- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi afrikalikezban
-
hayat büyüktür.. belki burası sanal bir ortam olabilir ama gün gelir birgün başınıza gelirse bu dediğinizi hatırlarsınız..aha şuraya da yazıyorum..Unutmayız efendim :) Yetiştirme şekliniz doğruysa kimse kimseyle yatmaz emin olabilirsiniz :)
annenize ithamda bulunmadım, ileride çocuğunuz olursa anlamında söyledim
herkes erkek arkadaşını 15 yaşında bulmuyor. çoğu okul bitirmiş askerliğini yapmış işe girmişş erkeklerle çıkıyor. yaşta kemale ermiş tabi. 27 28 .30nişanlım bakir, 7 senelik ilişkimiz var 15 yaşından beri tanıyorum, bulmak isteyen bulur :)
madem her şeye günah ona günah buna günah diyorsunuz 7 senelik bir ilişkide ufak tefekte olsa bazı şeyler yaşamışsınızdır ki islamda sevgili kavramı da günah biliyorsunuz .. bence siz insanları eleştirmektense kendinize çekidüzen verin..nişanlım bakir, 7 senelik ilişkimiz var 15 yaşından beri tanıyorum, bulmak isteyen bulur :)
haklısınız elbette ama bakir kalmak isteyen erkek aynı kadın gibi nefsine hakim olur, erkekler için zor bir durum tabi ki ama bakire istiyosa bakir olmak zorundaherkes erkek arkadaşını 15 yaşında bulmuyor. çoğu okul bitirmiş askerliğini yapmış işe girmişş erkeklerle çıkıyor. yaşta kemale ermiş tabi. 27 28 .30
bu yaşta bakir bulmak kolay değil.
Ohoo sen aşiri guveniyosun umarim 15 yildirr tek bir kiza bakmamistir bakirlik sonuctaOhio TE="asidi suz, post: 36889699, myildir 488659"]nişanlım bakir, 7 senelik ilişkimiz var 15 yaşından beri tanıyorum, bulmak isteyen bulur :)
siz varmışsınız hayatında,bakir kalmış. ama çoğu erkeğin 15 yaşından itibaren devamlı beraber olduğu bir sevgilisi olması çok zor. siz istisnasınız kısacahaklısınız elbette ama bakir kalmak isteyen erkek aynı kadın gibi nefsine hakim olur, erkekler için zor bir durum tabi ki ama bakire istiyosa bakir olmak zorunda
valla erkekler o kadar iyi yalancıdır ki senin giblerin ruhu duymadan etrafındakileri bile zekle götürüyordur,eminim.haklısınız elbette ama bakir kalmak isteyen erkek aynı kadın gibi nefsine hakim olur, erkekler için zor bir durum tabi ki ama bakire istiyosa bakir olmak zorunda
herhangi bir şey yaşamadık, zaten eğer yaşasaydık burda böyle laflar etme hakkım olmazdı :)madem her şeye günah ona günah buna günah diyorsunuz 7 senelik bir ilişkide ufak tefekte olsa bazı şeyler yaşamışsınızdır ki islamda sevgili kavramı da günah biliyorsunuz .. bence siz insanları eleştirmektense kendinize çekidüzen verin..
nişanlım bakir, 7 senelik ilişkimiz var 15 yaşından beri tanıyorum, bulmak isteyen bulur :)
herhangi bir şey yaşamadık, zaten eğer yaşasaydık burda böyle laflar etme hakkım olmazdı :)
türk erkeği bakire ister ama bakir değildir.haklısınız elbette ama bakir kalmak isteyen erkek aynı kadın gibi nefsine hakim olur, erkekler için zor bir durum tabi ki ama bakire istiyosa bakir olmak zorunda
O bi erkek bugune kadar hic mi ihtiyacı olmadi tümerkekler iiçin konuşuyorum en ufak boşluklarında salivermezler mi kendilerini ? Arkadaş çok fazla güveniyor ama yanlis yapiyor umarim darbeyi alip uzulmezOpusmediniz mi?
gerçek dünyayı bilmiyor da ondan. hayal aleminde beyaz atlı prensi düşlüyor.O bi erkek bugune kadar hic mi ihtiyacı olmadi tümerkekler iiçin konuşuyorum en ufak boşluklarında salivermezler mi kendilerini ? Arkadaş çok fazla güveniyor ama yanlis yapiyor umarim darbeyi alip uzulmez
Duslesin bakalim nereye kadargerçek dünyayı bilmiyor da ondan. hayal aleminde beyaz atlı prensi düşlüyor.
O bi erkek bugune kadar hic mi ihtiyacı olmadi tümerkekler iiçin konuşuyorum en ufak boşluklarında salivermezler mi kendilerini ? Arkadaş çok fazla güveniyor ama yanlis yapiyor umarim darbeyi alip uzulmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?