sağol canım teşekkür ederim şimdi sıra finallerde artıkrica ederim canım online oldugunu görünce hemen yazayım istedim
çok sevindim sonuçlarının iyi gelmesine.tarihe canını sıkma herkes zorlanıyor.ucu ucuna 50 ile geçsen yeter
piolin ınkılabın nasıl ben 50 bekliyordum 47 gelmiş ya
15 doğrum vardı hesaplamıştım
sadece o değil bazı dersler de 3 puan düşük gelmiş ya
ben edebiyat 1.sınıf notlar böle osmanlıca daha yüksek olmalıdı
1099 - temel bilgi teknolojileri 100 - - -
1695 - türkçe ses ve biçim bilgisi 77 - - -
1696 - halk edebiyatına giriş 85 - - -
1697 - osmanlı türkçesine giriş 74 - - -
1698 - eski türk edebiyatına giriş 93 - - -
1699 - batı edebiyatında akımlar 81 - - -
1700 - yeni türk edebiyatına giriş 89 - - -
büte kalan tek dersim iktisada girişfinallerin daha iyi gelir hiççç üzülme ondan korkuyordun zaten kötü derken kaç geldi
slm kızlarrr benim yengemde edebiyat okuyodu yalnız şimdi türk edebiyatına giriş dersi 0 olarak kaydedilmiş halbuki oda 80 olmalıymış böle bi yanlışlık yapılırmı hiç yaa sizce ne yapılmalı bu durumda yani ben baktımm şimdi 80 yaa 0 sagda cıkmış solda 8 yok :26:
inş finalde yükseltirim.46 geldi canım ya öfff.
çokta kötü değilmiş.60 alsan fazla fazla geçersin
sağol canım teşekkür ederim şimdi sıra finallerde artık
bulancak bende 67 hesaplamıştım 60 gelmiş o kadar çalıştım sorular çözdüm uğraştım yani ama bunada şükür tabişimdi bi 50 alsak rahatlıcaz seninde üç aşağı beş yukarı o civarda yapman lazım inşallah geçeriz finallerde sen kitaba bakmayı düşünüyomusun konu çalışmadan olmucak gibi bende sorulara bakarım diyodum ama çalışçam galiba bu gidişle şansa bırakmak istemiyorum çünkü
inş finalde yükseltirim.46 geldi canım ya öfff.
şu nokta atış soruları hangi yayınevinindi?bende ondan istiyorum
ben karacan akademi aldım int üzerinden sipariş ettim farklı yayınlarda var gerçekten çok işime yaradııı
benimde bir sınavım öyle geçmişti.sanırım netleşmiyor o ders.bir kaç gün sonra düzeliyorpazartesi salıya kadar en geç düzelir tahminim panik yapmasın
karacan iyimi tavsiye edermisin?bende bir bakayım hemen netten
bu arada benimde biri 40 gerisi güzel gelmişşş işletme 3 teyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?