- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
piolincim
3 ünite bitirdim hafta sonu sınavım var ve en fazla 2-3 ünite daha bitirebilirim
ben kalacağım galiba bu derslerden ya:18::18::18:
bu yeni sistemi bilmiyorum ama hepsini vereceğim diye hepsini bitirmek adına çalışma tatlım,iyice birkaç dersine yönel en iyisi,birde olumlu düşünmeyi elden bırakma o0lur mu,ne kadar olumlu düşünürsen o kadar güzel şeyler olur,güzüel geçer sınavın canım.bu gerçekten psikolojiyede bağlı,ben kalıcam dersen inan çalışmak bile istemeyip,o psikolojisyle gidip kalırsında ,o yüzden hep pozitif düşün başarılar bu arada canum
sağol canm teşekkür ederim verdiğin güzel tavsiyelerin için
aklımın aldığı konulara daha öncelik veriyorum,2-3 dersi seneye bıraksam da olur diyorum bazen
ama bazen ne olur ne olmaz belki şu soru çıkar bu soru çıkar diye çalışayım diyorum
artık ben çalışayım da son güne kadar gerisini ALLAH'a bırakacağım
bu arada yeni kullanıcı adın hayırlı olsun tatlıkıs
yazıları takip ediyorum da unuttum yazmayı
dün unutmusum.açıköğretimden gelen kağıtmı mektup mu ne desem bilemedim.2. sayfadaki önemli açıklamalar kısmını özellikle okuyunuz
Canım teşekkür ederim, bana daha kitapcık gelmedi. Bilgilendirmen için sağol.
Aöf büroyu arıyorum hep mesgul calıyor, size de bir sorayım. Ben kaydımı gecen sene dondurdum ama bi işlem yapmadım, sadece harcımı yatırmadım. Bu durumda kendiliğine donuyor değil mi? Simdi harc yatırdığımda yenilenecek. Bide benim öğrenci kartımın arkasında bandrol yapıştırmak için yer kalmadı 4 alan vardı 4senedr aöf kayıtlıydım. Simdi ne olacak yeni kart mı cıkaracağım? Bilen varmı?
bende konyadan aradıgımda hep meşgul hiç ulaşamamısımdır.geçen yıl harç borcun yoksa yatırmadıgın taktirde donuyormus canım.eşimin kardeşi bu yıl öyle yaptı.bandrolu bilmiyorum canım malesef :44:
canım o kadar aradım aradım şansıma cok samimi bi bayanla görüştüm.. Bütün sorduklarımı hiç aceleci davranmadan tane tane yanıtladı sağolsun. Genelde gıcık tiplere rastlamışımdır. Kaydım harc yatırdığımda yenilenecekmiş.. 240 lira. Ben 8 dersim var sanıyordum meğersem 7 miş.. Banka uygulamalarından gecmişim ondan önceki sene ( cok sorumsuzum dimi)
Şifre konusunu da öğrendim harc yatırdıktan sonra hem bandrol yapıştırmak için hem de şifre almak için büroya gidilecekmiş ordan veriyorlarmış şifreyi.
kızlar bu aöf sitesinden sınav yeri için adres değişkliği nasıl yapılır,çok uzak yerlere yazıyorlar.değiştirmek isterim.
hadi hayırlısı olsun canımbu yıl daha güzel geçecek inşallah
İnşallah canım da ben 2 gündür kitap yüzü acmadım offffffffCok yoğundu işler.
Kızlar ben bir desimi vermişim meğersem onu da düşebiliriz..
Toplam ünitem 49
çalışılan hala 18
canım bence de sen elinden geleni yap kalırsa da kalsın bu kadar stres yapma seneye güz döneminde halledersinpiolincim
3 ünite bitirdim hafta sonu sınavım var ve en fazla 2-3 ünite daha bitirebilirim
ben kalacağım galiba bu derslerden ya:18::18::18:
canım aöf büro web yaz google a. oradan girebiliyorsun tc no ve şifrenle.orada girince sağ tarafta adres değişikliği linki varkızlar bu aöf sitesinden sınav yeri için adres değişkliği nasıl yapılır,çok uzak yerlere yazıyorlar.değiştirmek isterim.
İnşallah canım da ben 2 gündür kitap yüzü acmadım offffffffCok yoğundu işler.
Kızlar ben bir desimi vermişim meğersem onu da düşebiliriz..
Toplam ünitem 49
çalışılan hala 18
Bu yeni sistem daha mı iyi oldu sanki kızlar,kredili felan ben hiç anlamıyorum 15 kredi ile 4 sınıfa geçilecekmiş,ben anamıyorum bundan bişe nasıl oluyor,
bu arada ing.öğretmenliği normal bizim gibi açıköğretimde okunuyolurmu yoksa eskişehirde mi okunacak kızlar?
canım sen zaten krediliye önümüzdeki sene geçiceksin işte toplam bir dönemde 30 kredilik ders alınıyor 15 kredide üstten alabiliyosun üst sınıftan öle bişi bende tam anlamıyla bilmiyorum yeni olduğu içnIngilizce öğretmenliğinin iki yılı uzaktan iki yılı yüzyüze diye biliyorum ve bazı illerde ders alabiliyosun illa eskişehire gitmen gerekmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?