Gebeliğe Hazırlık Kizlar Test Yaptim 2.çizgi çok Siliktii ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet cnm sorucam çok tşk ederim fikir verdiğin için hemde bir daha sıkmam zaten çok ama çok kötü acıyorlarr...belim kasıklarımda ağrıyor ama adet yok !! en azından yarın dr gideyimde hamile değilsem söktürücü bi ilaç alayım yada bekleyim ne zaman gelirse gelir artıkk...hamileysemde çok ama çok sevinirim ve burdada haykırmak istiyorummmmm

Goguslerim aciyor demissin, onu gormemistim. Cogu hamilenin belirtisi goguslerin sismesi ve acimasi. Insallah hamilesindir...Sonucu merakla bekliyorum.

kızlarr bugün kanda test yaptıramadım misafirlerim vardı çıkamadım :çok üzgünüm:fakat az evvel markete diye gittim o ara test aldım eve geldim yaptım yine koca bir negatifffff:1shok:üstelik adetim 3 gün geçti göğüslerim acayip şiş kasıklarım ağrıyor adette gelmeyince iyice umutlanmıştım :çok üzgünüm:fakat kızlarr idrar testi bilgilerinde internetten okudum kii şüpheli ilişkiden 21 gün sonra diyor benim 15 gün geçti yani yumurtlama tarihimdeki girdiğim ilişkilerimden kaldıysam hemen hemen 15 gün oluyor yani benim ayın 28-29 gibi yapmam gerek testi eğer o bilgide gerçek payı varsa...bebişmi yokk yada erkenmi diye yaaa offffff offfffffff:çok üzgünüm:canlarım bide çok su içmiştim malum havalar suda yada içtiğimiz şeylerde etkilermii sonucu????ya hamiş değilsem ozaman ben adetimi istiyom yaa adetim gelsinnnnnnnsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bıktınız benden biliyorumm haklıda olabilirsinizz belkide diyorsunuz ya yaptır şu kan tesitini sende rahatla bizde rahatlayalım senağlama eşime söyledim oda acele etmememi söylüyor varsada vardır stres yapma diyor a.skızlar geçen ay adetten 1 gün önce ağrım vardı afedersinizz ilişkide bulunmuştum hemencik o gece gelmişti:asigim:ben onuda bi deneyim belki yine gelirde bu soru işaretlerim biterrr:roflol::roflol:

gelmezse yine umutlanacağına garanti veririm:))) hayırlısını iste ve bol bol dua et arkadaşım ne kadar stres yaparsan yap alnına yazılmışsa vardır yoksa yoktur en azından adetini geciktirmiş olmazsın

stres yapmıyorum kiii bundan 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o anda bile 6 tane iğne serumlar stresin alası oldu ve ozamanda bebiş denemem olmuştu ama adet gününde geldi geciktiyse bile gebelik olmasa bile başka bişy vardır......

mrb.bende aranıza yeni katıldım.iki defa test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı sanırım hamileyim belirtiler öyle gösteriyo

mrb.bende aranıza yeni katıldım.iki defa test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı sanırım hamileyim belirtiler öyle gösteriyo

hayırlısı olsun arkadaşım netleştiğinde bildir olurmu şimdiden tebrikler ama negatif olursada sakın umudunu kaybetme emi

asya arkadaşım ne oldu yaa haer bekliyoruz senden hadi veryansın yapmayacakmısın burda bağır çağır hamişim dede halay çekelim göbek atalım:))))

bebekim sen haber ver bu dediklerimi ben evde yapacam söz:))))

kızlar kan testi için bi türlü gitmek fırsat olmadı aslında birde ben istemiyorum kasıklarımda ağrı var sabahları mesela aşırı bi gaz sancısıyla uyanıyorum dün gecede nasıl bi ağız kuruması olmuş bi uyandım ölüyorum sandım o derece kurumuş... ama diyorum ya kızlar 3 test yaptım toplam biri silikti başlarda konumdada yazdığım gibi diğerlerinde silik bile yoktu negatifti:çok üzgünüm: takmamaya çalışıyorum hemde kan testinide erteleyip duruyorum 2 negatif test benim umudumu kırdı ben adetimi bekliyorum açıkçası umudum bebiş yönünde değilde adetim gelicek yönünde..şuanda ki belirti olarak düşünülcek göğüslerim aşırı şiş arada kasıklarım birde göbeğimin alt kısmı ağrıyor çok gaz problemleri var bunun dışında başka bişey yok ama benim adetim geleceği zamanda zaten bunlar oluyordu...birde internetten okudum yazmıştım sizlerede şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kan 21 gün sonra idrar diyor benim daha yeni 15 gün geçti ilişnin üzerinden yani yumurtlama tarihimin ozamanlar kaldıysam netteki yazıya göre çıkmaması olası testlerde...zaten yumurtlama tarihinden önceki günlerde kalıysam çıkardı çünkü o ilişnin üzerinden çok geçti yani 25 gün var ozaman çıkardı..adetim geçsede yakın tarihte kaldıysan çıkmıyormuş ben biraz daha bekleme kararı aldım belkide adetim gelir o ara diye gelmezsede en uygun zaman test için 30 una karar verdim.. beklemek istiyorum

Canım hamişmisin inşallah birkaç gün içinde daha net anlaşılır ama ben şunu söylemek isterim. Ben şimdi bir aylık bir kız bebek annesiyim ve kızıma hamile kaldığımı senin gibi öğrenmiştim.Adetimden 4 gün geçmişti evde kendim test yaptım.Senin gibi .ikinci çizgi silik çıkmıştı.Ertesi gün hemen dr gittim kese görünmedi ama dr silikde çıksa hamilesindir demişti. Ulrasonda bakınca kese oluşmaya başlamış bir hafa sonra gel daha iyi belli olur demişti.Gerçektende bir hafta sonra kese görünmüştü.İnşaallah sende hamişsindir canım.
Rabbim isteyen herkeze anne olmayı nasip eder inşaallha.s.

yasemin sağolsın güzelm inş. öyledir ama cnm benm silik testimden 2-3 gün sonra yaptığım net bi şekilde negatifti işt bu umudumu kırdı ama adet olmayışım tuhaf tek düşündüren bu şuanda birde benm hafif hafif adet sancılarım olduğunda sıcak çok değilde normal sıcaklıkta ki duşla hemen sökülürdü bi kaç gece o şekil duş alır yatardım gelirdi onuda denedim 4 gün geçti zaten yok geçen ayda hafif sancılar vardı ilişki olmuştu ertesi günde günüydü ve geldii... bu aralar ilişkide olsa yine bi belirti yok lekeleme gibide yok...yinede bilemiyorum gelebilirde nasip kısmet...peki cnm silik çıkıp sonraki günler niye netleşme olacağı yere tam tamına negatif çıkmış olabilirkii:uhm:yeni diyemi acaba benm olabilir diye şüphelendiğim ilişki üzerinden 15 gün geçti bugün tam 15.gündü bu yüzdenmi testlerim hüsrannn :uhm:senağlama

kızlar adet oldum senağlamadün gece gelmiş bu sabah bi uyandım ağrıda yok anlamadım bi baktım 1-2 damla gelmiş şimdi şiddetli bi ağrıyla devam ediyor....iyiki beklemişim ya birde şunu anladım insan hissedebiliyor ne kadar belirtim olsada hiç ayaklarım dr gitmek istemediii itici bişy vardı sankiii gidemedim demek doğru hissetmişimsenağlamaama çok üzgünüm kızlarr ya bi yöntem bi öneriniz varmı kızlar hamiş kalabilmek için...benm umudum kalmadı sankiii :çok üzgünüm:yumurtlamam herşeyim normalmiş dr gitmiştim geçen ay bi problemimde önemli bişeyimde çok şükür yok gibi neden olmuyorr bu 4.denememdi yine hüsrann senağlama

asya bebek için daha 4 aydır deniyorsun hemen pes etmen için çok erken değilmi 1 yıl içinde olmazsa tedavisine bakarsınız benim 2,5 yıl sonra hamile kaldım sen daha 4.ayındasın ve olmayınca ümitsizleğe kapılıyorsun böyle stres yaparak adetinide düzensizleştiriyorsun benim adetlerim hep düzenliydi korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti ve senin gibi her ay testyapıyordum sanki çift çizgi görüyordum ama her seferinde adet oluyordum bence kafana takma sana tavsiyem budur canım umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

kızlar bi problemim yokmuş ama neden hamiş kalamıyorum anlamadım yaa okadar üzüldüm kiii zaten başka probemlerimde var bide bebiş olmuor herşey üstüste geldii bu ay şimdi düzenli adaçayına başladım birde vücut ısısı takibi yapıcam bakalım bu şekildede kalamazsam artık zaten korunmaya bile başlıycam buna karar verdim çünkü tam hazır hissediyorum kendimi istiyorum olmuyor.....Allahtan ümit kesilmez ama biraz daha çabalıycam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…