- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
Okuduğum en mükemmel yorum....katılıyorum..Böyle gerizekalı bir aileye gelin gitmek istediğine emin misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduğum en mükemmel yorum....katılıyorum..Böyle gerizekalı bir aileye gelin gitmek istediğine emin misin ?
Dedigim gbi yapsam anlasilirmiRest çekin arkadaşım, eşinize rest çekin böyle bir şey yapamam deyin. Önceden ilişkiye girmemiş olsanız dahi o sabah çarşafı göstermeyeceksiniz, ne iğrenç şeyler bunlar. Gerçekten ülkemizde hâlâ kadının adı yok, buna sebep olan kişilerin başında da bir kadının gelmesi çok fena. ( Yani kayınvalidenizin.)
Hiç bir mecburiyetin yok senden çarşaf isteyen kayananin kafasına......... tovbeee yine sinirlerim geldiMecburuz
Ya ne çarşafıymış. Evlendiğiniz akşam balayına çıkın sizde tedbirinizi alıp ya da adetliyim de gitsin. Ne değişik işler bunlar böyle
Yuvarlar ti yine ama bn sildim hemen kuruyunca renk dgstiriyo ya anlarsaZaten gece yapacaksın sabaha kurumuş dersin kanı görecekler bide renginimi sorgulayacaklar zaten 3 4 damla bisey kızlık kanı dediğin şey oluk oluk kan gelmemiştir heralde sendende
Ama erkekler kendini küçük düşürmez işte. Böyle aileden gelen erkekler genelde anne babasının gözüne bakıyor bizzat gördüm bir kaç arkadaşımdanYa da madem öyle eşi desin ben yapamıyorum o işi, doktora gideceğim diye. Bu sefer adamın ailesi de kızın gözünün içine bakar iktidarsız oğullarını terketmemesi için. Böyle aileye böyle muamele.
Lutfen yardim edin bu stres mahfetti bniYa da madem öyle eşi desin ben yapamıyorum o işi, doktora gideceğim diye. Bu sefer adamın ailesi de kızın gözünün içine bakar iktidarsız oğullarını terketmemesi için. Böyle aileye böyle muamele.
O zman rest çekeceksin yok çarşaf diyeceksin sorana da aaaa ben onu hemen yikadim de ayrıca anlaşılmaz aç göster sonra hemen kapat götür utanıyorum falan de alıp incelemezler herald eYuvarlar ti yine ama bn sildim hemen kuruyunca renk dgstiriyo ya anlarsa
Ya madem 2 gün sonra evleneceksin erkek tarafının böyle bir isteği varsa düğüne kadar dişinizi sıkamadınız mı Vallahi bu durumu sen değil Nişanlın düşünsün bir zahmet.Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Hiç bir mecburiyetin yok senden çarşaf isteyen kayananin kafasına......... tovbeee yine sinirlerim geldi
Basta bilmiyoduk biz boyle adetleri oldunuu oda keselim biyerimizi dedi ama kan kuruyunca kahverengi oluyo korkuyoruz anlasilirmi diye kizlik kani kuruyunca nasil oluyo bilmiyoruzYa madem 2 gün sonra evleneceksin erkek tarafının böyle bir isteği varsa düğüne kadar dişinizi sıkılmadınız mı Vallahi bu durumu sen değil Nişanlın düşünsün bir zahmet.
Ama kahverengimsi oluyo kanO zman rest çekeceksin yok çarşaf diyeceksin sorana da aaaa ben onu hemen yikadim de ayrıca anlaşılmaz aç göster sonra hemen kapat götür utanıyorum falan de alıp incelemezler herald e
Eşinin küçük düşmesine göz yumuyor ama.. Artık onun ailesi sensin konu sahibi. Kendini ezdirme.Ama erkekler kendini küçük düşürmez işte. Böyle aileden gelen erkekler genelde anne babasının gözüne bakıyor bizzat gördüm bir kaç arkadaşımdan
Basta bilmiyoduk biz boyle adetleri oldunuu oda keselim biyerimizi dedi ama kan kuruyunca kahverengi oluyo korkuyoruz anlasilirmi diye kizlik kani kuruyunca nasil oluyo bilmiyoruz
Onlar ac goster bile der yemin ederimCanım düğün günü regl olduğunu söyle ilişki olmadı dersiniz sonra balayına gidecekseniz otel çarşafın da oldu bitti de bu ne saçma Bi gerilik Allah yardımcın olsun bu aile ile
Basta bilmiyoduk biz boyle adetleri oldunuu oda keselim biyerimizi dedi ama kan kuruyunca kahverengi oluyo korkuyoruz anlasilirmi diye kizlik kani kuruyunca nasil oluyo bilmiyoruz
Carsaf derdinden kurtulim da asla ezdirmemEşinin küçük düşmesine göz yumuyor ama.. Artık onun ailesi sensin konu sahibi. Kendini ezdirme.
Canım benim bilseniz de bilmeseniz de bu durumu Nişanlın düşünecek sen değil tek başına yapmadın O işi..Basta bilmiyoduk biz boyle adetleri oldunuu oda keselim biyerimizi dedi ama kan kuruyunca kahverengi oluyo korkuyoruz anlasilirmi diye kizlik kani kuruyunca nasil oluyo bilmiyoruz