kızlarr ilginç bişey oldu

asya üstüne görmüş de olamaz mı arkadaşlar..

kızlar burdayım yeni gördüm yazılarınızı evet arkadaşında dediği gibi adet oldum 8 gün gecikmeden sonra yine test yaptım öyle çıkınca şaşırdım olsa net çıkardı artık silik testlere asla inanmıyorum bayağı ders aldım...dr a da gidemedim ya uymadı ama hamilelikte yok büyük ihtimal...zaten gitmemde gerek aslında çünkü bi sorunum varsa bunuda öğrenmek istiyorum

asyacım ne olur üzülme bak bende beklenen adet tarihimden önce regl oldum..
kafanı takma ümidini kaybetme..

bu arada karnımdaki gaz bel ve sırt ağrısı devam ediyor...üstüne görmekte bu kadar uzun sürermi kii adetim 5 gün falan sürdü...sadece biterken siyah geldi yoksa gelişi normaldi aslında

bu arada karnımdaki gaz bel ve sırt ağrısı devam ediyor...üstüne görmekte bu kadar uzun sürermi kii adetim 5 gün falan sürdü...sadece biterken siyah geldi yoksa gelişi normaldi aslında

adetin bitti mi asyacım...
üstüne görme ile ilgili pek bir bigim yok açıkçası..
senin adetin kaç gün sürüyor??
valla hamilelerden %20si üst görme oluyor
o %20lik kişiden biri sende olabilirsin
ama internetten bir araştır istersen...

merhaba kızlar benim de bi sorunum var, umarım bana yardımcı olabilecek birileri hala forumdadır ...
çünkü kafam karıştı, bu ay adetim ilk defa 4 gün gecikti adet oldum ama ilk gün çok yoğun geldi bugünse 2. günüm ve SİYAH geldi şimdi de hala çok az ve siyaha devam yumurtalıklarıma baktırmıştım bebiş istediğimiz için ve temizdi, bu konuda bi fikri olan var mı ??
bi de şunu da belirteyim kasıklarımda sancım hala var ara sıra... NEDİR BU ? başına böle bişey gelen arkadaş var mı aranızda valla biri beni aydınlatsa çok memnun olucam !!!

merhaba kızlar benim de bi sorunum var, umarım bana yardımcı olabilecek birileri hala forumdadır ...
çünkü kafam karıştı, bu ay adetim ilk defa 4 gün gecikti adet oldum ama ilk gün çok yoğun geldi bugünse 2. günüm ve SİYAH geldi şimdi de hala çok az ve siyaha devam yumurtalıklarıma baktırmıştım bebiş istediğimiz için ve temizdi, bu konuda bi fikri olan var mı ??
bi de şunu da belirteyim kasıklarımda sancım hala var ara sıra... NEDİR BU ? başına böle bişey gelen arkadaş var mı aranızda valla biri beni aydınlatsa çok memnun olucam !!!

canım benim..
benim de geçen ay ilk defa 6 gün gecikti bende hamilelikten şüphelendim ama değilmiş
kan testinde öğrendim.
ilk olarak benim gibi üzülmemek için kafana hamileleliği takma
ikincisi adetinin kesilmesi ağrı kesici aldıysan ondan olabilir canım
siyah gelmesi ii mi değil mi bilemeyeceğim...
bu arada yumurtalıklarının temiz olması iiibu sayede yumurtalıklarından
şüphelenme riskini azaltır..
üstüne görme olabilir
ama ennn kesin sonuç
yarın acil bir kan tsti yaptırman canım:))yerimsenibenyerimseniben

diyosun... guldecim...
kan testi kesin sonuç doğru... nerde yaptırabilirm peki sağlık ocağında yapıyolar mı ?? bi de tabi yarın cuma aynı gün içinde sonuç almam için nerde yaptırmalıyım sence ?? teşeküürler ilgilendiğin içina.s

önemli değil canım tabi ilgileneceğim
bu arada sağlık ocağında idrar testi yaparlar kan tahlili
yapmıyorlar bildiğim kadarıyla..
Sen devlet hastanesine git canım bence..ok??

Kan tahlili sonucunu bazen 6-8 saatte bazen de ertasi gün veriyorlar canım
bu arada yarın sabah aç karnına yaptırman gerekiyor...
Ki daha net sonuç alasın gece 12den sonra sakın birşey yeme
sabahta birşey yemeden git oldu mu??

slm arkadaşlar sağlık ocağı idrar yapıyor özel poliklinikler kan testini yapıyorlar
bende yarın yaptıracağım 8 gün geçti

nasya belırtılerın nasıl ıc camasırıma bakmaktan gına geldı adetmıyım dıe bı anlatabılrmsın?

teşekkürler cevaplar için ben yarın okula gitmiyim bari hastaneye gideyim bi an önce soru işaretleri gitsin kafamdan hayırlısı olsunn hepimiz için..
iyi geceler herkese

nasya belırtılerın nasıl ıc camasırıma bakmaktan gına geldı adetmıyım dıe bı anlatabılrmsın?

canım bu arada birşey söylemek istiyorum bende tokatlıyım.
benim 8 gün geçti 4 aydır düzenliydi

bel ağrıları
kasıkta kramp ve ağrı (sadece solumda çok var)
göğüs uçlarım çok hassas üzerinde ince damarlar belirgin
karnım şiş resmen hamileymişim gibi duruyor
dişlerim fırçalrken kanıyor
iştahım çok açıldı
zaman zaman da mide bulantısı oluyor

Prettyteacher ayrın sonuçları bize söyle oldu mu

X