Gebeliğe Hazırlık Kizlar Test Yaptim 2.çizgi çok Siliktii ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Goguslerin acimasi siskinligi en belirgin ve benim hamislerde en cok gordugum hamilelik belirtisi. Ins. sende hamilesindir.

canlarım dayanamadım 2.testi bu sabah yaptım ama sonuç negatif senağlamaadetimde dün gelmesi gerekiyordu gelmedi bugünde ağrı şimdilik yok ama bilemem yani 1 gün geçti bile diyemem bugun geçince 1 gün olucak birde öteki testte silik çizgi olduğuna dahada inandım çünkü bu testte yoktu görücek olsam bu testtede görürdüm demek onda olduğu için görmüşüm ama bunda niye çıkmadı senağlamaçok erken mi yapıyorum testleri ben en iyisi kanda yaptırayım kafayı yiycem böylee senağlamasenağlamasenağlama

canlarım dayanamadım 2.testi bu sabah yaptım ama sonuç negatif senağlamaadetimde dün gelmesi gerekiyordu gelmedi bugünde ağrı şimdilik yok ama bilemem yani 1 gün geçti bile diyemem bugun geçince 1 gün olucak birde öteki testte silik çizgi olduğuna dahada inandım çünkü bu testte yoktu görücek olsam bu testtede görürdüm demek onda olduğu için görmüşüm ama bunda niye çıkmadı senağlamaçok erken mi yapıyorum testleri ben en iyisi kanda yaptırayım kafayı yiycem böylee senağlamasenağlamasenağlama

bende senin gibiyim arkadaşım....bende sabah yaptım ikinci çizgi belli belirsiz..iki gün önce yaptığımda sanki daha belirgindi...dün adet günümdü şimdilik bi tık yok hafiften bi ağrı oluyor ama arada bide hafiften baş dönmesi ama testlerde bişey çıkmıyor...artık ben h.içini bekliycem test için hele bi yarında geçsin bakalım...genelde pazar günü adet olurum çünkü...kısmet hayırlısı herşeyin...bazen sol bazen sağ kasığımda sancı giriyor ..acaba çok mu kendimi dinlemeye başladım diyom...neyse zamana bıraktım artık düşünmemeye çalışıcam....

Canım seni anlıyorum bende ilk bebişim için uğraşıyorum ama sabır güzelim başka çaresi yok bu işin gerçekten yok herşey YÜCE Allahın elinde ya düşünsene korunurken hamile kalan var unutalım arkadaşım yoksa kafayı yiycez ya kendimizi yırtsakta Allah ona birgün belirlemiştir o gün gelir merak etme sıkma canını hatta bu konuyu açma bile hiçbiyerde hayatı akışına bırak olucağı varsa olur ölüm yok ucunda arkadaşım.

cnm aslında hepimiz bu gerçekleri biliyoruz ama takıyoruz yinede elde değil...artık ben buna inandım gerçekten insanın elinde değil hiç takmıyorum diyen biri bile ufak bi bulantı,kasık ağrısı vs.olsa aklından geçer ama takar yada takmaz o başka bi konu benm burda açıklamamın amacı ilk yaptığım test silikti burda aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü eşimede söylememiştim varsa bile ilk ben emin olayım sonra süpriz yaparım diyordum elimde bu sabahta uyanıp adet gelmemiş olunca(çünkü benmde genelde gece gelir)elimdeki 2. testide yapmak istedim çıkmadı bu kez silik çizgide yoktu:çok üzgünüm:tabiki üzüldüm buda gayet doğal bişey ama tabiki herşeyi Allah biliyor..birde dün gece elimde bi kitap gibi bişey var kitabın içinde bebeğin göbek bağı var ya o var senelerce saklanmış ama kiminmiş hatırlamıyorum..böyle ilginç bi rüya ile uyandım...herşeyin hayırlısı varsada elbet bugün olmasa yarın yada sonraki günlerde elbet ben burdayım diycekk ama dileğim inş. vardır...ve Allah isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları...

Canım benim beni sakın yanlış anlama ben bu sözleri sana söylerken aynı zamanda kendimede söyleyerek böyle teselli veriyorum yoksa tabiki bizde en ufak bi ağrı hissedince bile acaba mı diyoruz inş. vardır temennim Allah isteyen herkese versin ama söylesene kendimizi üzmekten başka elden ne gelir biz zaten yavrumuz için elimizden geleni yapan anne adaylarıyız hadi şimdi üzülme nolur çünki bende korunmayı geçen ay bıraktım zannediyodumki hemen o ay olucak ama noldu adet oldum ve okadar üzüldümki ve kendi kendime he dedim demekki biz olucak deyince olmuyomuş herşey Allahın taktiri

Canım senin yaşadığını ben tam 3 defa yaşadım silikk çizgi maduru hemde 5 dk.çok çok silik olan çizgiler yanıltıyor.Canım en iyisi sabırla adetini beklemek test yapma daha inşallah bebeğin seninledir dualarımız seninle

bende bugün test yaptım kızlar ama biri silik ti ama ümidim kalmadı 4 senelik evliyim allah sana o çocuğu sağlık ve mutlu bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin

bende daha önceki hamileliğimde akşam evde test yaptım, silik çıktı. sabah poliklinikte yaptırdım. negatif çıktı. sonra kana bakalım dediler kanda pozitif çıktı. yani sen kanda baktır canım en iyisi o bence. sonuç ne olursa olsun üzülme. ben o zamanki bebişimi düşürdüm çünkü allahım herşeyin hayırlısını versin a.s.

bende daha önceki hamileliğimde akşam evde test yaptım, silik çıktı. sabah poliklinikte yaptırdım. negatif çıktı. sonra kana bakalım dediler kanda pozitif çıktı. yani sen kanda baktır canım en iyisi o bence. sonuç ne olursa olsun üzülme. ben o zamanki bebişimi düşürdüm çünkü allahım herşeyin hayırlısını versin a.s.

benim tek derdim ilk çocuğumun alınması sorunlar vardı mecburdum düşük tehlikesi vardı şimdi herkez ilk çocuğu kürtaj olanın çocuğu olmaz diyor canım çok sııkın allahıma hergün dua ediyorum allahım ilk önce olmayanlara sonra bana nasip et etki bizde o duyguyu tadalım rabbim sen büyüksün alanda verende sensinn şuan ağlıyorum ya buçok kötü bir duygu şimdi negatif çıktı ama benim göğüslerimde farklılık var hissediyorum ve bulantım varrr ne çıkar acabasenağlama

aşılama konusunda fikrim yok ama ilki kürtaj olanın çocuğu olmaz diye şeylere inanma a.s

cnm aslında hepimiz bu gerçekleri biliyoruz ama takıyoruz yinede elde değil...artık ben buna inandım gerçekten insanın elinde değil hiç takmıyorum diyen biri bile ufak bi bulantı,kasık ağrısı vs.olsa aklından geçer ama takar yada takmaz o başka bi konu benm burda açıklamamın amacı ilk yaptığım test silikti burda aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü eşimede söylememiştim varsa bile ilk ben emin olayım sonra süpriz yaparım diyordum elimde bu sabahta uyanıp adet gelmemiş olunca(çünkü benmde genelde gece gelir)elimdeki 2. testide yapmak istedim çıkmadı bu kez silik çizgide yoktu:çok üzgünüm:tabiki üzüldüm buda gayet doğal bişey ama tabiki herşeyi Allah biliyor..birde dün gece elimde bi kitap gibi bişey var kitabın içinde bebeğin göbek bağı var ya o var senelerce saklanmış ama kiminmiş hatırlamıyorum..böyle ilginç bi rüya ile uyandım...herşeyin hayırlısı varsada elbet bugün olmasa yarın yada sonraki günlerde elbet ben burdayım diycekk ama dileğim inş. vardır...ve Allah isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları...

asyacım allah gönlüne göre verir inşallah umarım hamişsindir rabbim olmayan herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle bebişleri kucaklasın tüm bayanlar inşallaha.s.

adetten ses seda yok bekliyorum canlarım :çok üzgünüm:daha önceki gittiğim dr uma tel ettim ona danıştım baştan test yaptığımı silik çıktığını 2 gün sonra tekrarladığımda negatif olduğunu söyledm oda adet öncesi yani adeti 3-4 gün geçmeden israr testlerini güvenilir bulmuyorum dedi bende kısmetse p.tesi kan testine gidicem..çünkü adetim gününü 5 aydır şaşmadı hem geçen ayda gebelik heyecanlarım vardı varmı diye tam gününde gelmişti dün gelmesi gereken gündü gelmedi bugünde yok eğer geçen aylara bakılırsa bu bile benm için gecikme anlamına geliyor çünkü ben polikistik over tedavimden sonra hiç şaşmadı 5 ay çok aşırı düzenliydi yinede bilemiyorum gelebilirde herşey kader kısmett kızlarr kasıklarımda ki ağrılarda aralıklı var öyle bi an oluyor gelicek sanıyorum ama bi bakıyorum 10-15 dk içinde bişy kalmamış göğüslerim zaten çok fena şişti...artık cevap kan testine kalmış :çok üzgünüm:

kızlar göğüslerim patlıycak gibi adetimde 2 gün geçti...bugün sol göğsümden su gibi bi sıvı geldi çok şiş ve acıyor ya öyle sıksam ne olur acaba dedim çok açık renk sıvı geldi ben hamile olmaktan çok pko tekrarlıyormu diye düşündüm :çok üzgünüm:çünkü ben pko geçirdiğimde hafif hafif beyazla kahverengi sıvı geliyordu sıkınca... ama bu çok şeffay yani renksizdi hem adetlerimde çok düzenliydi pko olsam bu olmazdı herhalde dimi :çok üzgünüm:adet gelmedi beyaz bi akıntım azar azar devam ediyor ama beklediğim adet günümden önceki test negatifti ondan bir önceki testimde 2.çizgi çok çok silikte olsa vardı sonraki testte koca bi NEGATİFFF:çok üzgünüm:eek:ff benm kan testi yaptırmam şart oldu kafayı yiycemmmkafamçokkarıştı

Canim gogsunden sivi gelmesi iyi birsey degil, prolaktin hormonuna baktir, o yuksek olabilir. Prolaktinin yuksek olmasi, hamile kalmaya engel oluyor. Gogusten sivi gelmesi prolaktinle ilgilidir diye dusunuyorum. Bir baktir muhakkak. Allah hayirlisini nasip etsin hakkinda canim.

cnm yoktu böyle bişey amaneden oldu anlamış değilim...diyorum ya vardı ama polikistik over olduğunu öğrenmiştim oda tedavi oldum kilo verdim normale döndü 5 aydır çok düzenli bi adet döndüm vardı bi anda neden olsun kiii ??????????off bide bumu çıkıcak başımaa senağlamasenağlamasenağlama

Canim belkide oyle degildir ama sen bir baktirirsin ne olur ne olmaz, birde goguslerini sikma sakin. Insallah hamilesindir hayirlisi ile...

Prolaktin hormonu yükselmesi ne gibi belirtiler yapar?

Hiperprolaktinemi sorunu olan bir kadında en sık görülen belirti memelerden kendiliğinden süt gelmesi (galaktore) ve özellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliğidir. Ancak hiperprolaktinemi ara kanamaları, sık adet görme, adet kanamasının azalması ve diğer tüm adet düzensizliklerine de neden olabilir. Adet düzensizliğinin en muhtemel nedeni adet döngüsünde yumurtlamanın olmamasıdır.

Yumurtlamanın olmaması kadında gebe kalamama sorunu ortaya çıkarabilir. Gebe kalamama nedeniyle başvuran kadınlarda yapılan araştırmalarda %5-10 oranında prolaktin hormonu yüksekliği saptanabilmektedir.

Prolaktin hormonu yüksekliği bir hipofiz adenomuna bağlı olduğunda yukarıdaki belirtilere ek olarak baş ağrıları ve görme bozuklukları ortaya çıkabilmektedir. Bu iki belirti hiperprolaktinemi sorunu olan kadınlarda oldukça ender görülür.

Tanı

Adet düzensizliği, gebe kalamama, göğüslerden emzirme dönemi dışında süt gelmesi şikayetlerinden herhangi biri veya birkaçı ile başvuran kadınlara doktorlar tarafından kanda prolaktin hormonu istenir.

cnm çok tşkler ama benm kendiliğinden gelmedi tabiki geldi diyorum ama oda 1 damla bi zor eder ben pko yaşadığımda kahverengi geliyordu sıkınca birde süt kıvamında geliyordu bu öyle değildi su gibi bişeydi ama tedirgin oldum tabi birde benim adetim 5 aydır ilk kez 2 gün geçti pko yenememiş olsam adetim düzene girmezdi diye düşünüyorum ayrıca kilo almakta sebep olabiliyormuş bu hastalığa ama ben 9 kg verdim dr un dediğinde 10 kg du ilk rahatsızlandığımda 64 kiloydum şimdi 55 kiloyum daha kilo vermeye başlar başlamaz okadar düzene girmiştiki adetim hatta geçen ayda gebelik beklerken tam gününde oldu benim zaten genelde 3 gün sürer geri kalan günler azar azar olurdu ve biterdi ayrıca hiç ara kanama diye bişey yaşamadım....yazdığın bilgiler için çok tşklerrr bakalım kan testim ne sonuç vericek :uhm:

Simdi arastirdim netten, prolaktin yuksekliginde sut kendinden geliyormus, sikinca degil, birde gelen sutmus, seninkisi ise renksiz sivi. Bunlar bunun prolaktin yuksekligi olmadigini gosteriyor.

Canim insallah hamilesindir ama sen bu sivi gelme olayini bir doktora sor.

X