Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Rest çekin arkadaşım, eşinize rest çekin böyle bir şey yapamam deyin. Önceden ilişkiye girmemiş olsanız dahi o sabah çarşafı göstermeyeceksiniz, ne iğrenç şeyler bunlar. Gerçekten ülkemizde hâlâ kadının adı yok, buna sebep olan kişilerin başında da bir kadının gelmesi çok fena. ( Yani kayınvalidenizin.)
Dedigim gbi yapsam anlasilirmi

Ya ne çarşafıymış. Evlendiğiniz akşam balayına çıkın sizde tedbirinizi alıp ya da adetliyim de gitsin. Ne değişik işler bunlar böyle 🙄

Ya da madem öyle eşi desin ben yapamıyorum o işi, doktora gideceğim diye. Bu sefer adamın ailesi de kızın gözünün içine bakar iktidarsız oğullarını terketmemesi için. Böyle aileye böyle muamele.

Zaten gece yapacaksın sabaha kurumuş dersin kanı görecekler bide renginimi sorgulayacaklar zaten 3 4 damla bisey kızlık kanı dediğin şey oluk oluk kan gelmemiştir heralde sendende
Yuvarlar ti yine ama bn sildim hemen kuruyunca renk dgstiriyo ya anlarsa

yıl olucak 2079, hala böyle cahilce iğrenç düşünceler var ya.. mahrem denen bişey kalmamış. ayıp ya ne kadar ayıpppp :110:

Ya da madem öyle eşi desin ben yapamıyorum o işi, doktora gideceğim diye. Bu sefer adamın ailesi de kızın gözünün içine bakar iktidarsız oğullarını terketmemesi için. Böyle aileye böyle muamele.
Ama erkekler kendini küçük düşürmez işte. Böyle aileden gelen erkekler genelde anne babasının gözüne bakıyor bizzat gördüm bir kaç arkadaşımdan

Yuvarlar ti yine ama bn sildim hemen kuruyunca renk dgstiriyo ya anlarsa
O zman rest çekeceksin yok çarşaf diyeceksin sorana da aaaa ben onu hemen yikadim de 😁😁ayrıca anlaşılmaz aç göster sonra hemen kapat götür utanıyorum falan de alıp incelemezler herald e

Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Ya madem 2 gün sonra evleneceksin erkek tarafının böyle bir isteği varsa düğüne kadar dişinizi sıkamadınız mı Vallahi bu durumu sen değil Nişanlın düşünsün bir zahmet.

Ya madem 2 gün sonra evleneceksin erkek tarafının böyle bir isteği varsa düğüne kadar dişinizi sıkılmadınız mı Vallahi bu durumu sen değil Nişanlın düşünsün bir zahmet.
Basta bilmiyoduk biz boyle adetleri oldunuu oda keselim biyerimizi dedi ama kan kuruyunca kahverengi oluyo korkuyoruz anlasilirmi diye kizlik kani kuruyunca nasil oluyo bilmiyoruz

Ama erkekler kendini küçük düşürmez işte. Böyle aileden gelen erkekler genelde anne babasının gözüne bakıyor bizzat gördüm bir kaç arkadaşımdan
Eşinin küçük düşmesine göz yumuyor ama.. Artık onun ailesi sensin konu sahibi. Kendini ezdirme.

Basta bilmiyoduk biz boyle adetleri oldunuu oda keselim biyerimizi dedi ama kan kuruyunca kahverengi oluyo korkuyoruz anlasilirmi diye kizlik kani kuruyunca nasil oluyo bilmiyoruz

kızlık kanı kan değil mi?
diğer kandan ne farkı var ki, o mor mu olcak sırf kızlık kanı diye?
kan kandır.

Ne desem boş siz kararlısınız bu tiyatroyu oynamaya. Benim anlamadığım bunu yapacaksınız ama kesilen kanla aynı mı değil mi diye soruyorsunuz, sizin deneyiminiz var o kanın nasıl olduğunu da biliyorsunuz? Nesini soruyorsunuz ?

Canım benim bilseniz de bilmeseniz de bu durumu Nişanlın düşünecek sen değil tek başına yapmadın O işi..
kızlık kanının normal bir kandan farkı yok her kanın kuruyunca rengi değişir bir yerinizi kesip sürün nereden anlayacaklar Doktor değiller sonuçta.

X