- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
evet canım istatistik formülleri kitapçık sonunda veriliyorKızlar, sınavda istatistik grafik ve formulleri kitapcık sonunda veriliyordu dimi? Yanlış mı hatırlamaktayım.
selam türk dili ve edebiyatı okuyanlara acil bir sorum bu hafta sonu sınavda2. sınıf hangi ünitelerden sorumlu olduğumuzu bilen varmı. gerçi artık çok geç ama 13.yüzyıllar türk edebiyatında 7 ünite var ben 3üne çalıştım. birde inkılap tarihinden 15 ünitede 8ine çalıştım. zaman çok kısaydı çok iyi çalıştığım söylenemez.diğer derslerinde tam yarısına çalıştım. doğrumu acaba?
evet canım istatistik formülleri kitapçık sonunda veriliyor
bende bu yıl kayıt oldum.dgs ile işletme 3. sınıfım.hazırlık kitapları ve 3. sınıf kitaplarıyla birlikte 10 tane dersim var.çalışmaya başladım ama çok verimli değil.ders kitapları ağır geliyor biraz.acaba sizlerde aöf bürosundan verilen kitaplarla mı çalışıyosunuz yada murat yayınları gibi farklı yayınlardan mı hazırlanıyorsunuz sınava
bugün sınava giren vardır sanırım kızlar nasıl geçti sınav
selam canım sen sosyoloji 1 sınıfsın değil mi?
bende 3.sınıfım bugün ben de girdim sınava fazla çalışamdım zaten orta halli geçti benimki
seninki nasıl geçti
vizeler bitti ama bende bittim çok stresliydim acaba sorular ve cavaplar yayınlanırmı?
bide sonuçları ne zmn açıklarlar acaba :18:
piolin sen benim çalıştığım üniteyi sıfırla istersen benim vizeler bugün bitti
bundan sonra finallere çalışacağım o da ocak ayında
yani benim yine 28 ünitem var çalıştığım zaman sana ne kadar çalıştığımı yazarım o zaman yazarsın olmaz mı?
çünkü başka türlü çalışma isteği geliyor geçen sene tabloya bakarak çalışıyordum iyi oluyordu yani
Nisanda sınavım var ben daha hiç çalışmadımmmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?