- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
canlarım dayanamadım 2.testi bu sabah yaptım ama sonuç negatif senağlamaadetimde dün gelmesi gerekiyordu gelmedi bugünde ağrı şimdilik yok ama bilemem yani 1 gün geçti bile diyemem bugun geçince 1 gün olucak birde öteki testte silik çizgi olduğuna dahada inandım çünkü bu testte yoktu görücek olsam bu testtede görürdüm demek onda olduğu için görmüşüm ama bunda niye çıkmadı senağlamaçok erken mi yapıyorum testleri ben en iyisi kanda yaptırayım kafayı yiycem böylee senağlamasenağlamasenağlama
canlarım dayanamadım 2.testi bu sabah yaptım ama sonuç negatif senağlamaadetimde dün gelmesi gerekiyordu gelmedi bugünde ağrı şimdilik yok ama bilemem yani 1 gün geçti bile diyemem bugun geçince 1 gün olucak birde öteki testte silik çizgi olduğuna dahada inandım çünkü bu testte yoktu görücek olsam bu testtede görürdüm demek onda olduğu için görmüşüm ama bunda niye çıkmadı senağlamaçok erken mi yapıyorum testleri ben en iyisi kanda yaptırayım kafayı yiycem böylee senağlamasenağlamasenağlama
bende daha önceki hamileliğimde akşam evde test yaptım, silik çıktı. sabah poliklinikte yaptırdım. negatif çıktı. sonra kana bakalım dediler kanda pozitif çıktı. yani sen kanda baktır canım en iyisi o bence. sonuç ne olursa olsun üzülme. ben o zamanki bebişimi düşürdüm çünkü allahım herşeyin hayırlısını versin a.s.
cnm aslında hepimiz bu gerçekleri biliyoruz ama takıyoruz yinede elde değil...artık ben buna inandım gerçekten insanın elinde değil hiç takmıyorum diyen biri bile ufak bi bulantı,kasık ağrısı vs.olsa aklından geçer ama takar yada takmaz o başka bi konu benm burda açıklamamın amacı ilk yaptığım test silikti burda aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü eşimede söylememiştim varsa bile ilk ben emin olayım sonra süpriz yaparım diyordum elimde bu sabahta uyanıp adet gelmemiş olunca(çünkü benmde genelde gece gelir)elimdeki 2. testide yapmak istedim çıkmadı bu kez silik çizgide yoktu:çok üzgünüm:tabiki üzüldüm buda gayet doğal bişey ama tabiki herşeyi Allah biliyor..birde dün gece elimde bi kitap gibi bişey var kitabın içinde bebeğin göbek bağı var ya o var senelerce saklanmış ama kiminmiş hatırlamıyorum..böyle ilginç bi rüya ile uyandım...herşeyin hayırlısı varsada elbet bugün olmasa yarın yada sonraki günlerde elbet ben burdayım diycekk ama dileğim inş. vardır...ve Allah isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları...