Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim sabit 30 günde bir oluyordu ama bende hamile kalamadım 30 gün aslında çok çok normal üstelik günü gününe olmasına rağmen kalamadım hamilelik gerçekten şans işi diye düşünüyorum artık ve bende şanssız ((
bu kadar ümidini yok etme arkadaşım.. zamanı vardır muhakkak.. sabret inşallah olur en kısa zamanda.. üstüne görme gibi bi durumdan şüphelendin galiba bi ara.. tekrar test yaptın mı?
Lütfen yardım .36yasındayım .yaş ıtıbarıyle cok umudum yok .hassas olmayan 5liralık testlerden yaptım .10dk ıcınde hayalet bir çizgi gördüm ümitlenmelı miyim arkadaşlar?bat a 5gun var ?
Lütfen yardım .36yasındayım .yaş ıtıbarıyle cok umudum yok .hassas olmayan 5liralık testlerden yaptım .10dk ıcınde hayalet bir çizgi gördüm ümitlenmelı miyim arkadaşlar?bat a 5gun var ?
Hay allah razı olsun .ama o kadar belırsız ki buraya atmak için belki 100 tane fOto cektim ama bu kadar yakalayabildim.siz de görüyorsunuz dimi ?ben hayal görmüyorum yani
Hay allah razı olsun .ama o kadar belırsız ki buraya atmak için belki 100 tane fOto cektim ama bu kadar yakalayabildim.siz de görüyorsunuz dimi ?ben hayal görmüyorum yani
4ten küçükse büyük ihtimal gebelik var canım betan artmış ki idrar testine yansımış anladığım kadarıyla bata daha 5 gün var siz en en iyisi bat gününe kadar her gün birer tane sabah ilk idrarla test yapın koyulaşma olursa demek ki hamilesiniz