reglime 3 gün var ve çok silik 2. çizgi???

Kızlar selam bende cumartesi test yaptım tek çizgi ama 10 gündür inanılmaz bir akıntım var bide garip bir şekilde vucüdum şişmeye başladı hiç bir kıyafetim olmuyor gögüslerimde inanılmaz hassasiyetlik var sizce nedir okadar çok istiyorumki hamile olmayı reglime 3-4 gün var sizce nedir bunlar içinizde yaşayanlar muhakkak vardır

5 yıl önce yazdığım bu yazıları, heyecanımı okudum ve okadar duygulandım ki...

bilinmemezlikle ve telaş içinde buraya dökülmüştüm ilk...

ve şimdi dünya tatlısı bir oğlum var...

ilk hamileliğim, oğlumun bedenime ilk merhaba deyişi...ne büyük bir bekleyişti.
yorumlarıyla bana destek olan, yanımda olup bu anımı paylaşan hiç tanımadığım bu candan insanlara gerçekten çok tşk ederimmm....

Canim cok duygulandm ilk ve son mesajinda. Bnde su an ayni durumu yasiyorum adetime dort gun var ve testim cok silik... insallah bnde bebek haberimi alirim bir ka gun sonra 1 yildir cok istiyoruz. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin :)

Merhaba arkadaşlar konuyu açalı uzun zaman olmuş ama inşallah birileri vardır ben adetime 3gün varken belirtilerden dolayı test yaptım ama çok fazla silik çıktı sadece çizgi fotoğrafını koyucağın ama sonuçtan emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏 fotoğrafta çok dikkatli bakıldığında görünüyor normalde daha iyi görünüyor

Eklentiler

• 62F48AEA-8B97-487C-AA6B-13378D3BA428.jpeg
    62F48AEA-8B97-487C-AA6B-13378D3BA428.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 282
Merhabalar bende yeni üye oldum benimde adetıme uc gün kala yaptım ve ıkıncı cızgı silik çıktı. Acaba mı dedim sızce olabılır mıyım

Merhabalar, konuşmayı baştan sona okudum ve heyecan doluyum. bende aynı şekilde 3 gün kala test yaptım. yani bu gün ve test bu şekilde. Bilir kişiler, yorumunuz nedir ?
Ekran Resmi 2020-05-17 16.34.38.png

X