- 27 Haziran 2009
- 409
- 17
- 42
Testi erken yaptıgın için silik çıkmıştırr.Adet gününde yaparsan gebelik varsa:)büyük ihtimal insalh vardır koyu çıkarrr
inşallah şimdi sabırsızlıkla adet günümün gelmesini beklicem
umarım vardır minişimopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi erken yaptıgın için silik çıkmıştırr.Adet gününde yaparsan gebelik varsa:)büyük ihtimal insalh vardır koyu çıkarrr
inşallah şimdi sabırsızlıkla adet günümün gelmesini beklicem
umarım vardır minişimopuyorumnanaktan
tebrikler! bende de öyle olmuştu ! =)
ahhh ahhh gelmiyoki o adet gün öldürüyo insanıopuyorumnanaktan
evet canım zaten bekliyemedim çatladım resmen 3 gün önceden yaptım.sositososito
ama şu an sanki biraz daha rahat gibiyim.
en azından umudum var.
allahım umutlarımı boşa çıkarmaz inşallah:Saruboceq:
canım benimde adet günüm23 bende çatladım doktora gittim. insan sabredemiyor. daha 4 gün var benim adet günüme ama bi tetrslik olmazsa olmıycam bakalım işllah darısı senin başıanopuyorumnanaktan
kızlar adetime 6 gün kala kasık agrılarım ve gögüslerim şişmeye başladı.
4 gün kala da eczaneden test aldım belki bayramda yakın eczane bulamam diye ama dayanamadım bu sabah yani 3 gün kala yaptım ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüm.
hamile olma ihtimalim nedir sizce???
1 haftadır agzımda dayanılmaz kuruluk var su iç iç doyamıyorum
dün öglen 1.5 ta bi yattım ta 4 e kadar uyumuşum akşam da 11 de uyudum.(ama yine de kendimi çok kaptırmak istemiyorum 1 gün öncesinden iftara misafirim vardı belki de yorulmuşumdur diyorum!)
çok heyecan yaptım.
ne düşünüyorsunuz?????sengözlerimebaksanab
Gözün aydın canım inşallah vardır bebişin içinde :Saruboceq:
Bence de ikinci çizgiyi gördüğüne göre büyük olasılıkla vardır :CüvCüv:
Allah sağlıkla kavuştursun canım inş :1hug:
Ben de regl oldum önümüzdeki aya umudum artık
Bize de dua et olur mu :kedi:
bence hamilesin canim aynisi bendede cikmisti silik cizgi
inş hamilesindir canım.bende ikinci çizgiyi gördüm silik bile deildi çok netti ama malesef kanda baktırdım negatf çıktıinş sende vardır
inşallah canım
sen nezaman gördün o silik çizgiyi arkadaşım??
benim gibi adet gününden önce mi acaba?
CADIARZUCADIARZU
kızlar adetime 6 gün kala kasık agrılarım ve gögüslerim şişmeye başladı.
4 gün kala da eczaneden test aldım belki bayramda yakın eczane bulamam diye ama dayanamadım bu sabah yani 3 gün kala yaptım ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüm.
hamile olma ihtimalim nedir sizce???
1 haftadır agzımda dayanılmaz kuruluk var su iç iç doyamıyorum
dün öglen 1.5 ta bi yattım ta 4 e kadar uyumuşum akşam da 11 de uyudum.(ama yine de kendimi çok kaptırmak istemiyorum 1 gün öncesinden iftara misafirim vardı belki de yorulmuşumdur diyorum!)
çok heyecan yaptım.
ne düşünüyorsunuz?????sengözlerimebaksanab
canım aynısı bendede olmuştu.Erken olduğu için silik çıkıyor.1 hafta sonra görecekin koyu çıkacak.Bence kesin hamilesin.Tebrik ediyorum şimdiden..opuyorumnanaktan
kızlar çamaşırımda şimdi gördüm kahverengi lekelenme olmuş.
ama kanama falan yok.
ne şimdi bu
çok telaşlandım fikri olan var mı???????????????
sakın yokrukma dinlen ya yerleşme lekesidir ki işallah. yada düşük tehlikesi vardır canım dikkat et. ayaklarını yükseğe koy dinnen.