• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

benimde kötü geçti :( öff her dersi ayrı bir hafta yapsalar yada haftada 2 sınav olsa nolur sanki!! hepsi birbirine girdi bilgilerin..şimdi tekrar yapıcam ama hiç çalışmak istemiyorum,gece 3 saat uyudum ve uykum var..

benim bugünkü sınavım iyi geçti sayılır
yarınkinden çok korkuyorum,ınkılap tarihi var:18:

Son düzenleme:
benim bugünkü sınavlarım iyi geçti. Bir aksilik olmazsa sanırım bugünkülerden geçicem. Sadece yerel yönetimler karılıktı çok kolay sorular vardı ama kafa karıştırıcı da çok soru vardı 17 nete ihtiyacım var inşallah tamamlarım ondan. Yarın için asıl korkuyorum. Türkiye ekonomisi var. Vizem 54 tü ve bu sene ders tamamen değiştiğinde nereden gelir hiç belli değil çok zor sormasalar barii. Finansal da biraz kasar beni ama vergi hukukundan geçerim. Şimdi gidip vergi hukuku ünite sonu tekrarı ve finansal tekrarı yapcam. Sabahta yine erken kalıp türkiye ekonomisi sorularına bakarım kalırsam bir tek bu dersten kalırım ben büte heralde yine de sonuçlar gelmeden birşey diyemem..

benim bugünkü sınavım iyi geçti sayılır
yarınkinden çok korkuyorum,ınkılap tarihi var:18:

çok sevindm cnm inş. inkılap ı da halledersin ya.bende sabah 9 da giricem iktisada girişten 11 doğruya ihtiyacım war vizem 84 olduğundan finale fazla calısmadım şimdi kitaptan tekrar yapıyorum gece çıkmış sorulara bakacağım 35 alsam mezun oluyorum.pazarteside dgs başvurusu yapacağım :46: hepimiz için hayırlısı olsun.

dün maliyet muhasebesini büte bırakmıstım.çalışmadım o kesin bütte bir.bugun vergide çok iyi biliyorum deyip işaretlerim sorulardan 3 tanesi yanlış çıktı şimdiden bilemiyorum onu.yönetim bilgide çok parlak geçmedi :18: şimdi işin yoksa 1 ay stres içinde sonuç bekle offff off :14:

dün maliyet muhasebesini büte bırakmıstım.çalışmadım o kesin bütte bir.bugun vergide çok iyi biliyorum deyip işaretlerim sorulardan 3 tanesi yanlış çıktı şimdiden bilemiyorum onu.yönetim bilgide çok parlak geçmedi :18: şimdi işin yoksa 1 ay stres içinde sonuç bekle offff off :14:

3 yanlışla birşey olmaz canım doğruların ağır basar, geçmene yeter geçersin belli olmaz bu işler sonucu görene kadar birşey deme bakalım. Bende bugündne çok korkuyorum türkiye ekonomisi dersi zaten değişmiş nerden gelecek belli değil, vize sınırda, finansal da 57 almıştım finallerde tanım hesap çok inşallah vize soruları kolay çıkar. Vergi hukukum 60 ama geçerim sanırım konulara çalıştım soru çözdüm ama pek tekrar yapmadım hakkımızda hayırlısı benim için ya iki ya bir ders büt yada hepsini geçicem.. bütü düşünmek bile istemiyorum son senedee...

çok sevindm cnm inş. inkılap ı da halledersin ya.bende sabah 9 da giricem iktisada girişten 11 doğruya ihtiyacım war vizem 84 olduğundan finale fazla calısmadım şimdi kitaptan tekrar yapıyorum gece çıkmış sorulara bakacağım 35 alsam mezun oluyorum.pazarteside dgs başvurusu yapacağım :46: hepimiz için hayırlısı olsun.

çok teşekkür ederim canım benim:16:
sen kesin geçersin orasını söylemiyorum zaten ilk sınavdan aklında kalanlarla 11-12 doğrun kesin çıkar
canım inşallah mezun oluruz ya
bu arada senin sınavı nasıl geçti,benimki iyi geçti dünkü gibiydi yani
ınkılap biraz zorladı ama 7-8 tane eski sorulardan çıktı
hayırlısı artık

iktisada giriş ve iletişim bigisi canım ya:59::59:

ahh bu iktisat yokmu iktisat :25: benide büte bırakmıstı..sonra çalıştıkça sevdim ama dersi..bu yılki derslerimi görünce ona dua eder oldum :27: iletişiminde üniteleri uzun uzun bazı ayrıntıları var.onlara özellikle dikkat etmek gerekiyor :34: inşallah geçersin hepimiz geçeriz bütlerde :29:

ahh bu iktisat yokmu iktisat :25: benide büte bırakmıstı..sonra çalıştıkça sevdim ama dersi..bu yılki derslerimi görünce ona dua eder oldum :27: iletişiminde üniteleri uzun uzun bazı ayrıntıları var.onlara özellikle dikkat etmek gerekiyor :34: inşallah geçersin hepimiz geçeriz bütlerde :29:

inşlallah geçeriz canım. :71:

benim dünkü derslerim kesinde bugün şu türkiye ekonomisi beni muallakta bıraktı yaa.. Sonuç ne olur hiç bilmiyorum onunla ilgili. Zaten ders tamamen değişmiş, o kadar sorulacak soru varlen nereden buldurlar bu dersten bu soruları yaa.. Yakmasa beni iyi olurr.. Bugünün finansal ekonomisi ve vergi hukuku iyiydi geçerim heralde..

iktisada giriş neydi öyle ya hayatımda böyle kafa karıştırıcı sorular görmedim bnm mezun olmak için 11 doğru çıkarmam gerekiyodu eve gelince hatırladığım sorulara baktım bi aksilik çıkmazsa 11 doğruyu buluyorum 1 kaç tane daha war doğru şıkkı işaretlemişimdir dediğim sorular war ama 10 doğru kesin.iyi ki vizeye çok çalışmıştm 84 almıştım.dikey geçiş sınavına başvurucam yarın inş. bütünlemeye kalmam kazanırsam kayıtta problem çıkaran üniversiteler oluyor üniversiteye kayıtlar 9 eylülde bitiyor bütünleme 11 eylül :44: off off inş. bütünlemeye kalmam ya . sizin sınavlarınız nasıldı kızlar iktisada girişten kimler sınava girdi ?

selam kızlarrrrr

banada bütünleme gözüküyor sanırım..

bakalım inşallah geçeriz sıınavları

ama berabet günler geçirdim şu 2 gün.

sizde de olmuştur.telefonu içeriye almama biryere teslim edin diye.rezillik ya.bir telefonu teslim ettim 3 tl ödedimm yuhhh yani artık herşeyi paraya döker oldular olucak iş değil .bu durumu yazmam lazım.nereye yazmalıyım kızlar....

Sınavım beklediğimden iyi geçti çok şükür
2 dersim muhtemelen büte kaldı çünkü onlara hiç çalışmadım
Yönetim oraginazsyon ve İnkılap
Alan derslerine önem verdim bunlar açıkta kaldı ama olsun önemli değil onları da veririz :64:
nihayet artık üzerimden bir yük kalktı ya :61:

Back