Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

rica ederim canım online oldugunu görünce hemen yazayım istedim

çok sevindim sonuçlarının iyi gelmesine.tarihe canını sıkma herkes zorlanıyor.ucu ucuna 50 ile geçsen yeter
sağol canım teşekkür ederim şimdi sıra finallerde artık

piolin ınkılabın nasıl ben 50 bekliyordum 47 gelmiş ya
15 doğrum vardı hesaplamıştım
sadece o değil bazı dersler de 3 puan düşük gelmiş ya

bulancak bende 67 hesaplamıştım 60 gelmiş o kadar çalıştım sorular çözdüm uğraştım yani ama bunada şükür tabi şimdi bi 50 alsak rahatlıcaz seninde üç aşağı beş yukarı o civarda yapman lazım inşallah geçeriz finallerde sen kitaba bakmayı düşünüyomusun konu çalışmadan olmucak gibi bende sorulara bakarım diyodum ama çalışçam galiba bu gidişle şansa bırakmak istemiyorum çünkü

hepsi çok güzelll kocaman tebriklerr

slm kızlarrr benim yengemde edebiyat okuyodu yalnız şimdi türk edebiyatına giriş dersi 0 olarak kaydedilmiş halbuki oda 80 olmalıymış böle bi yanlışlık yapılırmı hiç yaa sizce ne yapılmalı bu durumda yani ben baktımm şimdi 80 yaa 0 sagda cıkmış solda 8 yok :26:

benimde bir sınavım öyle geçmişti.sanırım netleşmiyor o ders.bir kaç gün sonra düzeliyor pazartesi salıya kadar en geç düzelir tahminim panik yapmasın

ya ben daha diğer dersleri bitiremedim ki ınkılaba gireyim
ya ben yine çıkmış soru çalışırım ya.az kaldı zaten 15 ünite ınkılap biter mi?
ayın 15ine dersleri bitirmem lazım ınkılaba daha fazla yükleneceğim
51 alsam geçiyorum,diğerleri de 35,40,48 gibi alsam geçiyorum
inşalah bütünlemeye kalamdan geçeriz ya:18:

kızlar ben zaten konu çalşmadım hulkuk dersleri hariç çıkmış sorular ve nokta atış sorularına çalştımmm tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…