Gebeliğe Hazırlık Kizlar Test Yaptim 2.çizgi çok Siliktii ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
546
5
kızlar bu sabah test yaptım 2 tane test almıştım günüm geçerse yapıcaktım amaa bugun adetime tam 2 gün kaldı dayanamadım bi tanesini yaptım ilk çizgi hemen belirdi onla birlikte hemen hemen 4-5 dk arayla 2.çizgi gibi bişy oluştu beni yanılıyom bilmiyorum ışığa tuttum iyice belirgin gibiydi karşıdan bakıyorum yok gibi ama iyice baktım bi çizgi var açık pembe bile denilemez ama vardı...adetim geçerse tekrar yapıcam NOT:kızlar bu arada''ufacık bi fikir lütfen''konulu yazımdada yazdım ama cvp yazılmayınca ayrı başlık açtım:1rolleyes:

canım hayırlısı günün geçsin tekrar yaparsın testi en doğru sonucu alırsın böylelikle işallah hamişsindira.s.

tşkler inş. cnm yaa hatta o anda yanılıyormuyum diye tekrar tekrar baktım vardı hele ışığa tutunca daha netti...ama diyorum yaa bu durumda test şüpheli oluyor bilemiyorum eşimede söylemiycem olurda değilimdir daha çok üzülmeyim :çok üzgünüm:

canım bence hamılesın...ama bır kanda baktırıver..daha emın olursun...hayırlı olsun şimdiden..

canım bencede sen hamişsin cünkü bende öğle adetime 2-3 gün kala yapmıştım cok silikbi çizgi çıkmıştı ve şu an hamileyim canımm.

evt cnm kanda test daha güvenilir ama adetede 2 gün kaldı dediğim gibi bakalım ne geçicekmi geçen ay da böyle bekledim tam gününde adetim geldii.....ama geçen ayda silik çizgi yoktu bilemiyorum biraz bekleyip kanda yaptırırım belki yine adet gelir :çok üzgünüm:

Cnm Hamilesin Kesinlikle Tebrşkler Allah Tamamni Erdirsin Benimde öyle Olmuştu

slm arkadaşım ben tanıdık bir laboranta sordum kan testi adetten bir gün ewel doğru sonuç veriyor hiç uğraşma idrar testi ile seni üzmek istemem ama her ay yapıyorum görmek istersen ikinciyide görüyorsun yani zaten orda öyle çok açık renkli sanki bir bant var ıslanınca ortaya çıkıyor onuda görmüşsündür benim gibi ama inş değildir sen fikir istemişsin söyledin sakın kızma çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta hastalanıp acaba yinede varmıdır diyorum ama malesef umarın seninki gerçekten bebektir canım bence kan testi yaptır inş vardır kızma ne olur yine diyorum inş bebeğin geliyodur hadi hayırlısı olsun

canım benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı şimdi yine hamileyim iki hamileliğimde 2. çizgi belli belirsizdi bence hamilesin ama emin olmak için kan testi yaptır hatta hiç bekleme hemen bugün yaptır.dilerim hamilesindir ve sağsalim bebişine kavuşursun.

bence de kesin hamilesin hayatta çıkmaz o çizgi yoksa ben de tam 2 gün kala bakmıştım çook açıktı rengi bile yoktu yarın bidaha yap bak renk çok az daha belirginleşicek ve daha çabuk oluşucak zaten yarın da tesadüfen çıkması imkansız

canım benim büyük ihtimalle hamilesin benimde mayıs 2 de adet olmam gerekiyordu 2 gün kala test yaptım sabah silik çıktı çok hafif belliydi eşime bile söylemedim sonra işe geldim 10 gibi bir daha yaptım yine silik ertesi gün kan tesit ile 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bence sende hemen 2.test ile sağlamasını yap yine silik çıkarsa kan testi yaptır.ben şimdi 6 hafta 5 günlük hamileyim.allah seninle birlikte isteyen herkeze versin canım.sevgiler...

canım benim de öyle olmuştu şimdi 6 aylık hamileyim.Bence de hamilesin ama bikaç gün sonra dr a gitmeni tavsiye ederim her ihtimale karşı,hayırlısı olsun.

Bence kan testi yaptırmadan sakın kendini kaptırma.Bende bu ay iki tane testte çift çizgi gördüm ama kanda çıkmadı.Nadirende olsa böyle şeyler olabiliyor tabi temennim hamile olman.İnşallah hamişsindir.

bencedetatlım kan tahlili yaptır hemen ümitlenme bendede olurdu çift çizgi görürdüm ama hamile olmazdım

seni ümitlendirmek istemem ama bendede öyle olmuştu şimdi 2.5 aylık bebeğim var doğurdum da büyüdü bile yani hayırlısı olsun inş

canım adetin gecikirse tekrar yap daha kesin sonuç oluyor.benim adetim 5 gün gecikmişti yine idrar testindeki 2.çizgi belli belirsizdi kan testi yaptırdım pozitif çıktı.inş hamilesindir canım.

Canım inşallah hamişsindir. ama bence tam olarak emin olmadan önce gününün geçmesini bekle. Aynısı bana da oldu o yüzden diyorum. Sonra çok üzülmüştüm ben çünkü.
Ya da sabah ilk idrarınla yaparsan eğer varsa rengi dah akoyu olur.
Hadi bakalım habersiz bırakma...

tşkler kızlar fikirleriniz için benm şuanda bile idrarım koyu ama bilemiyorum iştee :uhm:belirtilerim göğüslerim şiş ve çok acıyor çok nadir denilecek kadar kasıklarımda ağrı var oda adettendir diyorum hayal kırıklığı olmasın diye bebiştendir diye düşünemiyorum :çok üzgünüm:birde bu aralar işhaım çok açık mesela sabah hiç canım istemiyor bulantı gibi bişey olmadı ama sabahları zordan yiyorum öğlenden sonra aşırı iştahım açık oluyor..birde ben başka bi konu açıp yazmıştım beyaz akıntım çoktu akıntıyla karışık kahverengi bi sıvı vardı bunu resmen gördüm bu bi kere oldu bi daha olmadı ve ben yine bebiştir diyemedim:çok üzgünüm:ayrıca kızlar testin ıslanınca olan o bant kısmını biliyorum yanıltıcı bişey o durum biliyorum amaa bu öyle değildi sanki belki 15 dk ona baktım emin olayım diye görmek istediğim içinmi gördüm bilmiyorum ama çok çok silikte olsa vardı bi çizgi hele ışığa tutunca daha belirgindi düz tutunca pek görünmüyordu ışığa tuttuğumda resmen vardı o şekilde yanii hayırlısı arkadaşlar inş. dediğiniz gibi vardır ama ben kesinleşene kadar yok diycemm :çok üzgünüm::1no2:

tuğba güzelim ben yanlış okumuşum özür dilerm sen çizgin koyu olur demişin ben idrarımı koyu olarak kastediyon sandım pardon hem bunuda söylemiş oldum evt idrarım biraz koyu gibi kızlar bu aradaa sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…