- Konu Sahibi afrikalikezban
-
eğer araştırırsanız forumda bu kızlık zarı diktirmeyle ilgili ne kadar çok konu olduğunu görürsünüz, insanlar sevişiyolar sonra buraya gelip "ay napıcam bekaretim gitti ya kocam ilerde sorun çıkartırsa" diye dert yanıyor. pişman olacağınızı düşündüğünüz şeyler yapmayın ya da sonuçlarına katlanınmillet orada burada muhabbet yapmıyor , herhalde yazdığınız formun başlığını okumadınız .insanlar burada problemlerinden bahsediyor.
eğer araştırırsanız forumda bu kızlık zarı diktirmeyle ilgili ne kadar çok konu olduğunu görürsünüz, insanlar sevişiyolar sonra buraya gelip "ay napıcam bekaretim gitti ya kocam ilerde sorun çıkartırsa" diye dert yanıyor. pişman olacağınızı düşündüğünüz şeyler yapmayın ya da sonuçlarına katlanın
Tebrkler...zorla yapmadı heralde tecavüze ugramadınızonlar da ahlaksız siz de ahlaksızsınız toplmumn da ahlakını bozdunuz bunu yaptıgına utanacagınaıza gelip buraya yazıyorsunuz.Bi de kolay ameliyat diyorsunuz insanları teşvik ediyorsunuz ve etkiliyorsunuz.Sizin gibi beyinsizler diktirip diktirip yatarsınız herkesin altına
hayran kaldım konu değiştirme çabalarınıza :) bekareti önemsiz bir şey gibi görmeye devam ettikçe zaten diktirmek için fırsat kollayan gençler çoğalır nasılsa düzeltme şansı var düşüncesiyle :) her şeyden önce günah bayanlar günah , hadi kendinizi ve kocanızı kandırdınız diyelim, öbür tarafta bunun hesabını nasıl verirsiniz siz düşünün Allah hepinizi ıslah etsin :)Hadi Ablaciklm zayiflama konularına alalim seni o zaman. Gitte söyle bakalim pişman olacaksaniz yemeseydiniz hamurislerini de.
Boşver BACIM hic muhattap bile olma böylesiylehayran kaldım konu değiştirme çabalarınıza :) bekareti önemsiz bir şey gibi görmeye devam ettikçe zaten diktirmek için fırsat kollayan gençler çoğalır nasılsa düzeltme şansı var düşüncesiyle :) her şeyden önce günah bayanlar günah , hadi kendinizi ve kocanızı kandırdınız diyelim, öbür tarafta bunun hesabını nasıl verirsiniz siz düşünün Allah hepinizi ıslah etsin :)
madem bu konudan hoşlanmıyorsunuz vede ilginiz yok . yazmayın. ne zorunuz var .kimse sizin dahiyane fikirlerinize hayran değil.hayran kaldım konu değiştirme çabalarınıza :) bekareti önemsiz bir şey gibi görmeye devam ettikçe zaten diktirmek için fırsat kollayan gençler çoğalır nasılsa düzeltme şansı var düşüncesiyle :) her şeyden önce günah bayanlar günah , hadi kendinizi ve kocanızı kandırdınız diyelim, öbür tarafta bunun hesabını nasıl verirsiniz siz düşünün Allah hepinizi ıslah etsin :)
keşke hayran olsalar da yeni nesil biraz düzelse ya da onları iyi yetiştirecek aileler ortaya çıksa :)madem bu konudan hoşlanmıyorsunuz vede ilginiz yok . yazmayın. ne zorunuz var .kimse sizin dahiyane fikirlerinize hayran değil.
bna hak veriyorum, o tarz erkeklere her şey müstahaktır, önüne gelenle yatsın ama karım bakire olsun, eden bulurbdvde bir konu vardı geçen güz. o konuyu bulayımda koyayım . konu sahibi bakire değil erkek arkadaşı şerefsiz her kızla yatmış konu sahibi bunu dediği an kıza etmediği küfür hakaret kalmamış. şuraya yazmaya midem kaldırmaz o lafları. bıraktın mademde kıza nasıl o lafları edersin. o konuyada yazdım bu erkek müsvettesi tipler bunu hakediyorlar. yapanada asla kızmam
Ve sana ben temizim kimseyle birlikte olmadim diycek sen de inanicaksin?Haklısınız ama keşke kuranda yazan bizim hayrımıza olan şeyleri uygulasalar.
Ben Allah'ın kurallarına uyan ve geçmişi temiz bir adamla yuva kuracağım inşallah. Temiz adam istiyorum Biliyorum Allah'da öyle birini nasip edecek. evet bende soracağım temiz mi diye.
bdvde bir konu vardı geçen güz. o konuyu bulayımda koyayım . konu sahibi bakire değil erkek arkadaşı şerefsiz her kızla yatmış konu sahibi bunu dediği an kıza etmediği küfür hakaret kalmamış. şuraya yazmaya midem kaldırmaz o lafları. bıraktın mademde kıza nasıl o lafları edersin. o konuyada yazdım bu erkek müsvettesi tipler bunu hakediyorlar. yapanada asla kızmam
hayran kaldım konu değiştirme çabalarınıza :) bekareti önemsiz bir şey gibi görmeye devam ettikçe zaten diktirmek için fırsat kollayan gençler çoğalır nasılsa düzeltme şansı var düşüncesiyle :) her şeyden önce günah bayanlar günah , hadi kendinizi ve kocanızı kandırdınız diyelim, öbür tarafta bunun hesabını nasıl verirsiniz siz düşünün Allah hepinizi ıslah etsin :)
Peki size bir soru, diyelim ki pişman olup tövbe edip diktirdiniz. İleride kocanıza ben kızlık zarımı diktirdim diyebilecek misiniz?Onemsiz birşey olarak görsek zaten diktirme dusuncemiz olmaz. Yok mu bunu önemsemeyen erkekler dolu var. Ama bizler bundan pismaniz ve doktora gidip sormaya bile utanip burda ayni dertten muzdarip arkadslarimizdan destek aliyoruz. Amacimizsa tekrar ayni hayati yapmayip kalici olarak diktirmek. Ama siz zaten ahlaki bitek cinsel yönden algilayanlardansiniz herhlde. Mesele bi hayati yapmak degildr. Bundan pişman olablmektr mesele.. Evet günah ama bi kere oldu bu tövbe etmedikmi sanki ettik. Simdi ise pismanlgimzin ilerde karsmza cikamsini önlemek. Ki sizde bilirsiniz ki Rabbim en çok günah işleyip o gunahindan büyük pişman olan kullarini sever.. Bu yüzdendir hz ademin yaratilmasi..
Peki size bir soru, diyelim ki pişman olup tövbe edip diktirdiniz. İleride kocanıza ben kızlık zarımı diktirdim diyebilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?