Konu sahibi : 5 yıllık evliyim,2 yaşında çocuğum var.İlk günden beri eşimden dayak yiyorum.Daha önce bu yüzden evi terkettim,yalvardı,döndüm,yine aynen devam.
1.yorum : Boşan kurtul,dayağın sonu gelmez.
2.yorum : Eşindir sabret,sorunları olabilir,alttan al.Çocuğun küçük,yazık,yuva kolay kurulmuyor.
3.yorum : Niye tanımadan evlendin ? Madem dayak yiyordun ne diye çocuk yaptın ?
4.yorum : Nasıl boşan dersiniz ? Boşanmak kolay değil,herkes hemen boşansın mı ?
Burada 1. ve 2. yorum öyle veya böyle yorum getiriyor,kendince çözüm sunuyor.Doğrudur veya yanlıştır diyemeyiz,herkesin kendi görüşüdür.
3. yorum oh olsun diyenlerden.Haketmişsin,çileni çek diyor,çözüm yok.
4. yorum tipik yoruma yorum yazıp,asıl konuya yorum yapmıyor.Yine çözüm yok.
Zaten 3. ve 4. yorumdan sonra bir süre karşılıklı atışmalar oluyor ve gereksiz yorumlar yazılıyor.Bazen bir konuda 10 sayfa yorum varsa,bunlardan ancak 4 sayfası filan konuyla alakalı ve çözüme yönelik oluyor.
Bir de şunu unutmamalıyız.Burayı sadece konu sahibi veya cevap yazan üyeler okumuyorlar.Çoğumuz üye olmadan önce siteyi takip etmişizdir.Herkese açık bir forum burası.Benzer derdi olanlar konuları okuyup çözüm arıyorlar.Yazdıklarımızı sadece konu sahibine yazmış olmuyoruz.
bence şunu da unutmamak lazım,yorum yapan arkadaşlar ne yazarsa yazsın problemin çözümü
yine konu sahibi arkadaşa kalıyor..
o yüzden yorumculardan da çok şey beklenmemeli...
işte "uyuyan güzel'e" bu nedenle hakverdim yukarıda...
hep diyorsunuz ya yardımcı olmaya çalışılınmıyor,peki neden konu açan bazı arkadaşlar
gelen her öneriye "bilmem ki,olmaz ki,yapamam ki" gibi geçiştirmelerde bulunuyor???
geçiştirme diyorum çünkü sorun o dakika düzelse bile bakıyorsunuz ki aradan kısa bir süre geçmiş aynı sorun yeniden hortlamış!!!
peki neden???
çünkü bazı kişiler öylesine konu açıyor,ama unutulmasın ki iyi yada kötü yorum yapan herkes
günlük enerjisinin bir kısmını hiç tanımadığı insanlar için tüketiyor burada..........
Son düzenleme: