde hangi konu hatırlamıyorum,birisi yorum yazmış gayet nazik bir şekilde böyle yapsan daha iyi, şöyle yapmamalısın benden bir tavsiye vs. Bir baktım konu sahibi saydırmış, saygısız, sen ne bilirsin ki, defol konumdan vs.

Yada konu sahibi rahatsız olmuyor, tam tersine teşekkürlerini sunuyor. Bu defa diğer kraldan çok kralcılar arıza çıkarıyor. Sen bunu yazdın ama o öyle olmaz bak yazdıklarına dikkat et:27:

evde sadece internet başında kelimeleri klavyelere dökmekle insan olunmuyor işte. okudukları konuyu veya olayı kendi yerine koyarak yazsalar. ama olurmu kalp kırmak ve irdelemek yada rencide etmek daha kolay onlara. burda sorunlarını paylaşan insanlara yardımcı olmak varken neden körüklüyolar bende anlamış diilim. ben artık onlara okumuş cahiller diyorum maalesef öle

evde sadece internet başında kelimeleri klavyelere dökmekle insan olunmuyor işte. okudukları konuyu veya olayı kendi yerine koyarak yazsalar. ama olurmu kalp kırmak ve irdelemek yada rencide etmek daha kolay onlara. burda sorunlarını paylaşan insanlara yardımcı olmak varken neden körüklüyolar bende anlamış diilim. ben artık onlara okumuş cahiller diyorum maalesef öle

okumuş cahiller demek kalp kırmıyo mu haha:27:

Beni yanlış anlamışsın sanırım :61: Anlatmak isteğim şey sıradan olumsuz bir yorum olsa bile (kimse kusura bakmasın da sırf olumlu cevap beklemesin) sanki hakaretmiş gibi algılanıyor. Sen iyisin sen hoşsun aferin iyi yapmışsın, bol bol hata yapmışsın hala yapıyorsun tebrikler :66: bunu bekliyor insanlar :61: Burada yorumları methiyeler almak için açmıyoruz ki.

güzel paylaşım bnde hareketlerle karşılaştım burda.......çoğu zaman bende konulara esprili yaklaşırım ama kimseye hakret etmem etmedimde bana edilmediği sürece....
bazıları boşboğazlıkla dobralığı birbirine karıştırıyor işte....

Beni yanlış anlamışsın sanırım :61: Anlatmak isteğim şey sıradan olumsuz bir yorum olsa bile (kimse kusura bakmasın da sırf olumlu cevap beklemesin) sanki hakaretmiş gibi algılanıyor. Sen iyisin sen hoşsun aferin iyi yapmışsın, bol bol hata yapmışsın hala yapıyorsun tebrikler :66: bunu bekliyor insanlar :61: Burada konuları methiyeler almak için açmıyoruz ki.

Bu konu tam isabet olmus. Yillardir forumdayim, herkese cevap vermeye yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadariyla, ama birkere olsun agzimdan kirici bir söz cikmamisdir en sacma konularda bile. Bende anlayamiyorum bazi insanlari. Kendimden örnek vereyim, bir konumda depresyonda oldugumu belirttim, annemin agir bir hastalik gecirdigini, dedeminde buna cok yakin bir rahatsizliktan yakin zamanda vefat ettigini, evli oldugumu ama anneme baktigimi, üniversite hayatimda artik yetersiz oldugumu vs. Arkadasin biri bunlari depresyona girmek icin yeterli sebepler bulmamis. Resmen derdimin kücümsendigini hissettim ve cok kirildim cok. Yaziktir ya yapmayin böyle seyler. Nezamandan beri vefat ve hastalik kücümsenecek bir dert oldu?

hakareti geçtim , artık derdinizi bile küçümsicek insanlar çıkmış ya burda yazıklar olsun diyorum , acaba deprsyoda olmak için ne olması gerekiyor , bankada 10 trilyonumuz varken bi anda kül fakirine dönüşmek falan mı ? yazık valla yazık

Back