geçmiş olsun canım başta sağlık olsun Rabbim güç kuvvet versin her zaman bizlere bolca sabır da nasip etsin daha iyisindir inşallahkızlar sizlere maşşallah benm içimden gelmiyo ders çalşmak 4 nisanda düşük yaptım geçmişolsna gelenler oldu 3 gündr de grip oldumm ne zamn başlarım bilmiyomm
canım 29 nisanda açıklanacağı kesinmi yarın açıklanma ihtimali yokmudurne kadar çok beklettiler konsantrasyonum bozuldu resmen çalışamıyorum bende
valla canım bende siteden baktığımda o şekilde yazıyordu ,keşke bugün açıklansa ama nerde ..
benimde öyle ,sürekli birde yanlış soru olayı da var anlamadım yani..
bu sene sapttı bunlar
evet canım sapıttılar bence de . Hafta başından beridir bekliyoruz
benim 43 beklediğim maliye politikam 54 geldi sevindim birde ulusarası mali ilişkiler 57 beklerken 64 geldi iyi ama yüksek beklediklerim düşük geldi. Mesela türk dilinden tüm cevaplarımdna eminim 75 gelmesi lazımdı 70 geldi. finansaldan 63 beklerken 57 geldi ondan korkuyorum aslında bir bırakırsma heralde onu bırakırım bütr ama Allah korusun iyice asılcam artık.. Tek kötü olan yerel yönetimler 40. Çok kazıktı inşallah finallerde iyi gelir.
evet canım 1 ayımız kaldı pazartesinden itibaren bende başlıyorum çalışmaya.ilk önce düşük olan derslerimden başlayacagımBenim kamu maliyem 75 beklerken 64 gelmiş.yönetim organizasyon 20 beklerken 50 ,iktisat teoriside kötü diyordum 50 gelmiş.diğerlerinde zaten çalışmamıştım onlar kötüler ama sınava daha var çok şükür bir dersim bitti.dört elle sarılıp hepsini vericemmm allah yardımcımz olsun...
bencede sınav çok zordu biraz onunda etkisi vardaha önceki sınavlarda hiç bu kadar zorlanmamıştım
evet canım 1 ayımız kaldı pazartesinden itibaren bende başlıyorum çalışmaya.ilk önce düşük olan derslerimden başlayacagım
bende bunu bekledim en düşük olan inkitarihi onuda bu akşam bitiriyorum .muhasebe uygulamalarına başlıcam
bencede en iyisi öle yapmalıyız
bu arada haber verdiğin için çok teşekkür ederim yazdım ama çok ağır olunca buraya yazım dedim
benimde derslerim iyi kızlaren düşük inkılap gelmiş ama biliyodum zaten onuda yine de geçmişim atlattık çok şükür
benimde derslerim iyi kızlaren düşük inkılap gelmiş ama biliyodum zaten onuda yine de geçmişim atlattık çok şükür
kızlar sonuçlar nasıl ???
benim tek iktisada giriş kötü geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?