kızlarr ilginç bişey oldu

benim sabit 30 günde bir oluyordu ama bende hamile kalamadım 30 gün aslında çok çok normal üstelik günü gününe olmasına rağmen kalamadım hamilelik gerçekten şans işi diye düşünüyorum artık ve bende şanssız :KK43:((

bu kadar ümidini yok etme arkadaşım.. zamanı vardır muhakkak.. sabret inşallah olur en kısa zamanda..
üstüne görme gibi bi durumdan şüphelendin galiba bi ara.. tekrar test yaptın mı?

Lütfen yardım .36yasındayım😔 .yaş ıtıbarıyle cok umudum yok .hassas olmayan 5liralık testlerden yaptım .10dk ıcınde hayalet bir çizgi gördüm ümitlenmelı miyim arkadaşlar?bat a 5gun var ?

Eklentiler

• 52622E90-262C-4FB4-A397-F2FE53BBDE57.jpeg
    52622E90-262C-4FB4-A397-F2FE53BBDE57.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 5AC4817C-E26D-460E-AB1D-ABF55D821827.jpeg
    5AC4817C-E26D-460E-AB1D-ABF55D821827.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 63
Lütfen yardım .36yasındayım😔 .yaş ıtıbarıyle cok umudum yok .hassas olmayan 5liralık testlerden yaptım .10dk ıcınde hayalet bir çizgi gördüm ümitlenmelı miyim arkadaşlar?bat a 5gun var ?
Var gibi duruyo canım hayırlı olsun 10 dakika içinde çıktıysa 90% var

Var gibi duruyo canım hayırlı olsun 10 dakika içinde çıktıysa 90% var
Hay allah razı olsun .ama o kadar belırsız ki buraya atmak için belki 100 tane fOto cektim ama bu kadar yakalayabildim.siz de görüyorsunuz dimi ?ben hayal görmüyorum yani🙈🥰🤰

Hay allah razı olsun .ama o kadar belırsız ki buraya atmak için belki 100 tane fOto cektim ama bu kadar yakalayabildim.siz de görüyorsunuz dimi ?ben hayal görmüyorum yani🙈🥰🤰
Görüyorum canım evet hayırlı uğurlu olsun in şa Allah hemen bi kan testi verirseniz daha da emin olursunuz 😊

Görüyorum canım evet hayırlı uğurlu olsun in şa Allah hemen bi kan testi verirseniz daha da emin olursunuz 😊
2gün önce yani bat a 7 varken küçük bi tıp merkezinde yaptırmıstm aslında beta 4ten küçük diye sonuç gelmıstı .ama ne kadar küçük belli degıl

2gün önce yani bat a 7 varken küçük bi tıp merkezinde yaptırmıstm aslında beta 4ten küçük diye sonuç gelmıstı .ama ne kadar küçük belli degıl
4ten küçükse büyük ihtimal gebelik var canım betan artmış ki idrar testine yansımış anladığım kadarıyla bata daha 5 gün var siz en en iyisi bat gününe kadar her gün birer tane sabah ilk idrarla test yapın koyulaşma olursa demek ki hamilesiniz

Hamilesiniz tebrik ederim
5 gun varmış daha bu kadar belirsiz olmasi normal
💕

X