Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf kızlar ya, bu Tarih beni cok sıktı. Daha 5. ünitemi bile bitiremedim. Hem üniteler fazla hemde konular. Offf.![]()
canım başladık bile çalışmaya yavaştan sende katıl aramızaKızlar nisandaki sınavlara cidden baslıyormusunuz çalışmaya.. Ben şubatta falan başlarım diyordum![]()
![]()
piolincim bende bugün final sınavı için kaç ünitem oldugunu belirleyip sana bildirirm benide yazarmısın çalışma grubuna?
kızlar bişey sormak istiyorum ben şimdi ankarada büroya kayıtlıyım sınava burda girdim. şubatta kredili bölümler kayıt yenileyecek ve ben bu tarihlerde izmirde olcam, acaba harç parasını izmirde bankaya yatırsam sorun olurmu?
canım bizler de yeni başlıyoruz çalışmaya sen de katıl istersen![]()
merhaba...ben geçen yıl ygs.ye girdim kazanamadım bu yıl tekrar hazırlanıyorum... okul öncesi öğretmenliğini istiyorum...bir de bu yıl kazanırsam inşallah seneye tekrar sınava girip açıköğretimden de bir bölüm okumayı istiyorum... sizce ikisini birlikte yürütebilir miyim ?????????????????????????? :/
Canım sen yine iyisin,ben daha kitabın yüzünü açıp bakmadım
Nasıl yapıcam bilmiyorum ,hem iş hem okul ,ama bu sene bu 5 dersi vermeliyim ve yüksek notlarda almalıyım..
allah yardımcımız olsun
Sen çalışıyor musun?
Amin canım hepimize Allah yardımcı olsun.
Bende çalışıyorum aöfde 5. senem calıştığım için ikisini birlikte yürütemedim ama bu sefer cok azimliyim. İnsallah bitiricem bu sene..Sen ne bölüm okuyorsun canım
Amin canım,
Umarım bu azimle bitirirsin..
Kamu yönetimi bölümünü okuyorum canım.
merhaba canım,umarım istediğin bölümü kazanırsın,kendine güveniyorsan oku tabiki,ama zaten okul öncesi öğr.4 yıllık.yani yine de sen bilirsin.
İnsallah canım, kac senelik senin?
amin teşekkür ederim :) inşallah herkes istediği bölümü ve yeri kazanır :)haklısınız okul öncesi 4 yıllık ama
ben gene de seneye farklı bir bölümde de okuyayım die düşündüm çünkü;
elimde 2 farklı seçeneğim olur ve birinde iş bulamazsam diğerinde bulurum die düşündüm... tabii bu benim fikrim ama bakalım kazandığım bölüm beni zorlarsa mezun olduktan sonra da yapabilirim böyle bişey... hepimizin hakkımızda hayırlısı :)
kızlar bu kredili sistemde not hesaplama nasıl oluyor acaba mesela 30 soruluk bir sınavda 25 doğru yapmışsak kaç puan almış oluyoruz ben anlayamadım. hani her dersin kredisi var ya bu neyi etkileyecek
bu arada 5 dk sonra iktisat çalışcam bugnde 1 ünite bitirmeyi planlıyorum
selam canım ben de duyduklarımı söyleyeyim sana
çan eğrisi uygulaması olacakmış bizde yani sınıfın genel ortalaması kaçsa ona göre geçiyormuşuz
25 le de geçiliyormuş ama 60 la da kalınıyormuş böyle bir sistemmiş :26: