kızlarr ilginç bişey oldu

bendede suan bel agrısı saglı sollu kasığa kramp ve agrılar gecıcı ama.bas agrısı uykuya megıllık halsızlık.bıde cıkolata severdım delı olurdum tatlıya ama sımdı yok aramıom bıle.akıntım var ıdrara sık cıkıom cokcok az mıde bulantısı mıdemde eksıyo yanı cok belıtı bende 5 gun gectı

bendede suan bel agrısı saglı sollu kasığa kramp ve agrılar gecıcı ama.bas agrısı uykuya megıllık halsızlık.bıde cıkolata severdım delı olurdum tatlıya ama sımdı yok aramıom bıle.akıntım var ıdrara sık cıkıom cokcok az mıde bulantısı mıdemde eksıyo yanı cok belıtı bende 5 gun gectı

bendede var akıntı beyaz bazende sarı halsizlikte var
umarım hamilesindir bende yarın yaptıracağım kan testi
ben birkaç gün önce idrar testi yaptım ama negatifit çok küçükse hemen çıkmazmış

o guruldamalar bende 1-2 hafta önce vardı
yemek yiyiyorum tıka basa yine gurulduyordu bunlar olurmuş hamilelikte ama tabiki ümitlenmemek gerek

evet ole ama 15 gunu gecerse hamılelık cıkar.of ya suphe ınsanı ne kotu edıoyr dımı?

aynen canım çok sıkılıyor bazen
yarın benim 9.gün olcak kanda çıkar kesin poliklikte yaptıracağım sonucu aynı gün veriyorlar

hayatım benimde ilk öyle olmuştu ben kan testi yaptırmıştım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim sende yap kan testi kesin çözüm inşallah hamilesindir hayatım...

inş. kızlar tşkler BERAY60 cnm ben 9 aydır uğraşıyorum olmadı.... bakalım artık p.tesine kaldı.BİRSU cnm aynı oldu derken nasıl yani tam olarak ne yaşadn?? peki ben hamile olsam idrar testinde koyu iki çizgi olmazmıydıı ??????

canım bazen bazı kişilerde geç döllenme olabiliyor o yüzden hamilelikten şüpheleniyorsan hemen kan tahlili yaptır

Ben adetim geçiktikten 1 hafta sonra kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı arkadaşlar..Ama hamileleik belirtileri vardı , 1 hafta sonra tekrar yaptırdığımda pozitif çıktı.Geç yumurtlama olduğu içina.s

canım ağrılarım var gibi diyosun adetten olmaya bilirde kasıklarda batma hisside hamilelik belirtisi olabilir eger teste kırmızılık belli olmaya başladıysa 3 saat bekle iyice belli oluyor aklınızda bulunsun test yaptıktan sonra hemen atmayın en azından 1 gün beklesin negatif sonuçlar pozitif dahi çıkıyor inşallah hamilesindir.

adetimi 7 gün geçmişti arkadaşlarımın ısrarıyla test yaptık gölge gibiydi hatta biz göz yanılması filan dedik negatif sonuç çıktı derken 2 saat sonra testteki o gölge pembeleşmeye başladı hemen kan tahlili yaptırdım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.....

kızlar haklısınız geç döllenme mantıklı öyleyse çıkmazdı hemen ama ben diyorum ki benm adetim 8 gün gecikerek geldi ve 5 gün sürdü gelişi normaldi kırmızı renkte sadece biterken siyah oldu son damlalar... bende bunu normal buldum fakat adetim bitince son kez bikere daha test yapayım dedim çok çok silik çizgi vardı.. ben adetime 1 gün kala yaptığımda test silikti yani düşünürsek silik testimden sonra yani nerdeyse o testin üzerinden 2 hafta geçti adetin bitimindeki testinde öyle silik ama çok silikti kızlar ışıkta görüyordm oda belli belirsiz testi 2 saat falan beklettim bişey değişmedi..bence o testin artık varsa net olması lazımdı hemde çok net kaldıysam bile yumurtlamamın üzerinden nerdeyse 25 gün geçti kalmışsam bile okadar süre geçmiş testler bile döllenmeden 7 gün sonra diyor...off bilmiyorum ama gidicem dr a p.testi artık durum uymadı gidemedm :KK43:(

selam herkese, bugün kan testi yaptırdım sonuç 2.0 yani negatif :KK43:( doktor düşük yapmış olabilirsin dedi,
ve ilginç bişey söledi benim adet döngüm 34 gün, bu çok uzun bi süre hamile kalmana engel olabilir dedi önce onu düşürmemiz gerek dedi bi hap verdi 16. gün başlıcakmışım ve 10 gün kullananacakmışım bunu üç ay deneyelim dedi ama daha önce 34 günün hamile kalamaya engel olduğunu duymamıştım aranızda bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ???

X