• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

tamam canım ekliyorum seni de ünitelerini sonra sölersin :)

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............1..........
prensesperi.............-.....................
merguana.......57.....-......................
bulancak28....28.....-...........10........
december90............-....................
sifaa.....................-.......................

hayırlı olsun kararın canım:34:

sağol canımm
:16:

Canım beni de eklermisin rica etsem,

Toplam ünite : 56
Calışılan ünite : 18

off daha cok var ya şu İnkilap dersi 30 ünite toplam. :37:
İstatistik ve Mateatik bitirdim.. Muhasebeye baslicam aksam da inkilap calışıyorum.. İnsallah bitiricem bu seferrr :17:

Bu arada kızlar harc yatıan var mı ? Ne kadar yatırdınız?

İstatistik ve Mateatik bitirdim.. Muhasebeye baslicam aksam da inkilap calışıyorum.. İnsallah bitiricem bu seferrr :17:

aramıza hoşgeldin :16: başarılar dilerim

canım tarih gözünü korkutmasın üniteleri diğer derslere göre daha kısa :34:

ben harcımı haftaya yatıracagım :34:

aramıza hoşgeldin :16: başarılar dilerim

canım tarih gözünü korkutmasın üniteleri diğer derslere göre daha kısa :34:

ben harcımı haftaya yatıracagım :34:

Teşekkür ederim canım, ben utanarak söylüyorum ama aöfde 5 senem hala 2.sınıftayım... Çalıştığım iççin vakit bulamıyorum aksamları eve gidene kadar trafikden dolayı ölü gibi oluyorum gecen sene kaydımı doldurmuştum, bu sene cok hevesliyim.. ha gayret ders calışıyorum.. İstatistik de sorun yokda Matematiği calıştığım halde sınav soruları cok karışık geldi bana acıkcası korkuyorum. Evet tarih üniteler kısa ama içinden birsürü soru cıkabilirim o yüzden tedirginim.. Hadi diğer derslerde aynı cıkar ama bu tarih konuları o kadar fazla ki. :43: Su 2 senelik te olsa diplomamı almak istiyorum.. Vize derslerinden biraz bilgim var ama finaller beni zorlayacak o yüzden vizeleri cok yüksek tutmam gerek.

Sen ne okuyorsun canım? Çalışma düzenin nasıl ?

Teşekkür ederim canım, ben utanarak söylüyorum ama aöfde 5 senem hala 2.sınıftayım... Çalıştığım iççin vakit bulamıyorum aksamları eve gidene kadar trafikden dolayı ölü gibi oluyorum gecen sene kaydımı doldurmuştum, bu sene cok hevesliyim.. ha gayret ders calışıyorum.. İstatistik de sorun yokda Matematiği calıştığım halde sınav soruları cok karışık geldi bana acıkcası korkuyorum. Evet tarih üniteler kısa ama içinden birsürü soru cıkabilirim o yüzden tedirginim.. Hadi diğer derslerde aynı cıkar ama bu tarih konuları o kadar fazla ki. :43: Su 2 senelik te olsa diplomamı almak istiyorum.. Vize derslerinden biraz bilgim var ama finaller beni zorlayacak o yüzden vizeleri cok yüksek tutmam gerek.

Sen ne okuyorsun canım? Çalışma düzenin nasıl ?

geç olsunda güç olmasın.inşallah bu yıl bizimle hazırlanmak sana sans getirir sende diplomanı alırsın :34: bende çalışıyorum.öğle aralarında ders çalışıyorum yada sabah saat 06.00 da kalkıp hergün 1 ünite çalışıp işe öyle geliyorum..

canım ben önlisans halkla ilişkiler bitirdim.işletmeye geçiş yaptım bu yıl 4. sınıfım :34:

ben murat yayınları alıyorum.önce konuyu okuyorum sonra arkadaki soruları çözüyorum.sonra tekrar konuya dönüp soruların geldiği yerleri fosforluyla çiziyorum.sınava 10 gün varken tekrar konulara çalışıyorum.fosforlu yerlere özellikle çalışıyorum.soruları tekrar çözüyorum ve hazırım :21:

geç olsunda güç olmasın.inşallah bu yıl bizimle hazırlanmak sana sans getirir sende diplomanı alırsın :34: bende çalışıyorum.öğle aralarında ders çalışıyorum yada sabah saat 06.00 da kalkıp hergün 1 ünite çalışıp işe öyle geliyorum..

canım ben önlisans halkla ilişkiler bitirdim.işletmeye geçiş yaptım bu yıl 4. sınıfım :34:

ben murat yayınları alıyorum.önce konuyu okuyorum sonra arkadaki soruları çözüyorum.sonra tekrar konuya dönüp soruların geldiği yerleri fosforluyla çiziyorum.sınava 10 gün varken tekrar konulara çalışıyorum.fosforlu yerlere özellikle çalışıyorum.soruları tekrar çözüyorum ve hazırım :21:

İnsallah canım hep beraber birbirimize destek olarak heveslenerek calışırız.
Sabahları insan calışınca gercekten anlıyor kafa bos olduğu için. Ama işte ben zaten 6 da kalkıyorum aksam 8 de geliyorum zor oluyor yani. Belki bunlar gecerli mazaret değil ama işte.Bende senin gibi Murattan çalışıyorum zaten benim için zor olan Mat. İktisat. Musahebe sadece bunlardan Muhasebe kaldı zaten diğer dersleri biliyorum notlarım da var.

İşletmeye nasıl geciş yapıyorsun sıınavla mı? Bu konuda oldukca bilgisizim. İnsallaaaah bende bu azimle bitirir işletmeye geciş yaparım. :69:
Tebrik ederim seni.
Bu arada ben Esra canım. :71:

Son düzenleme:
İnsallah canım hep beraber birbirimize destek olarak heveslenerek calışırız.
Sabahları insan calışınca gercekten anlıyor kafa bos olduğu için. Ama işte ben zaten 6 da kalkıyorum aksam 8 de geliyorum zor oluyor yani. Belki bunlar gecerli mazaret değil ama işte.Bende senin gibi Murattan çalışıyorum zaten benim için zor olan Mat. İktisat. Musahebe sadece bunlardan Muhasebe kaldı zaten diğer dersleri biliyorum notlarım da var.

İşletmeye nasıl geciş yapıyorsun sıınavla mı? Bu konuda oldukca bilgisizim. İnsallaaaah bende bu azimle bitirir işletmeye geciş yaparım. :69:
Tebrik ederim seni.
Bu arada ben Esra canım. :71:

bende reyhan canım memnün oldum :16: Allah bitirdiğimiz günleride göstersin inşallah :16:

2 yıllık diplomanı aldıktan sonra gidip sadece harç yatırıp kaydını yaptırıyorsun aof bürosundan bu kadar basit :34:

canım geçmiş yılların sorularını çöz murattan bol bol soru çöz.benzer sorular geliyor yaparsın inşallah :16:

bende reyhan canım memnün oldum :16: Allah bitirdiğimiz günleride göstersin inşallah :16:

2 yıllık diplomanı aldıktan sonra gidip sadece harç yatırıp kaydını yaptırıyorsun aof bürosundan bu kadar basit :34:

canım geçmiş yılların sorularını çöz murattan bol bol soru çöz.benzer sorular geliyor yaparsın inşallah :16:

Ben muratın 2005 den bu yana cıkmıs sorularını aldım da neredeyse aynı soruyu arkaa arkaya kac kez sormuslar :9:
Bende memnun oldum reyhancım, insallahhhh :31:

hoşgeldin canım:16::29: ben de 1 ünite daha bitirdim bu arada :8:

piolin .............53.... - ............2..........
prensesperi......47.......-.....................
incireceli......56......-...........18.........

ne güzel çalışmaya başlamıssınız :16:ben daha toparlanıp başlayamadım :17:

incireçeli inşallah o sorular sana yarar canım :16:

dün benim eve kayıt yenileme ile ilgili mektup gelmiş.orda not olarak düşmüşler.bundan sonra evlerimize sınava giriş belgesi ve sonuç belgesi gelmeyecekmiş.şifre ile anadolu üniversitesinin sitesinden çıktı alacakmısız.benim şifrem yok.benim gibi şifresi olmayanlar kayıt yenilerken onuda hallederse tekrar ugraşmak zorunda kalmaz :34:

ne güzel çalışmaya başlamıssınız :16:ben daha toparlanıp başlayamadım :17:

incireçeli inşallah o sorular sana yarar canım :16:

dün benim eve kayıt yenileme ile ilgili mektup gelmiş.orda not olarak düşmüşler.bundan sonra evlerimize sınava giriş belgesi ve sonuç belgesi gelmeyecekmiş.şifre ile anadolu üniversitesinin sitesinden çıktı alacakmısız.benim şifrem yok.benim gibi şifresi olmayanlar kayıt yenilerken onuda hallederse tekrar ugraşmak zorunda kalmaz :34:

canım büro web e girerken bi şifre vardı o şifredenmi bahsediyorlar acaba bana öle bi zarf gelmedi büro webdenmi alıcaz sınav yeri giriş belgesini

canım büro web e girerken bi şifre vardı o şifredenmi bahsediyorlar acaba bana öle bi zarf gelmedi büro webdenmi alıcaz sınav yeri giriş belgesini

canım kayıt olurken bir şifre veriyorlar.onun 2-3 süresi var değiştirmen gerekiyor.ben değiştimiştim ama sistemden dolayı hata verdi.bir daha da girmedim.önemsemedim de. nasılsa eve gliyor falan diye.büro web dediğin nedir bilmiyorum.bu uygulamadan önce evine sınav yeri gelmeyenlerde o şifre ile internetten çıktı alabiliyorlardı.şidmi tamamını o sisteme geçmişler.anadolu ünv sitesinde ama bende tam olarak nerden alınır bilmiyorum :17:

gelmeyenler için pazartesiye tarayıp buraya koyabilirim.okunursa görmüş olursunuz :34:

canım kayıt olurken bir şifre veriyorlar.onun 2-3 süresi var değiştirmen gerekiyor.ben değiştimiştim ama sistemden dolayı hata verdi.bir daha da girmedim.önemsemedim de. nasılsa eve gliyor falan diye.büro web dediğin nedir bilmiyorum.bu uygulamadan önce evine sınav yeri gelmeyenlerde o şifre ile internetten çıktı alabiliyorlardı.şidmi tamamını o sisteme geçmişler.anadolu ünv sitesinde ama bende tam olarak nerden alınır bilmiyorum :17:

gelmeyenler için pazartesiye tarayıp buraya koyabilirim.okunursa görmüş olursunuz :34:

tamam canım çok teşekkürler:29:

hoşgeldin canım:16::29: ben de 1 ünite daha bitirdim bu arada :8:

prensesperi......47.......-.....................

Hoşbuldum piolinciim. :21:

Birazdan Tarih çalışmaya baslayacağım. :52:

İnsallah Prenses Perim.. :12:

bugun erkenden saat 06,00 da uyandım.ders çalışayım bari dedim.girişimcilik diye dersimden başladım çalışmaya.3 ünite çalıştım.kpss de çalışacagım.işyerine götüreceğim kitabımı öğlenleri orda çalışacagım mümkün oldugunca :34: başladım bakalım.inşallah devam ederim boşlamam sona bırakmam yine :9:

hayırlı olsun canım :16: hepimiz yavaş yavaş başladık artık

prensesperi......47.......-...........3..........

meraba tatlıkıs hoşgeldin ben şimdi nasıl alışıcam bu yeni ismine :)

piolin .............53.... - ............1..........
prensesperi.............-.....................

ayy panik oldum beni yaz canım piolinim :29::18: ama ünitemin sayısına bakayım da biiii :28: kızlarr kolay gelsin hepimize :54: tatlıkızzz valla bende alışamadım yeni imajına :9: neyse bakak görek sağlık olsun hg tekrardan aramıza :34: bende merak etmiştim hesabını öyle görünce :26:

ben kendimi alıştırırım kızlar size merAk etmeyin:)hoşbulduk,çok konu açtıydım silinmeyincede hesabıu kapattırdım:)maşallah ders çalışmaya başlanmış ,daha ben kitabın kapağını açmadım:(

piolincim:16:
3 ünite bitirdim hafta sonu sınavım var ve en fazla 2-3 ünite daha bitirebilirim
ben kalacağım galiba bu derslerden ya:18::18::18:

Back